Ικανοποίηση από τον Θοδωρή Κυριακού...

0

Όλες οι πληροφορίες για τα αφιερώματα, τη νέα σεζόν ,και το ΚΑΦΕ...


Ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ανοδική πορεία του καναλιού εξέφρασε και ο Θοδωρής Κυριακού στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την κοπή της πίτας του Ομίλου ΑΝΤ1, όπου ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους ,ενώ χαρακτήρισε το 2019 ως χρονιά-ορόσημο για τον ΑΝΤ1, λόγω της συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την ίδρυση του καναλιού. Στο Μαρούσι όχι μόνο δηλώνουν ευχαριστημένοι από την τηλεθέαση, αλλά καταστρώνουν ήδη σχέδια για την προσεχή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεδομένη θεωρείται η συνέχιση τριών σειρών μυθοπλασίας, καθώς το ''πράσινο φως'' για νέα σεζόν παίρνουν η καθημερινή σειρά, ''Γυναίκα χωρίς όνομα'', η κωμική σειρά, ''Πέτα τη φριτέζα'', αλλά και το νεοαφιχθέν ''Μην ψαρώνεις'', που σημείωσε σημαντικά ποσοστά με το ''καλημέρα'' σας. Με βάση αυτόν τον πρώτο σχεδιασμό αναμένεται να διαμορφωθούν και οι τελικές αποφάσεις για τα επετειακά προγράμματα στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει ειδική εκπομπή- αφιέρωμα με αξιοποίηση του αρχείου και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών ,χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί αν θα είναι εβδομαδιαία εκπομπή ή άν όλο το υλικό αξιοποιηθεί σε ένα 24ωρο για την ημέρα γενεθλίων του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές από το Μαρούσι, σε εκκρεμότητα παραμένει και το αν τελικά το ''Καφέ της Χαράς'' θα επιστρέψει με νέα επεισόδια.Συζητήσεις με τον Χάρη Ρώμα έχουν γίνει, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 δεν έχει αποφασίσει ακόμα οριστικά αν τελικά θα υλοποιηθεί το comeback του ''δημάρχου'' Κολοκοτρωνιτσίου ή όχι.

Πηγή: Ναταλία Ανδρικοπούλου- Real Life

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !