Πολλά σενάρια στον ΣΚΑΪ. Η αποχώρηση του Τούρκου, η αλλαγή ώρας της Τατιάνας και η έλευση του Ευαγγελάτου!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Πολλές καραμπόλες αναμένονται στο τηλεοπτικό τοπίο και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Αποκαλυπτικά Live" πολύ σύντομα θα βρεθεί στη συχνότητα του σταθμού και όχι του ΣΚΑΙ24 ο Νίκος Ευαγγελάτος. Κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινηήσει με ενημερωτική εκπομπή και στην πορεία δεν αποκλείεται να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Και όλα αυτά μπορεί να συμβούν, αφού το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη λήγει σε ένα χρόνο με τους περισσότερους να πιστεύουν πως δεν θα ανανεωθεί λόγω διαταραχής της σχέσης της δημοσιογράφου με τη διοίκηση του σταθμού.

Ακόμη, η ίδια εκπομπή κατέστησε σαφές ότι μπορεί να αλλάξουν και οι σχέσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με το κανάλι, ακόμα και αν αυτό συμβαίνει οριστική διακοπή της συνεργασίας τους ή έστω μικρότερη του κυριαρχία στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ εφόσον η εταιρεία παραγωγής του θα μπορεί να διοχετεύει εκπομπές και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Σε αυτό το σημείο να σας τονίσουμε ότι πρώτο το "Mediatown" έκανε λόγο για πιθανή διακοπή του Τούρκου παραγωγού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη θα έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα θα έχει τη μετακίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ, που θεωρούν ότι εκεί μπορεί καλύτερα να βρει το κοινό της και να αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης της.

Και εδώ το tvnea.com θα προσθέσει πως κατά 90% του χρόνου στον ΣΚΑΙ στη ζώνη 10-1 θα υπάρχει κλασική πρωινή εκπομπή.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ψυχαγωγική ή ενημερωτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τατιανα παει μια χαρα. Πακετο με τους Αταιριαστους εχουν μια καλη πρωινη ζωνη. Να βαλουν πρωιναδικο να κανουν τι; ΟΥΤΕ ΚΑΝ! Ο Ευαγγελατος μια χαρα θα ειναι στο ΣΚΑΙ στις 6 οπως ηταν και παλιοτερα και στις 7.30 ειδησεις με την Κοσιωνη. Γιατι να φυγει; Αυτος που πρεπει να φυγει ειναι ο Τουρκος. Ας δουλευε το MEGA να βγαζει νεες σειρες και οι σαβουρες του δεν θα επιαναν ουτε 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !