Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα συζητηθούν!

0

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Σήμερα, Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «Τhe 2Night Show» τον Κώστα Μπακογιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που δεν περιορίζεται, μόνο στην πολιτική. Παραδέχεται και μιλά για την αγάπη του για τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τη σχέση στοργής που έχει με τα 4 παιδιά του. 

Στο πλατό της εκπομπής έρχονται, επίσης, η  Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης. Τι τους έχουν ετοιμάσει οι «Μύγες»; Πώς θα αντιδράσουν στα προκλητικά τους σχόλια. Σε μια απολαυστική συνέντευξη, μιλάνε για τη συμμετοχή τους στο Power Of Love, την οικειοθελή αποχώρηση και τη σχέση τους.

 Η Ilia Leya, η «Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν», συναντά για πρώτη φορά τον Γρηγόρη και μιλάει για τη διεθνή καριέρα της στο μόντελινγκ και τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει. Ο Γρηγόρης αφήνεται στα χέρια της Ilia και τολμά το contouring στο στούντιο της εκπομπής.

Απόψε στις 23:45 στον ANT1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !