Μεγάλη διάκριση για το ΕΘΝΟΣ

0

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων η 35η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας, «Αθανασίου Βασ. Μπότση». 

Τα καθιερωμένα Δημοσιογραφικά Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις, απονέμονται σε δημοσιογράφους που έχουν να παρουσιάσουν σημαντικές επιτυχίες, σε οποιονδήποτε τομέα, σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, φωτορεπορτάζ ,και οι οποίοι διακρίθηκαν για το σεβασμό τους στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

Στη φετινή απονομή, σημαντική ήταν η διάκριση για την εφημερίδα Έθνος και το ethnos.gr καθώς τρεις δημοσιογράφοι βραβεύτηκαν για τη δουλειά τους. 

• Ο Γιώργος Σαρρής για την αντικειμενική και με πληρότητα παρουσίαση ιστορικών πολιτικών θεμάτων στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ,

• Ο Αναστάσιος Οικονόμου για την εκπόνηση ακαδημαϊκού, μεταπτυχιακού προγράμματος στο περιεχόμενο και την τεχνολογία της επικοινωνίας ,

• Ο Δημήτρης Δελεβέγκος για την κάλυψη του οικονομικού και επιχειρηματικού ρεπορτάζ στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. 

Τα τρία βραβεία του δημοσιογραφικού Ιδρύματος Μπότση αποτελούν μία ακόμα τιμητική διάκριση για την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ σε συνέχεια των 6 αριστείων που απέσπασε τον περασμένο Νοέμβριο στα EUROPEAN NEWSPAPER AWARDS.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !