Ο "κακός" χαμός ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Άρη Καβατζίκη για τους καλεσμένους του "Πρωινού"...

3

Μια ασυνήθιστη «έκρηξη» του Άρη Καβατζίκη κατά της Φαίης Σκορδά παρακολουθήσαμε στην εκπομπή "Το Πρωινό" της Παρασκευής. Ο γνωστός δημοσιογράφος «εξερράγη» στον αέρα, με αφορμή τη φιλοξενία παικτών reality σε περιοδικά και εκπομπές. Η Φαίη Σκορδά παρακολουθούσε άφωνη, ενώ ο Άρης Καβατζίκης έβγαινε εκτός εαυτού...

Άρης: Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που κρατάω αυτή τη σημαία και δεν κάνω πλάκα. Δεν στήριξα κανέναν και ποτέ. Εμείς είμαστε πολύ υπερήφανοι που δεν πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Κάνεις μια εκπομπή στην τηλεόραση και καλά κάνεις και την καλείς. Αν εγώ είχα μια δική μου εκπομπή στην τηλεόραση, δεν θα καλούσα την Εύη Ιωαννίδου. Μας είπες πώς πήγε η Εύη Ιωαννίδου στα νούμερα και σου απαντώ. Εγώ αν είχα δική μου εκπομπή δεν θα την καλούσα.

Φαίη: Καταλαβαίνω αυτό…

Άρης: Τι καταλαβαίνεις Φαίη μου; Ξεκατινιάστηκε στο πανελλήνιο και θα την φέρω κεντρική καλεσμένη; Λυπάμαι πάρα πολύ! Έχουμε διαφορετικό κριτήριο!

Φαίη: Καταλαβαίνω αυτό που λες, ότι στο Hello είσαι πιο επιλεκτικός και φαίνεται η διαφορά. Αλλά από εκεί και πέρα ποιος είναι αυτό που θα βάλει το κριτήριο και θα πει εάν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να φιλοξενηθεί και η Εύη Ιωαννίδου όχι σε 6 μήνες; Καλώς ή κακώς, τα νέα πρόσωπα από εδώ και πέρα βγαίνουν μέσα από κάποια reality ή εκπομπές. Τον Ντάνο δεν τον φιλοξένησες; Ας είμαστε λίγο ψύχραιμοι. Κάποια από αυτά τα πρόσωπα αξίζουν και προχωρούν και ο χρόνος τους κρίνει. Δεν μπορούμε να είμαστε αφοριστικοί για όλους.



Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Άρης μου κάνει ώρες ώρες πως δουλεύει για άλλη εκπομπή. Όπως και να χει φαίνεται σοβαρός κύριος και με ωραίες συνεντευξεις. Πάει να βγάλει άκρη με το Αίγιο πελαγος. Υπομονή Άρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαραδεκτοι ολοι στο πρωινο.Ειχαν συνεντευξη την Κατερινα Γιατζογλου και ρωτουσαν ο ενας τον αλλο τι ειχε κανει στην τηλεοραση.Αδιαβαστοι ολο το πανελ.Η παρουσιαστρια κοιταζεται στο μονιτορ να δει αν βγαινει Μενεγακη και το υπολοιπο πανελ κραζει καθημερινα την Σπυροπουλου.Ο αντενα τα βλεπει αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τέτοια εμμονή απέναντι στη Σπυροπούλου δε τους ξανά βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !