Κωνσταντίνος Μάνος: «Δεν νομίζω να με εξοντώσουν εύκολα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ο επιθεωρητής, υπεύθυνος για την υπόθεση εξαφάνισης του Μάνου, στην επιτυχημένη σειρά «H επιστροφή» δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Μάνο. Και είναι κακός, όπως άλλωστε οι περισσότεροι από τους τηλεοπτικούς ήρωες που έχει κληθεί να ενσαρκώσει ο πολύ καλός ηθοποιός.

«Δεν νομίζω να με εξοντώσουν εύκολα. Αλλωστε, στη ζωή μας ένας καλός κι ένας κακός υπάρχουν πάντα» λέει με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Μάνος στην «Espresso» και προσθέτει: «Εχω κάνει αντιπαθητικούς ρόλους, αλλά όχι μόνο. Δεν ξέρω γιατί επικρατεί αυτή η αντίληψη. Κάθε ρόλος έχει το δικό του ενδιαφέρον, και ειδικά του κακού ίσως έχει περισσότερο. Ασε που αμιγώς κακός δεν υπάρχει. Κάποιο background έχει από πίσω. Από κάπου προέρχεται η σκοτεινιά του, οπότε πρέπει να κοιτάξεις εκεί».

Στη συνέχεια της κουβέντας μας, ο γοητευτικός ηθοποιός μιλά για τον ήρωά του, την τηλεθέαση, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στην top σειρά του ΑΝΤ1. «Είναι μια δουλειά όπου οι ανατροπές είναι συνεχείς, και αυτό είναι που έχει ενδιαφέρον, γιατί οι ανατροπές αυτές καθορίζουν και τον χαρακτήρα του ήρωά μου, ανάλογα με το τι συμβαίνει κάθε φορά» μας λέει και αναφέρεται και στα νούμερα τηλεθέασης, που για κάποιους αποτελούν... Ευαγγέλιο, όχι όμως για εκείνον.

«Δεν το αντιμετωπίζω έτσι. Ξέρω ότι πάει καλά η σειρά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι φυσικό να χαίρεσαι για κάτι το οποίο προσπαθείς να κάνεις όσο καλύτερα μπορείς από την πλευρά σου. Εχει ένα θετικό αποτέλεσμα που σε δικαιώνει, όπως και όλους όσοι δουλεύουν για τη σειρά. Σίγουρα, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ψάχνω να τα μάθω, απλώς ακούω ότι πάμε καλά».

Κι αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο. «Το κλίμα που υπάρχει στα παρασκήνια είναι τόσο καλό, και ίσως και σε αυτό να οφείλεται η επιτυχία της σειράς» μας λέει και συμπληρώνει: «Είναι τόσο καλοί οι ηθοποιοί που συμμετέχουν, όπως και οι νέοι συνάδελφοι, που είναι εξαιρετικοί και υπέροχα παιδιά! Είναι φοβερό αυτό που ζούμε στα παρασκήνια! Ολοι οι συνάδελφοι, αλλά και οι άνθρωποι της παραγωγής, το σκηνοθετικό team, έχουμε φτιάξει μια ωραία ατμόσφαιρα και είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Και, παρότι τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά και πολύ κουραστικά ταυτόχρονα, όλοι νιώθουμε καλά».

Τον ρωτάμε αν στον δρόμο τού μιλούν με σκληρά λόγια για τον ήρωά του. «Αρνητική ενέργεια δεν έχω εισπράξει. Κι αν υπάρχουν κάποια σχόλια, γίνονται με χιουμοριστική διάθεση» αναφέρει και τα δικαιολογεί: «Κι εμένα μου συμβαίνει, όταν βλέπω κάποια ταινία ή κάποια σειρά και παθαίνει κάτι ο κακός, να λέω “καλά έπαθε”, αλλά στην ουσία ο Μιχάλης Ζερβός δεν είμαι εγώ, είναι ένας ρόλος».

Επίσης, μας λέει πως παρακολουθεί και ο ίδιος τη σειρά, όχι για να βλέπει τον εαυτό του, όπως λέει χαρακτηριστικά, αλλά «για να βλέπω τη σειρά! Αν κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού».

Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !