Τι είπε η Σμαράγδα Καρύδη στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη;

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της «Φωλιάς των Κου-Κου» το πρωί της Τρίτης και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στο θέατρο που είναι η μεγάλη της αγάπη, όσο και στην τηλεόραση που όπως φάνηκε αποφεύγει!

«Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση! Ποτέ! Η καθημερινότητα με σίριαλ και θέατρο είναι αβάσταχτη, απάνθρωπη, απαίσια. Την έχω κάνει για χρόνια και δεν είναι ωραία, δεν έχεις ποιότητα ζωής. Τόσα χρόνια το έκανα γιατί σε παίρνει η μπάλα της ζωής και της δουλειάς και λες “δεν μπορώ να μην το κάνω αυτό”. Η δουλειά μου είναι στο θέατρο. Δεν μπορώ να είμαι μια ηθοποιός που παίζει μόνο στην τηλεόραση και κάπως το έκανα και νεότερη ταυτόχρονα. Δηλαδή, τώρα δεν θα ήθελα να μου τύχει να τα κάνω μαζί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα ωστόσο για το πως είναι στα οικονομικά της τώρα που βρίσκεται μόνο στο θέατρο, η Σμαράγδα Καρύδη ξάφνιασε το παρουσιαστικό δίδυμο δηλώνοντας πως «οικονομικά στο θέατρο είμαι καλύτερα απ' ότι στην τηλεόραση πια, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο. Η τηλεόραση δεν είναι όπως ήταν, είναι περίπου στο 1/3 στις απολαβές που είχαμε τότε».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...