Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στα αιχμηρά σχόλια της Ναταλίας Γερμανού...

6

Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή "Ευτυχείτε" βρέθηκαν στο στόχαστρο μετά τις τοποθετήσεις τους για την εμφάνιση μελών του διάσημου κορεατικού συγκροτήματος BTS.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για το θέμα, ενώ απάντησε και στη Ναταλία Γερμανού, η οποία σχολίασε αρκετά αιχμηρά το όλο περιστατικό. Η παρουσιάστρια είπε τα εξής:

«Δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο συγκρότημα και όντως είναι εξαιρετικοί. Θέλω να σας παρακαλέσω να λήξει εδώ όλο αυτό, γιατί ειλικρινά έχω σοκαριστεί, ανακατεύτηκα, δεν γίνεται να υπάρχει τέτοιο μίσος και τόσος φθόνος.

Και μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια παρουσιάστρια που σέβομαι και αγαπάω -έχω σοκαριστεί με τις δηλώσεις της-, μας έκανε και μάθημα για την κορεατική μουσική. Μετά από όλο αυτό που έχω υποστεί, συνέχισε να με χτυπάει. Ευχαριστώ Ναταλία μου! Όχι, ευχαριστώ πολύ! Πέρασα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ τόσα χρόνια μιλάω μόνο με τα καλύτερα για τη Ναταλία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό, αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν έχω λόγια! Το πολύ πολύ να πάθω όλα αυτά που λένε Ναταλία μου! Δεν πειράζει».


Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δικαίως νιώθει έτσι η Κατερίνα Καινούργιου σε σχέση με τη Ναταλία,η οποία προσπάθησε κ πέτυχε να κερδίσει κοινό από το συμβάν.
    (Εννοειται βέβαια ότι όσα είπαν στην εκπομπή της Καινούργιου την Παρασκευή ήταν απαράδεκτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θέλω να υποστηρίξω την Καινούριου, αλλά μερικές παρουσιάστριες και δημοσιογράφοι, έχουν γίνει οι κριτές των πάντων.Μάλιστα δε πολλές φορές τα επικριτικά τους σχόλια είναι αιχμηρά και παίρνουν ύφος κριτή και δικαστή. Έλεος πια! Ποιες και ποιοι νομίζουν ότι είναι; Η τηλεθέαση δεν σου δίνει το δικαίωμα του κριτή , πες τη γνώμη σου και τίποτα περισσότερο. Γι αυτό που για σένα είναι λάθος για τον άλλον είναι σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καραγκιοζιλίκια που δείχνουν την παιδεία και των δύο πλευρών. Και της παρέας της Καινούριου που νόμιζαν ότι έκαναν πλάκα με αληθινούς ανθρώπους που δεν τους είχαν κάνει τίποτα και των άλλων που γέμισαν το instagram της με βρισιές και προσβολές. Απορώ που δεν ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας με το cyber bullying που της έκαναν Έλληνες και ξένοι και έδειξαν ότι δε διαφέρουν σε τίποτα από εκείνη. Και να μη θες να τη στηρίξεις δεν μπορείς αν πας στο instagram της και διαβάσεις τα όσα της έχουν γράψει μικρά παιδιά! Απορώ με τους γονείς τους ειλικρινά. Όσον αφορά τη Ναταλία είπε κάποια πράγματα σωστά αλλά έπρεπε να κάνει και εκείνη την έρευνα της και να κοιτάξει τις αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις δεν είχαν ως στόχο να κάνουν την Καινούριου να καταλάβει τί είπε αλλά να τη μειώσουν ως γυναίκα και ως άτομο. Μια ματιά να έριχνε στο instagram της Καινούριου θα καταλάβαινε ότι το σχόλιο της ''αυτά γίνονταν στο Βυζάντιο'' ταιριάζει και για τις δυο πλευρές. Ήταν αναμενόμενο να περάσει στην επίθεση η Καινούριου γιατί ενώ είχαν δίκιο ξεφτίλισαν το θέμα με το πώς φέρθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινα διαβασα τόσα και εδω και αλλού.Δεν ηθελα να γραψω τιποτα αλλά δεν γινεται.Οταν Κατερινα δινεις δικαιωμα σε τετοια φανατισμενα παιδια-ατομα,σε ενοχλει να δεχτεις κριτικη μετά.Αν ηταν με το μέρος σου και φανατιζονταν-εβριζαν κάποιον άλλον,δεν θα σε ενοιαζε όμως.Η Ναταλια πηρε μια θέση όπως κάνει πάντα,απλώς αυτη τη φορά,ετυχε να ειναι εναντιον σου.Υπερβολη απο όλες τις μεριές,λες και όλα εχουν λυθει,μένει να ασχοληθει κάποιος με αυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά Απαράδεκτοι οι φανατισμένοι με αυτά που της γράφουν. Είναι δυνατόν ? Έπρεπε να παρέμβει αστυνομία ή η δίωξη. Συνεχίζω να στηρίζω πως τα σχόλια τους ήταν απαίσια και δεν μπορείς να κάνεις πλάκα και να χαζογελας με το φύλο των ανθρώπων. σαχλο πάνελ και η ίδια . Δεν κατάλαβα όμως γιατι κράζουμε τη Γερμανού? Είπε το προφανές. Ότι δε μπορείς να κάνεις πλάκα. Και δεύτερον μίλησε για τον Ντιτζει και είπε την αλήθεια . Τι δουλειά είχε να σχολιάσει μια γλάστρα που όταν γυρνάει η κάμερα κοιτάει και κάνει πως ξέρει τους στίχους? Έπρεπε δηλαδή η Ναταλία να μην το παίξει ή ήταν υποχρεωμένη να τη στηρίξει αν δεν της αρεσε αυτό που είδε ? Εύχομαι ναι ξεχαστεί αυτό γιατί πραγματικά δεν είναι ωραίο να βιώνεις τέτοιο πόλεμο. Κατερίνα υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να πεις την γνώμη σου και να κάνεις πλάκα οκ αλλά όχι και να προσβάλλεις κάποιον δεν λέει.
    Δεν έχω τίποτα με κανέναν απλά αν ήμουν στην θέση της Κατερίνας μπορεί και να έλεγα κανένα παρόμοιο χωρίς να το καταλάβω και μετά θα έτρεχα να μάζευα τα ασυμμάζευτα με την κατσάδα που θα έτρωγα.
    Είναι λάθος αυτό που έγινε και θέλει ειδική μεταχείριση σε τέτοια θέματα.
    Είναι άπειρη ακόμη και θέλει αρκετή δουλειά να κάνει για να στρώσει.
    Πολύ ρατσισμός και bullying έχει πέσει στο Instagram και είναι μεγάλο φάουλ αυτό που γινόταν και γίνεται αυτές της ημέρες και περισσότερο από τους δικούς μας σχολιαστές και παρά με τους ξένους.
    Με ήπιο τόνο και με διάλογο όλα λύνονται όχι όμως έτσι.
    Έχουμε και την Ναταλία που απάντησε γιατί?
    Μάθαμε να απαντάμε μέσω του γυαλιού η Social και να το παίζουμε κριτές.
    Κακώς έγινε όλο αυτό.
    Και όσον αφορά τρέσες και τρίχες σας πέφτει κανένας λόγος γιατί τις έχει? Δικαίωμά της είναι από το να γυρνάει φαλακρή από το πρόβλημα που είχε καλύτερα έτσι.
    Άλλες γυναίκες ένα σωρό βάζουν στα μαλλιά τους ακόμη και μπλε χρώμα τα έχουν βάψει οι τρέσες της Κατερίνας σας ενοχλούν?
    Αυτά προβλήματα δεν είναι και δυστυχώς είναι τέτοια η νοοτροπία των Ελλήνων που τα αληθινά και σοβαρά προβλήματα που τον καίνε τα έχει κάνει στην πάντα με αυτές τις ιστορίες.
    Το θέμα έληξε πάμε για άλλα...






    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !