Αυτό κι αν είναι είδηση! Ξανά στις οθόνες μας με νέα επεισόδια το Σ' ΑΓΑΠΩ-Μ' ΑΓΑΠΑΣ

5

πού θα βγει; 

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να αναφερθείς στη συγκεκριμένη σειρά που δικαιολογημένα κέρδισε τους τηλεθεατές και σημείωνε... ζηλευτές τηλεθεάσεις ακόμη και με τις πάμπολλες επαναλήψεις της. Πρόκειται ,λοιπόν ,για πολύ ευχάριστη είδηση ότι το «Σ’ αγαπώ – Μ΄ αγαπάς» επιστρέφει σύντομα, πολύ σύντομα, και με καινούργια επεισόδια σε σενάριο της Δήμητρας Παπαδοπούλου η οποία θα πρωταγωνιστεί ξανά με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Για του λόγου το ασφαλές μπορείτε να δείτε και το σχετικό teaser που αναγγέλλει την επιστροφή τους:



Έτσι, λοιπόν, ο Θοδωρής και η Δημητρούλα, το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι θα ξεκινήσει σύντομα να λένε «Σ’ αγαπώ- Μ’ αγαπάς». Αρχικά η επιστροφή τους θα γίνει ,όπως γράφει στο Newsit ο Γρηγόρης Μελάς, διαδικτυακά αλλά στη συνέχεια θα βρεθούν στη νέα τους τηλεοπτική στέγη! Όπως μαθαίνω τα πρώτα σενάρια με την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου είναι έτοιμα οπότε είναι θέμα χρόνου για να απολαύσουμε ξανά τη «Δημητρούλα» και τον «Θοδωρή» σε καινούργια επεισόδια της πετυχημένης σειράς.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Θοδωρης είναι στη νέα σειρά του ΑΝΤ1.Περιεργο να κάνει κι άλλη σειρά στην τηλεόραση.Η μόνη δυνατή λύση όπως το σκέφτομαι είναι να κάνει την ανατροπή η ΕΡΤ,αλλά δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντ1 Μπαμ κάνει!
    Αν δεν είναι εκεί Α?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την εποχη που παιζοταν παντως υπηρχε μια γενικοτερη ανεμελια,πλεον θα ειναι πολύ δυσκολο να πολιτικοποιειται και να μην προπαγανδιζει και μετα απο τόσα χρόνια,δεν ξερω....Θα ηταν ωραιο αυτη η επιστροφη να γινοταν το 2008,2007....Τόσα χρόνια μετά και με τόσες αλλάγες δεν ξερω τι απηχηση θα εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιπλεον υπηρχαν η μανα της και ο πατερας του,τωρα τι θα γινει;Θα τους βγάλει;Η Σαρα Γανωτη και η Βασιλικη Δελιου δεν θα ειναι;....δεν ξερω,μηπως δεν ευσταθει η ειδηση;Πάντως οταν της ειχαν πει αν θα συνεχιζε κάποια σειρά,δεν ανεφερε ούτε τους "Απαραδεκτους"(λογικό),αφου λείπει βασικό προσωπο αλλά ούτε και το "Σ'αγαπω-Μ'αγαπας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !