Ελένη Μενεγάκη: Παραδέχεται ότι έρχεται αλλαγή στην εκπομπή της!

0

Αλλαγές ετοιμάζει να κάνει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Οι αυξημένες υποχρεώσεις του Τζορτζ Παπακώστα και του Πέτρου Συρίγου που τους κρατούν εκτός πλατό, έκαναν την ξανθιά παρουσιάστρια να αναζητά καινούργιο chef για την εκπομπή της.

Κάθε μεσημέρι στην κουζίνα της υποδέχεται νέα πρόσωπα μέχρι να βρει το κατάλληλο άτομο που θα μείνει μόνιμα στην εκπομπή της. Την Τετάρτη (9/1), καλεσμένος ήταν ο Νικόλας Σακελλαρίου, οποίος μάγεψε την Ελένη με τις μυρωδιές από τις κατσαρόλες του, αλλά μαγεύτηκε και ο ίδιος από εκείνη.

Παράλληλα, την Πέμπτη (10/1) υποδέχτηκε την Αγγελική Τσουκαλά, η οποία της ετοίμασε μπέργκερ από κινόα, με σπιτικά πατατάκια. Η Αγγελική Τσουκαλά υπήρξε φιναλίστ του "MasterChef 1" στο STAR!

Αμέσως μετά την πρώτη τους τηλεοπτική γνωριμία η Ελένη είπε «Θέλω κάθε μέρα κάποιον εδώ να μας μαγειρεύει, μέχρι που θα έρθει εκείνη η μέρα…» με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να συμπληρώνει «μέχρι αυτός ο κάποιος να μην ξανά φύγει». «Ακριβώς» απάντησε όλο νόημα η Ελένη Μενεγάκη και πήγε σε διαφημίσεις.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !