Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά δημόσια για τη ρατσιστική επίθεση που της χρεώνουν!

5

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της στην πρωινή εκπομπή, "Ευτυχείτε".

Η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της αναφέρθηκαν στους Κορεάτες καλλιτέχνες που ψηφίστηκαν ως οι ωραιότεροι άντρες της χρονιάς που πέρασε.

Πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν τα συγκεκριμένα σχόλια ως ρατσιστικά και ξέσπασαν εναντίον της εκπομπής με σκληρούς χαρακτηριστικούς.

Από την δική της πλευρά η Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε το πρωί του Σαββάτου με ένα μακροσκελές κείμενο, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο σεβασμός της κουλτούρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβήτητος και αποτελεί μια από τις αρχές μου. Όπως επίσης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικότητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινά για το αντίθετο. Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραίους άνδρες στο πλαίσιο θέματος της εκπομπής που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου. Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Έχω δεχτεί και δέχομαι σκληρή κριτική για την εμφάνιση μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές, δεν συνάδουν με καμία κουλτούρα και με καμία στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομα τους....»





Ο σεβασμος της κουλτουρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβητητος και αποτελεί μια από τις αρχες μου. Οπως επισης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικοτητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινα για το αντίθετο. Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραιους ανδρες στο πλαίσιο θεματος της εκπομπης που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου. Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Έχω δεχτεί και δέχομαι σκληρη κριτική για την εμφάνιση μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές, δεν συνάδουν με καμία κουλτούρα και με καμια στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομα τους....🙏🏻
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν νομιμοποιω καμία επίθεση σε κανέναν άνθρωπο ούτε στην Κατερίνα . Αλλά καλά να πάθει . Αυτά που ακούγονται από τα εκάστοτε πανελ και τον κάθε αμόρφωτο είναι τραγικά. Το να λες ότι ένα αγόρι είναι σαν κορίτσι και να χαχανιζεις δεν είναι χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σχόλια στο instagram εναντίον της είναι άισχρά. Την κατηγορούν για ομοφοβία και ρατσισμό αλλά δεν είναι καλύτεροι της όσοι της απαντούν γιατί τα ίδια ακριβώς στοιχεία έχουν και τα δικά τους λεγόμενα. Μόνο να πάει πέσει από την Ακρόπολη δεν της έχουν πει. Να με συγχωρείτε αλλά δεν απαντάς με βία βρίσιμο και με ρατσισμό στο ρατσιμό.Το πρόβλημα δε λύνεται με την επίθεση και το βρίσιμο αλλά η λέξη διάλογος που οδηγεί στον προβληματισμό στην κριτική σκέψη και στην αλλαγή οπτικής είναι άγνωστη σε αυτόν τον κόσμο. Καταδικάζουμε τάχα το bullying αλλά είναι το πρώτο που κάνουμε και το δικαιολογούμε κιόλας. Να σημειώσω εδώ ότι τα όσα είπαν ήταν τραγικά υπάρχει τρόπος να πεις ότι δε σου φαίνεται κάποιος ωραίος γιατί στο κάτω κάτω υποκειμενικό είναι και αυτό χωρίς να αρχίσεις τις προσβολές. Είναι στον αέρα όχι σπίτια τους. Η άγνοια είναι ότι χειρότερο σε αυτόν τον κόσμο τελικά. Νόμισαν ότι επειδή είναι ξένοι δε θα τους ξέρει και κανένας εδώ στην Ελλάδα και μπορούν να κάνουν την άθλια πλάκα τους. Αλλά να που τους ήξεραν και την πάτησαν. Άντε μάζεψε τα τώρα! Την επόμενη φορά ας ασχοληθεί με τα εγχώρια ριάλιτι και τις ηλικίες των διαγωνιζόμενων άντε και με τί φόρεσαν στα Όσκαρ. Μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5.00 αυτό ακριβώς . Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις .δε θα πω όμως κρίμα γιατί η εκπομπή της ειδικά αλλά και εν γένει η τιβι είναι αισχρή στα σχόλια της . Τώρα για την επίθεση πραγματικά υπάρχουν πολλοί αισχροί χρήστες επίσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:00 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου τα είπες ή μάλλον τα έγραψες πολύ ωραία ..Πάντα υπάρχουν ωραίος τρόπος να πεις κάτι όταν διαφωνείς με κάποιον και αναφέρομαι και στις δύο πλευρές (στο συγκεκριμένο θέμα )αλλά και γενικότερα πρέπει να φερομαστε ωραία συμφωνούμε ή διαφωνούμε και κυρίως στο δεύτερο γιατί εκεί φαίνεται το επίπεδο κάποιου επειδή όταν συμφωνούμε όλα οκ όταν διαφωνούμε αρχίζουν τα προβλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει ωραίος τρόπος ήθελα να πω συγγνώμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !