Γρηγόρης-Θέμης: Έπεσαν ήδη σε κοινούς καλεσμένους-Αναμένεται μάχη από Φεβρουάριο

1

Αντιμέτωποι στην ίδια ζώνη, τις ίδιες μέρες ,με "ίδιο" concept θα είναι από τα μέσα Φεβρουαρίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Θέμη Γεωργαντά. Late night ο ένας, late night και ο άλλος, με
διαφορετική όμως προσέγγιση στη συνέντευξη, ενότητες του Γρηγόρη (κάτι θα σκεφτεί πάλι ο Άρνι) που δε θα έχει ο Θέμης, και ένα σκηνικό του Θέμη που αν γίνει καλή παραγωγή, μπορεί να δώσει ατμόσφαιρα "dark" που το κοινό αγαπά μετά τα μεσάνυχτα.

Μη με ρωτήσετε ποιες είναι οι σχέσεις των δύο ανδρών γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος στην ελληνική showbiz που να έχει κακές σχέσεις, σχέσεις στα άκρα, με τον Θέμη Γεωργαντά. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Θέμης κάνει δημόσιες σχέσεις, εγώ θα γράψω ότι δεν ισχύει, απλώς αυτό είναι το στυλ του και η στάση ζωής του, να μην κουτσομπολεύει και να μην έχει κακή κουβέντα για κανένα. Την ίδια ώρα ο Γρηγόρης ξέρει να φυλάγεται από τις "λυκοφιλίες" της τηλεόρασης και ξέρει να εκτιμά αυτούς που δεν μπλέκουν στα πόδια του. Ξέρει επίσης να ξεφεύγει με ένα πλατύ χαμόγελο, είναι πάντα πολύ προσηλωμένος στον στόχο του, και μόνο σ'αυτόν και για τον Γεωργαντά θεωρώ ότι έχει θετική γνώμη.

Ακόμη κι αν είναι κολλητός του Λιάγκα; Ναι, ακόμα κι ας είναι ο Γεωργαντάς, κολλητός του Λιάγκα. Ο Γρηγόρης ξέρει το παιχνίδι της τηλεόρασης και το μόνο που θα τον πείραζε σ'αυτή τη μάχη είναι να μη βγει νικητής και όχι το πρόσωπο του Θέμη Γεωργαντά με τον οποίο, φαινομενικά, έχουν μια χαρά σχέσεις.

Η μάχη των δύο εκπομπών θα δοθεί στους καλεσμένους ,και, όπως μαθαίνω, ο ένας έχει "πέσει" ήδη πάνω στον άλλο σε υποψήφιους καλεσμένους. Από τη μία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μαζί με τη διαχρονικότητά του έχει ως όπλο και τον Μανώλη Σκοπελίτη, τον υπεύθυνο καλεσμένων του, ο οποίος είναι leader στην τηλεοπτική αγορά. Ο Θέμης Γεωργαντάς όμως είναι ο άνθρωπος που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια εξαιρετικές σχέσεις, κυρίως με τους τραγουδιστές, και θα φροντίσει να το "εξαργυρώσει" τώρα, στο πρώτο δικό του, μεγάλο τηλεοπτικό βήμα.  Αυτή η μάχη, γιατί μάχη θα είναι, θα κερδηθεί από αυτόν που θα καταλάβει γρηγορότερα ποιά ονόματα "πουλάνε" πλέον στη late night ζώνη (κάθε χρονιά έχει νέα πρόσωπα εκτός από τα "στανταράκια" τα οποία πλέον είναι λίγα και όχι απαραιτήτως τα λεγόμενα ¨μεγάλα ονόματα¨), από τι θα του πουν στη συνέντευξη και πόσο θα τσαλακωθούν και από το ρυθμό της κάθε εκπομπής.

Κάπου εδώ χωράει και ένας Λιάγκας. Ο Γιώργος Λιάγκας αρνήθηκε να πάει καλεσμενος στην πρεμιέρα του Αρναούτογλου γιατί δεν είχε κάτι να πει παρά μόνο να τα χώσει στο κανάλι όπου φιλοξενείται, όπως υποστήριξε. Τώρα, θα στηρίξει τον φίλο του Θέμη Γεωργαντά και θα πάει καλεσμένος απέναντι στον Γρηγόρη και τον ΑΝΤ1;

Το lead in παίζει κι αυτό έναν ρόλο σε μια ζώνη που ο τηλεθεατής κάνει λιγότερο ζαπινγκ απ'ό,τι το μεσημέρι και το απόγευμα. Η μυθοπλασία του ΑΝΤ1 θα σταθεί απέναντι στον τρίτο και ίσως κορεσμένο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ ή το κοινό θα ταυτιστεί με κάποιον "νέο Ντάνο" και η φόρα του παιχνιδιού επιβίωσης θα εκτινάξει τον Θέμη Γεωργαντά σε νούμερα τηλεθέασης, όπως πριν δύο χρόνια τον Νίκο Κοκλώνη στο Celebrity Travel που έκανε "αβάδιστα" τριαντάρια;

Ο Θέμης Γεωργαντάς θα είναι μόνος στο πλατώ του. Ο δε Γρηγόρης έχει και παρέα και φέτος δεν είναι ο Σταρόβας. Το μόνο που δεν κατανοώ και αυτό φαίνεται και από τα έως τώρα νούμερα τηλεθέασης, είναι γιατί ο Γρηγόρης έχει φέτος βαρίδια στα πόδια του, όπου βαρίδια εννοώ τους "εναλλακτικούς" κωμικούς με τους οποίους συνεργάζεται. Και πες ότι εμένα δε μου αρέσουν και αυτό είναι προσωπικό. Όπως προσωπικό είναι ότι είναι ατάλαντοι και "θαμποί" για την τηλεόραση. Πείτε μου όμως εσείς, αυτοί οι "κωμικοί" youtubers, γιατί ποτέ, μα ΠΟΤΕ, σε καμία παρουσία τους στην τηλεόραση δεν έκαναν όχι μόνο νούμερα τηλεθέασης, μα ούτε γκελ στο κοινό; Έρευνα που έγινε πριν λίγο καιρό για τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης από μεγάλο κανάλι και μου την εμπιστεύθηκε καλός φίλος, έδειξε ότι το κοινό αγνοεί ακόμα και το επίθετο τους! "Aυτός με τα μούσια που βρίζει", με ρώτησαν σε κοινή παρέα για έναν εκ των κυρίων αυτών. Αξιοπερίεργη αυτή η επιλογή για τον "αυστηρό" στις επιλογές του Γρηγόρη, εκτός κι αν έκανε "χάρη" σε κάποιον.

Του Στέφανου Kωνσταντινίδη στο Gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όπως είχε πει ο ίδιος ο Σταροβας σε συνέντευξη του, είχε κλείσει δουλειά όταν αποφασίστηκε να ξαναρχίσει η εκπομπή του Γρηγόρη και δεν τον βόλευαν οι μέρες των γυρισμάτων. Εάν δεν το ξέρει αυτό ο Κωνσταντινιδης δεν είναι τόσο καλός δημοσιογράφος όσο πιστεύει. Εγώ νομίζω ότι απλά θέλει να δημιουργήσει ίντριγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !