Έρχεται απόψε το πολυσυζητημένο ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ- Γνωρίστε τους ήρωες πριν έρθουν στις οθόνες μας!

4

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι. Δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Εκείνη ήταν πάμπλουτη. Εκείνος είναι άνθρωπος του μόχθου. Πώς θα αντέξουν ο ένας τον άλλον; «Μην ψαρώνεις».
Όλα θα ανατραπούν και τα λεφτά θα πάψουν να έχουν αξία.  

Η νέα κωμική σειρά, «Μην Ψαρώνεις» ,με τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχεται απόψε, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στις 21:45 στον ΑΝΤ1! Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος ενώ το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ  
Η Σάντυ (Μαρία Λεκάκη) είναι πλούσια. Πολύ πλούσια. Ζει σε μια έπαυλη, με υπηρετικό προσωπικό, σοφέρ ,και τεράστιο κήπο. Ο Μανώλης (Θοδωρής Αθερίδης) πάλι όχι. Ζει μια κανονική ζωή, σε ένα κανονικό σπίτι, χωρίς να του λείπει τίποτε. Αυτή πηγαίνει σε φιλανθρωπικά γκαλά, αυτός πουλάει ψάρια.

Όταν αυτή θα χάσει τα πάντα και αναγκαστεί να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με εκείνον, οι δύο κόσμοι τους θα συγκρουστούν… Η συνάντηση της Σάντυ και του Μανώλη θα είναι επεισοδιακή. Μία λάθος όπισθεν θα αλλάξει τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των παιδιών τους για πάντα. Θα μπορέσουν, άραγε, αυτοί οι δύο κόσμοι να συνυπάρξουν;


ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΡΑΠΟΣΤΑΘΗΣ (ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ)  
Χήρος, πατέρας του 23χρονου Λεωνίδα, της 20χρονης Ρόζας, του 17χρονου Κάρολου, και του 10χρονου Αλέξη. Είναι σε σχέση με τη Στέλλα, η οποία δουλεύει κι αυτή στην ψαραγορά. Η γυναίκα του πέθανε πριν από οκτώ χρόνια, λέγοντάς του πριν φύγει ότι θέλει να συνεχίσει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος. Αυτός ακολούθησε την επιθυμία της μέχρι ένα σημείο.

Δημιούργησε σχέσεις με άλλες γυναίκες, αλλά ποτέ και καμία δεν γνώρισε στα παιδιά του. Πιστεύει ότι είναι μικρά ακόμα για να μπει μια άλλη «μαμά» στη ζωή τους και δεν θέλει με τίποτα να κάνει κάτι που θα μπορούσε να τα στεναχωρήσει. Γι’ αυτόν ο κόσμος όλος είναι τα παιδιά του, τα οποία λατρεύει.

Η Στέλλα (Φαίδρα Δρούκα) θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα καταφέρει να του αλλάξει γνώμη και να τη συστήσει στα παιδιά ως επίσημη σύντροφό του. Ο Μανώλης είναι πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων αλλά και για πρώτη φορά πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Κεντρικής Αγοράς. Η τιμιότητα, η μαχητικότητα και οι αγώνες του τον έφεραν πρώτο σε ψήφους, κάνοντάς τον να νιώθει τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη για όλους εκείνους που δουλεύουν στην αγορά. Η γνωριμία του με τη Σάντυ θα γίνει κάτω από τις χειρότερες συνθήκες, αφού εκείνη θα τον τρακάρει και θα του καταστρέψει το βανάκι της δουλειάς μαζί με το εμπόρευμά του.

Το τουπέ, το ύφος ,και η δυστοκία της Σάντυ να τον αποζημιώσει θα τον κάνει έξαλλο. Όμως, όταν μάθει την ιστορία της τα συναισθήματά του θα αρχίσουν να αλλάζουν.

ΣΑΝΤΥ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ (ΜΑΡΙΑ ΛΕΚΑΚΗ) 
Μητέρα της 23χρονης Τάνιας, της 17χρονης Έρρικας ,και της 10χρονης Σόνιας. Κόρη της Νενέλας. Έμεινε ορφανή από πατέρα από πολύ μικρή και μεγάλωσε με τη μητέρα της, Νενέλα (Μαρία Ιωαννίδου). Ίσως η πατρική έλλειψη την οδήγησε να παντρευτεί από νωρίς τον Διονύση (Δημήτρης Μαυρόπουλος).  

Έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι, παίζει τένις, μπριτζ, διοργανώνει μεγάλα γκαλά, και ασχολείται με φιλανθρωπίες. Όταν ήταν νεότερη ξεκίνησε να σπουδάζει στην Καλών Τεχνών αλλά δεν τέλειωσε ποτέ τις σπουδές της αφού έμεινε έγκυος και παντρεύτηκε τον Διονύση.

Η Σάντυ δεν έχει αγχωθεί ποτέ για τίποτε και μέχρι τώρα ζούσε μια παραμυθένια ζωή. Κάποια παραμύθια, όμως, έχουν και δράκους. Και ο δικός της δράκος, ήταν ο ίδιος της ο σύζυγος, ο οποίος - κυνηγημένος για οικονομικές ατασθαλίες και χρέη στο Δημόσιο - την παράτησε κι έφυγε για να γλιτώσει τη φυλακή. Η Σάντυ, από τη μια στιγμή στην άλλη, χάνει τα πάντα: το σπίτι της στην Εκάλη, το εξοχικό στην Αράχοβα, το σπίτι στη Μύκονο, το σκάφος, το υπηρετικό προσωπικό αλλά και τον σοφέρ της.  

Πλέον, αναγκάζεται να μετακομίσει με τις κόρες και τη μητέρα της σε μια υποβαθμισμένη γειτονιά. Η μετακόμιση αυτή είναι και ο καταλύτης για να γνωρίσει η Σάντυ έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο που θα την ωριμάσει, θα την κάνει πιο σοφή και για πρώτη φορά πιο… ερωτευμένη.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ)  
Σύζυγος της Σάντυ και πατέρας των τριών κοριτσιών τους.  Γνωστός επιχειρηματίας και σημαίνον πρόσωπο της ελληνικής οικονομίας. Έχει επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ασχολείται με το πετρέλαιο, τη ναυτιλία, το real estate.

Στην πραγματικότητα, όμως, είναι ένα τεράστιο «λαμόγιο». Θα παρατήσει την οικογένειά του και θα τους αφήσει χωρίς λεφτά και σπίτι για να γλυτώσει τη φυλακή. Κάποια στιγμή θα επιστρέψει και θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα δεδομένα της ζωής της Σάντυς και της οικογένειάς του. Πώς θα τον υποδεχτούν, όμως, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί;


ΣΤΕΛΛΑ, Η «ΣΕΙΡΗΝΑ» (ΦΑΙΔΡΑ ΔΡΟΥΚΑ) 
Σύντροφος Μανώλη. Δουλεύει στην ψαραγορά. Έχει σχέση με τον Μανώλη εδώ και 1,5 χρόνο και είναι η μόνη σύντροφός του η οποία θα γνωρίσει τα παιδιά του. Δουλεύει κι αυτή στην ψαραγορά και ο πάγκος της είναι δίπλα σε εκείνον του Μανώλη.

Πρόκειται για μία ζουμερή, πληθωρική, και πολύ σέξι γυναίκα η οποία είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μανώλη. Ζηλεύει πολύ και δεν θα κρύψει καθόλου αυτή της τη ζήλεια απέναντι στην Σάντυ επιλέγοντας να κάνει τη ζωή της… κόλαση.

ΝΕΝΕΛΑ (ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ)  
Η μητέρα της Σάντυς και γιαγιά της Τάνιας, της Έρρικας, και της Σόνιας. Έμεινε χήρα νωρίς αλλά το ξεπέρασε. Είναι μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και συμπεριφορά πλούσιας. Είναι παθιασμένη με τα social media, θεωρεί τον εαυτό της influencer, και ποστάρει συνέχεια φωτογραφίες και status που «φωνάζουν» χλιδή. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γαμπρό της, τον  Διονύση, και δεν μπορεί να αποδεχτεί εύκολα ότι έφυγε και δεν θα ξαναγυρίσει. Τον πιστεύει και είναι σίγουρη πως θα βρει τη λύση για να κερδίσει πάλι πίσω τις ζωές τους.

Η προσαρμογή της στα νέα δεδομένα δεν θα είναι εύκολη. Τουλάχιστον μέχρι να γνωρίσει τον Κοσμά, τον συμπαθή ιδιοκτήτη του γωνιακού τυροπιτάδικου – καφενείου της γειτονιάς. Και ενώ στην αρχή θα τον δει αφ’ υψηλού και θα τον κάνει «το παιδί για όλες τις δουλειές» στην πορεία θα αρχίσει να τον βλέπει με άλλο μάτι...

Λεωνίδας (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΝΤΟΣ)  
Ο μεγάλος γιος του Μανώλη .Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ. Δουλεύει στην ψαραγορά, στον πάγκο του πατέρα του. Είναι γοητευτικός και έχει πολλές κατακτήσεις. Δεν θέλει, όμως, δεσμεύσεις. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος και ωραίος. Κάνει πολύ παρέα με τον Πέτρο, υπάλληλο του Μανώλη, με τον οποίο κάνουν συχνά πυκνά όλες τις ασωτίες που οφείλουν να κάνουν όλοι οι 23χρονοι.

Ο Λεωνίδας θα φλερτάρει έντονα τη νέα του γειτόνισσα, την Τάνια (τη μεγάλη κόρη της Σάντυ). Κι ενώ, εκείνη αρχικά θα τον αντιμετωπίσει με ύφος και σνομπ διάθεση, πολύ σύντομα θα αναθεωρήσει και θα τον δει κι αυτή διαφορετικά, χωρίς, όμως, να επιτρέπει στον εαυτό της να κάνει κάτι αφού έχει αγόρι, τον Κωνσταντίνο.

Ρόζα (ΕΛΕΑΝΑ ΚΑΥΚΑΛΑ)  
Η κόρη του Μανώλη.  Φοιτήτρια Ιατρικής, 20 ετών. Έχει πάρει τον χαρακτήρα του μπαμπά της. Είναι μαχητική, κοινωνικά ευαίσθητη ,και ιδεολογικά κατασταλαγμένη. Στην οικογένεια του Μανώλη έχει αναλάβει τον άτυπο ρόλο της «μαμάς», αφού είναι η μόνη γυναίκα. Αυτή τους μαγειρεύει, τους πλένει, τους φροντίζει και ενίοτε τους βάζει χέρι για να διαβάσουν ή να είναι πιο επιμελείς. Και όλα αυτά τα κάνει από την καρδιά της και όχι γιατί είναι υποχρεωμένη.

Η Ρόζα θα μπερδευτεί συναισθηματικά όταν γνωρίσει τον Κωνσταντίνο, τον νεαρό βοηθό καθηγητή στο Πανεπιστήμιο. Θα έχουν πολλούς λόγους να συγκρουστούν, αλλά η έλξη που θα νιώσουν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους θα είναι αμοιβαία. Η σχέση τους δεν θα είναι εύκολη, γιατί μπορεί η Ρόζα να είναι ελεύθερη, αλλά ο Κωνσταντίνος έχει κορίτσι, και μάλιστα την τέως… πλούσια και νυν γειτόνισσα της Ρόζας, Τάνια!

Κάρολος (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ)  
Το τρίτο παιδί του Μανώλη.  Μαθητής Λυκείου. Κλασικός έφηβος. Λίγο τεμπελάκος, λίγο αντιδραστικός, λίγο «καμένος» στα παιχνίδια και στο κινητό του αλλά και πολύ γλυκός. Είναι ωραίος, ζωγραφίζει, έχει χιούμορ, ευαισθησίες ,και μεγάλη καρδιά. Όχι, όμως, τόσο μεγάλη ώστε να χωρέσει 2 κορίτσια: την κοπέλα του, τη Μαργαρίτα (η οποία είναι η εγγονή του κ. Κοσμά) ,και τη νέα του γειτόνισσα, Έρρικα, τη μεσαία κόρη της Σάντυς.


Αλέξης ( ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ)  
Ο «Βενιαμίν» της οικογένειας του Μανώλη.  Το μοναδικό παιδί που δεν έχει απόλυτα καθαρή εικόνα της μαμάς του, αφού αυτή πέθανε όταν ο Αλέξης ήταν μόλις 2 χρόνων. Μαθητής του Δημοτικού ακόμα, ο δεκάχρονος Αλέξης είναι σαν τον μπαμπά του: διεκδικεί τα δικαιώματά του! Έξυπνος, ετοιμόλογος και με χιούμορ! Ο Μανώλης τού έχει μεγάλη αδυναμία. Ο μικρός θα έχει από την αρχή εξαιρετική σχέση με την μικρή κόρη της Σάντυ, τη Σόνια.

Τάνια (ΦΙΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ)  
Η μεγάλη κόρη της Σάντυς.  Σπουδάζει τουριστικές επιχειρήσεις, όχι γιατί σκέφτεται να κάνει καριέρα στον χώρο του τουρισμού, αλλά γιατί...έπρεπε να πάει σε μια σχολή. Στόχος της είναι να κάνει έναν πλούσιο γάμο, σαν τη μαμά της.

Είναι η πιο σνομπ κόρη της οικογένειας και θα προσαρμοστεί πιο δύσκολα από όλους στη νέα τους ζωή. Ντρέπεται για την κατάντια τους, τόσο πολύ μάλιστα, που δεν το λέει ούτε στο αγόρι της, τον Κωνσταντίνο, γιατί φοβάται ότι θα τη χωρίσει μόλις μάθει ότι δεν έχει πια λεφτά. Το κινητό της είναι η προέκταση του χεριού της και περνάει αφόρητα στο νέο της σπίτι που δεν έχει σήμα παρά μόνο έξω. Επί πλέον, περνάει αφόρητα γιατί αναγκάζεται να μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο και με τις δυο αδελφές της.  Το φλερτ του Λεωνίδα δεν θα την αφήσει ασυγκίνητη, αλλά θα αργήσει πολύ να ανταποκριθεί, λόγω της σχέσης που έχει με τον Κωνσταντίνο.

Έρρικα (ΣΑΝΤΥ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ)  
Η μεσαία κόρη της Σάντυ .Η Έρρικα είναι μαθήτρια Λυκείου και συμμαθήτρια του Κάρολου και της Μαργαρίτας. Η Έρρικα είναι η μεσαία κόρη της Σάντυ και αντιπροσωπεύει αυτό που λέμε «το καλό παιδί». Θα στηρίξει από την πρώτη στιγμή τη μητέρα της και θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει στην προσαρμογή τους στη νέα τους ζωή. Νιώθει προδομένη και πολύ απογοητευμένη από τον πατέρα της, αλλά προσπαθεί να μην το εκδηλώνει για να μην ταράξει τους υπόλοιπους.

Στον Κάρολο θα βρει ένα φίλο με τον οποίο θα νιώσει αμέσως οικεία και θα αισθανθεί ασφαλής. Σύντομα, βέβαια, θα νιώσει κι άλλα πράγματα γι’ αυτόν αλλά για να προχωρήσει η όποια σχέση τους θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το μεγάλο εμπόδιο που ακούει στο όνομα «Μαργαρίτα» και είναι η νυν κοπέλα του Κάρολου.


Σόνια (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑ)  
Η μικρή κόρη της Σάντυς .Πάει στη Ε’ Δημοτικού. Με καλούς τρόπους και μεγαλωμένη στα πούπουλα ξέρει αγγλικά, μπαλέτο, ιππασία, ενώ έχει ασχοληθεί και με πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι τους έχει συμβεί. Νομίζει ότι όλο αυτό που συμβαίνει, είναι ένα αστείο και σύντομα θα επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Εκάλη και στη ζωή που έμαθε ως τώρα. Η προσαρμογή της στο νέο της σχολείο θα ήταν απίστευτα δύσκολη αν δεν είχε στο πλάι της τον Αλέξη, να τη βοηθάει να αντιμετωπίσει το «μπούλινγκ» των συμμαθητών τους.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΘΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ)  
Σύντροφος της Τάνιας .Πλούσιος, όμορφος, γόνος πλούσιας οικογένειας γιατρών. Βοηθός καθηγητή στην Ιατρική Αθηνών. Είναι ερωτευμένος με την πλούσια Τάνια, με την οποία σχεδιάζουν να παντρευτούν, όταν τελειώσει τις σπουδές του. Έτσι υπολόγιζε τουλάχιστον, μέχρι να γνωρίσει τη Ρόζα, την κόρη του Μανώλη.

ΚΟΣΜΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ)  
Ο παππούς της Μαργαρίτας Ο γλυκός και καλός παππούς της Μαργαρίτας είναι ιδιοκτήτης τυροπιτάδικου – καφενείου στη γειτονιά. Φέρνει συνέχεια «καλούδια» στα παιδιά του Μανώλη για να έχουν δύναμη το πρωί πριν πάνε στο σχολείο και τις δουλειές τους! Είναι πολύ φιλικός και γενναιόδωρος. Θέλει να βοηθάει τους πάντες, αλλά δεν τα καταφέρνει και πολύ συχνά. Νομίζει ότι είναι μέγας μάστορας, αλλά τα χέρια του δεν πολυπιάνουν. Πιστεύει ότι είναι σοφός, αλλά συνήθως πετάει κοτσάνες. Όλοι όμως τον αγαπάνε. Ακόμη και η Νενέλα. Όχι από την αρχή… πιο μετά. Το σίγουρο είναι ότι τον «χρησιμοποιεί»…

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΛΙΤΗ (ΣΤΕΛΛΙΝΑ ΚΟΥΡΗ)  
Η εγγονή του Κοσμά και κοπέλα του Κάρολου ,του μικρού γιου του Μανώλη.  Ζηλεύει πολύ και θα βάλει στο μάτι από την πρώτη στιγμή τη νέα γειτόνισσα, Έρρικα, την οποία θα θεωρήσει απειλή για τη σχέση της και θα την κάνει να μαρτυρήσει την ώρα και τη στιγμή που ήρθε στη γειτονιά και στο σχολείο τους. 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος  
Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου

Εκτέλεση παραγωγής: PEDION PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Λεκάκη, Φαίδρα Δρούκα, Μαρία Ιωαννίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Φιόνα Γεωργιάδη, Ειρήνη Ψυχράμη, Δημήτρης Αριανούτσος, Θανάσης Ζερίτης Ελεάνα Καυκαλά, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Σίντος, Σάντυ Χατζηιωάννου.

Στον ρόλο του Διονύση Αγραφιώτη ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα μας υπενθυμίσει πως ό,τι κι αν συμβεί, η ζωή είναι ωραία. Γι’ αυτό, «Μην Ψαρώνεις».  
Πρεμιέρα στις 21.45

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο κακό όσο ακούγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντωμεταξυ αυτό το ελικοπτερο ποσα χρονια υπαρχει εκει στον αντ1. Δεν εχει σκουριασει; Απο εποχες λαμψη καλημερα ζωη το χρησιμοποιουν. Συγκεκριμένα στο πρωτο επεισόδιο της λαμψης το 91 εκανε την πρωτη του εμφανιση χαχαχαχα πως το διατηρουν ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ειρήνη Ψυχραμη ποιο ρόλο Παίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.37
    Κάτι μου θυμιζει και εμενα.Του ant1 ειναι;Νομιζω και στους Σταβλους το ειχαν....παρατηρητικοτητα ομως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !