Ο Βασίλης Κούκουρας απαντά για την άρνηση της Ελένης Ράντου να γίνει Μάνθος Φουστάνος

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και όταν ρωτήθηκε γι΄αυτό ανέφερε ότι τότε δεν γνώριζε κάτι τέτοιο και πως το έμαθε κι αυτός πρόσφατα. Εξήγησε επίσης ότι αποτελούσε προσωπική επιλογή του Χάρη. Σε μια εποχή μάλιστα που ερχόταν από την επιτυχία του Εμείς κι Εμείς.

«Κι εγώ το άκουσα, μου το είπανε. Προφανώς θα ισχύει, δεν λέει ψέματα ο Χάρης. Μπορεί να ισχύει και αυτό, ρωτήστε την ίδια, ξέρω ‘γω, τι να πω; Για να το είπε ο Χάρης, πάει να πει ότι κάτι τέτοιο θα έγινε. Τότε δεν είχε πάρει κάτι το αυτί μου. Θυμάμαι ότι ο Χάρης με ήθελε από την αρχή. Είχα μιλήσει οικονομικά από το κανάλι γιατί προερχόμουν από το Εμείς κι Εμείς, μια πολύ μεγάλη επιτυχία στο MEGA.

Ήταν η μετάβαση μου τότε, υπήρχε συζήτηση για το ποιος θα είναι στο MEGA και ποιος στον ΑΝΤ1 και υπήρχε αυτή η «μεταγραφή». Έκανα οντισιόν για καμιά εβδομάδα, δέκα μέρες. Ήθελε εμένα. Ο κάθε συγγραφέας έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο πράγμα, δεν είναι θέμα υποκριτικής, ή ότι ο ένας είναι καλύτερος και ο άλλος χειρότερος. Έχει να κάνει με την αίσθηση και αυτό που βγάζει κάθε ηθοποιός, έτσι ώστε να τον επιλέξει ο τάδε σκηνοθέτης, ο συγγραφέας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !