Μάχη για να βγαίνει το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ πριν από τα μεσάνυχτα! Όλο το ρεπορτάζ...

2
τι κόβεται για πρώτη φορά από το SURVIVOR



Kι όμως, ο συμβιβασμός επετεύχθη. Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να λύνει και να δένει στον ΣΚΑΪ ,
επιβάλλοντας αλλαγή μετάδοσης ακόμη και ιστορικών εκπομπών όπως το Στην υγειά μας, ωστόσο, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τα αιτήματα του Αντώνη Κανάκη, ο Τούρκος παραγωγός ήταν αυτός που χρειάστηκε να συμβιβαστεί μειώνοντας τη διάρκεια του Survivor σχεδόν κατά σαράντα λεπτά!

Στις διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης έθεσε κόκκινη γραμμή ότι θα διατηρήσει ως ημέρα μετάδοσης τη Δευτέρα, με ιδανική ώρα έναρξης στις 23.15 με 23.30 και σε κάθε περίπτωση πριν από τα μεσάνυχτα. Το γεγονός ότι προηγείται το Survivor, το οποίο κατά κανόνα τελειώνει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, έκανε δύσκολη την εξίσωση για τους ιθύνοντες στο Φάληρο.

Η λύση, όμως, βρέθηκε με σημαντική υποχώρηση της τουρκικής πλευράς. Τα highlights κόπηκαν ενώ ειδικά τις Δευτέρες το Survivor , που θα μεταδίδεται  ταυτόχρονα και στην Τουρκία, θα ολοκληρώνεται εκτάκτως στις 23.40 ώστε στις 23.45 να παραδίδει τη σκυτάλη στο Ράδιο Αρβύλα, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου. Τις υπόλοιπες ημέρες (Σάββατο, Κυριακή, Τρίτη ,Τετάρτη) το ριάλιτι θα ρίχνει τίτλους τέλους στις 00.20. Ο ΣΚΑΪ έδωσε τη μάχη για το Ράδιο Αρβύλα, ενώ η έτερη εκπομπή του Κανάκη, Βινύλιο, κάθε Τρίτη θα υποστεί τη μεταμεσονύχτια έναρξη.

Πηγή: Real Life - Ναταλία Ανδρικοπούλου 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στον Αντ1 εκραζαν τα πάντα και με πολύ άσχημο τρόπο. Τώρα για να δούμε θα κράξουν τον Τούρκο και τα σκουπίδια του? Γιατί τα ίδια χάλια με το game of love και το χελς κιτσεν το νοματζ πέρσυ είναι και το power of love και το survivor. Αν και πιστεύω πως θα το κάνει αλλά ας δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και την Τρίτη πρέπει να τελειώνει 23:45,έτσι ώστε το Βινύλιο να αρχίζει πριν τη Μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !