Μάθε τα πάντα για τους οικοδεσπότες αυτής της εβδομάδας!

0

ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ;

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1. Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες θα μας ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου, θα σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού το οποίο θα σκεφτούν να ετοιμάσουν. Οι καλεσμένοι θα βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη και εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας θα κερδίσει 2.000 ευρώ!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου Ανέλια, 29 ετών.  
Προπονήτρια τένις Η Ανέλια είναι ένα πρόσχαρο, δυναμικό 29χρονο κορίτσι. Γεννήθηκε στο Λονδίνο από Έλληνες γονείς και ερχόταν κάθε καλοκαίρι Ελλάδα. Ξεκίνησε σπουδές Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, αλλά στα μισά εγκατέλειψε και αποφάσισε να γίνει προπονήτρια στο τένις. Ασχολείται με θέατρο και τραγούδι και μάλιστα έχει λάβει μέρος σε παράσταση μεγάλου θεάτρου στο Λονδίνο. Η αγάπη της για την Ελλάδα είναι τόσο μεγάλη που αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα εδώ. Εκτός από το τένις ασχολείται με την αναρρίχηση και το περπάτημα. Το στυλ του ντυσίματος της είναι επίσης σπορ. Δεν αγαπά, τα τακούνια και το έντονο μακιγιάζ. Της αρέσει να φορά άνετα ρούχα και να βάφεται ελάχιστα. Αγαπά πολύ την άσκηση αφού για εκείνη είναι τρόπος ζωής. Προσέχει την διατροφή της, η οποία είναι βασισμένη στην πρωτεΐνη λόγο άθλησης. Ωστόσο, μια φορά την εβδομάδα επιτρέπει στον εαυτό της να το ρίξει έξω. Σπεσιαλιτέ της είναι τα ψητά λαχανικά. Δεν έχει αλλεργία κάπου αλλά δεν τρώει τα καρύδια. Θέλει πολύ να συμμετάσχει στην εκπομπή για την εμπειρία, για να γνωρίσει νέους ανθρώπους αλλά και για να δοκιμάσει τον εαυτό της. Δεν ξέρει αν θα κερδίσει το έπαθλο με τις light σπεσιαλιτέ τις αλλά πιστεύει ότι σίγουρα θα τους κερδίσει με τη φιλοξενία της.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου Δημήτρης, 33 ετών, Ιδιοκτήτης Μεζεδοπωλείου  
Ο Δημήτρης μεγάλωσε στο Πειραιά, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά, (ένα αγοράκι 4,5 και ένα κοριτσάκι 3,5 ετών). Από μικρός λάτρευε τη μαγειρική και ήταν πάντα δίπλα στη μητέρα του στη κουζίνα. Στα 16 του πήγε στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων να γίνει σεφ. Θεωρεί τέχνη την καλή μαγειρική και πιστεύει ότι είναι συνώνυμο της μαγείας. Ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη σύζυγό του Άννα πριν από 6 χρόνια (2 φορές…. μια με πολιτικό, και μια με θρησκευτικό γάμο) και άνοιξαν ένα μεζεδοπωλείο στο Κορυδαλλό με το όνομα «Μίμης & Άννα». Τρώει όλα τα φαγητά εκτός από τα μανιτάρια. Στην εκπομπή έρχεται για να κερδίσει το έπαθλο και να αγοράσει έναν καινούριο καναπέ στην Άννα.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου Περικλίνα (Λίνα), 25 ετών, Φοιτήτρια  
Η Λίνα είναι 25 ετών έχει σπουδάσει φιλολογία και τώρα κάνει το μεταπτυχιακό της εξ αποστάσεως στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Ζει στα Άνω Πατήσια μαζί με τον σύντροφο της, Σωτήρη με τον οποίο έχει σχέση τρεισήμισι χρόνια. Είναι κοινωνική με χιούμορ και αυτοπεποίθηση. Προσέχει πολύ την εμφάνιση της και φροντίζει να είναι πάντα βαμμένη και περιποιημένη, διαφορετικά η ψυχολογία της πέφτει κατακόρυφα. Το πάθος της είναι ο χορός και αγαπημένη της συνήθεια είναι να χορεύει στο σπίτι πάνω σε καναπέδες και κρεβάτια όταν είναι μονή της. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα και πάντα διακοσμεί τα πιάτα της όμορφα. Έμαθε να μαγειρεύει από την μαμά της και η σπεσιαλιτέ της είναι το παστίτσιο, αν και η ιδία δεν το τρώει συχνά γιατί από τότε που μπήκε στην ζωή της ο σκύλος της Κόναν (ράτσας ροτβάιλερ) συνειδητοποίησε ότι όλα τα ζώα έχουν ακριβώς την ιδία αξία και αποφάσισε να βγάλει από την διατροφή της το κρέας όσο μπορεί. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ψωνίσει σε φίλους και συγγενείς δώρα.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου Γιάννης, 26 ετών, Σερβιτόρος  
Ο Γιάννης ζει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχε ψητοπωλείο, συνεχίζοντας τη παράδοση της γιαγιάς του που έφτιαχνε το καλύτερο μπιφτέκι της Κηφισιάς. Σεφ δεν ήθελε ποτέ να γίνει γιατί δεν είχε χρόνο. Μοιάζει πολύ στον Άκη Πετρετζίκη με αποτέλεσμα να τον μπερδεύουν στο δρόμο. Οι περισσότερες συνταγές που φτιάχνει είναι του γνωστού σεφ ο οποίος είναι το πρότυπο του. Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι πολύ καλός στα ψητά, μαγειρεύει με πολύ προσοχή και περιποιείται τα πιάτα του, όπως περιποιείται και τις γυναίκες. Γι’ αυτόν η ουσία βρίσκεται στις λεπτομέρειες και θέλει να τις αποτυπώνει στο πιάτο ακριβώς όπως τις έχει στο μυαλό του. Έχε φτιάξει ένα κανάλι στο YouTube με τίτλο “Πlay”για την πλάκα του. Εάν κερδίσει το έπαθλο θα το ξοδέψει στα μπουζούκια. Το όνειρο του εξάλλου είναι να είναι γίνει ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου Κατερίνα, 32 ετών, Οικιακά  
Η Κατερίνα είναι 32 ετών, κατάγεται από την Κόρινθο και μένει στο Ίλιον, είναι 11 χρόνια παντρεμένη, έχει τρεις γιους. Είναι άνθρωπος με θετική ενέργεια, αισιοδοξία, θάρρος, ευγένεια και χιούμορ. Νευριάζει σπάνια, κυρίως όταν λένε ψέματα πίσω από την πλάτη της. Έχει έναν ποιμενικό 2 ετών, τον Ρεξ. Της αρέσει η λαϊκή μουσική, χορεύει παραδοσιακούς χορούς και κάνει Τάε Κβο Ντο. Ξεκίνησε να μαγειρεύει από την έκτη δημοτικού μιας και οι γονείς της δουλεύαν και έλειπαν από το σπίτι. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα και έχει επιτυχία σε ό,τι και αν μαγειρέψει. Δεν της αρέσουν τα μύδια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !