Φαίη Σκορδά: Μίλησε για το "κόψιμο" της εκπομπής της Σάσας Σταμάτη!

1

Η εκπομπή της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε πρόωρα, καθώς ο ερχομός του Survivor έφερε τα πάνω κάτω στο κανάλι. Στην εκπομπή "Το Πρωινό" συζητήθηκε ο αποχαιρετισμός της δημοσιογράφου στην τελευταία εκπομπή και η Φαίη Σκορδά ζήτησε τον λόγο για να πει δυο πράγματα για την πρώην συνεργάτιδά της.

«Καλώς ή κακώς, η αλήθεια είναι η εξής: όλα τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και πολλές φορές λειτουργούν καθαρά με αριθμούς, είτε από τα νούμερα τηλεθέασης είτε από τα έσοδα. Από εκεί και πέρα, δεν είναι ωραίο όταν στα μέσα της σεζόν κόβεται μια εκπομπή, γιατί υπάρχουν άνθρωποι από πίσω. Εγώ αυτό που θέλω να πω για τη Σάσα -αισθάνομαι ηθικά να το πω- είναι το εξής: Σε όλα τα χρόνια της δικής μου πορείας έχω συνεργαστεί με τους περισσότερους. Η Σάσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κορίτσι, πάρα πολύ εργατική και ταλαντούχα.

Εκτιμώ πολύ έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει την τόλμη, το θάρρος να μη μένει στα ίδια και να κυνηγά τα όνειρά του. Το τόλμησε και το έκανε. Μου είχε πει εμένα «Θέλω να δω και ότι γίνει. Θέλω απλώς να δοκιμάσω και να δω πώς θα εξελιχθεί». Έντιμο κι αυτό. Έχει μια ειλικρίνεια που πραγματικά σπάει κόκκαλα. Τίποτα δεν χάνεται. Το μέλλον είναι μπροστά. Σαφώς, όμως, καταλαβαίνουμε ότι είναι κατάσταση δυσάρεστη», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για το κοψιμο της εκπομπης μιλησε;για την Σασα μιλουσε οσο ειχε εκπομπη;ουτε στην καμερα της εκπομπης της Σασα δεν ειχεβμιλησει.Τωρα κατοπιν εορτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !