«Θέλησαν να τον λιώσουν τον Λαζόπουλο, αλλά εκείνος στάθηκε όρθιος και προχωρά!»


Στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκε η ηθοποιός!Ο λόγος για τη Χρύσα Ρώπα, η οποία αναφέρθηκε στην άσχημη κριτική που δέχτηκε ο παρουσιαστής για το Αλ Τσαντίρι νιούζ.

Η ηθοποιός, μίλησε στη Real news κι εξέφρασε τη γνώμη της.
«Έλειπα στο Παρίσι και δεν είχα εικόνα των ''πυρών'' που λες. Τι να σχολιάσω γι’ αυτό; Το θεωρώ φαιδρό! Απίστευτο! Θέλησαν να τον λιώσουν τον Λάκη, αλλά εκείνος στάθηκε όρθιος και προχωρά. Ξέρεις, είναι ίδιον του Έλληνα να θέλει να εξοντώσει τον διπλανό του και να μη χαίρεται ποτέ με τη χαρά του. Έκανε επιτυχία ο Λάκης κι αυτό ήταν που ενόχλησε. Κάνει επιτυχία τόσα χρόνια κι αυτό είναι... έγκλημα!


Είναι τρομερό πως, όσα κι αν έχεις κερδίσει, ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία να σου τραβήξουν το χαλί να πέσεις κάτω! Το θέμα είναι να γυρίζεις την πλάτη σου σε όλα αυτά, όπως εκείνος, και να βάζεις νέα στοιχήματα, μακριά από οτιδήποτε τοξικό. Μεγαλώνοντας, σε αυτό έχω καταλήξει κι εγώ. Ότι δεν αξίζει τον κόπο να ξοδεύεις χρόνο σε τοξικές καταστάσεις, τοξικούς ανθρώπους. Σημασία έχει να κάνεις όσα ονειρεύεται η καρδιά σου και να προχωράς πάντα μπροστά».


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρωπα φιλαρακι σου ειναι,προφανως τον δικαιολογεις,αλλά το ειπες και μόνη σου,αφου ήσουν στο Παρισι δεν ειχες ιδεα για την φαιδρη προπαγανδα του.Ψαξε,μαθε και μετά πες τα αυτα.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ήταν στην Κυβέρνηση η ΝΔ ο Λάκης Τσαντίρι δεν θα είχε? δεν θα μιλούσε? δεν θα σατίριζε? προπαγάνδα πάντως δεν θα έκανε.
Τηλεόραση κάνει και δεν κάνει προεκλογικό αγώνα η στηρίζει την κυβέρνηση.
Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε.