Αποκαλυπτικό: Αυτή θα είναι η νέα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - Πότε θα βγει στον αέρα;

Όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι εδώ στο TVNEA.COM, η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ θα συνεχίσει με νέο κύκλο επεισοδίων... Η σειρά ,άλλωστε ,δικαίωσε τον ΑΝΤ1 για την επιλογή , αλλά και μετά από απαίτηση του Θοδωρή Κυριακού το κανάλι μπόρεσε και απέσπασε την άδεια για να συνεχίσει με ελληνικό σενάριο.

Πάμε ,όμως ,να απαντήσουμε σε κάποια από τα ερωτήματά σας, αλλά και να σας δώσουμε όλο το ρεπορτάζ για τον νέο κύκλο. Καταρχάς, στα παρακάτω επεισόδια θα γίνει πραγματικά χαμός. 2 θάνατοι που δεν τους περιμένει κανείς θα κάνουν τις εξελίξεις στη σειρά συναρπαστικές... 

Το ξένο σενάριο τελειώνει προς το τέλος Φεβρουαρίου . Το νέο,ελληνικό σενάριο θα έχει άμεση συνέχεια και δεν θα ανακοινωθεί η έναρξη του νέου ελληνικού κύκλου. Ο καινούργιος κύκλος ,δηλαδή, θα μπει χωρίς να το καταλάβει ο τηλεθεατής.

Στη σειρά  επίσης θα προστεθούν 3 νέοι ηθοποιοί.  Η Αγγελική Δαλιάνη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ,κι ένας ακόμη πρωτοεμφανιζόμενος στην τηλεόραση ηθοποιός.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Πασχαλίδη γι' αυτό το κείμενο! Κρίμα που δεν ήξερα το site σας τόσα χρόνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φυσικά και δεν θα το βλεπω. Για μένα η σειρά τελειώνει με το τελος του ξένου σεναριου. Μετα φυσικα και δεν θα το παρακολουθω. Αυτη η νεα "επιστροφη" δεν με αφορα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελειωσε την εβδομαδα που μας περασε το ξενο σεναριο.
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ είπε…
Δεν τελείωσε το ξένο σενάριο. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου ενώ σου αρέσει η σειρά, δηλαδή τι φάση, μειώνουμε τους Έλληνες σεναριογράφους; Η σειρά άλλωστε θα είναι η συνέχεια, ούτε που θα καταλάβεις την αλλαγή...