Κόβεται οριστικά - Από Δευτέρα δεν βγαίνει στον αέρα

17

Eδώ και λίγο διάστημα, η μεσημβρινή - απογευματινή ζώνη του ALPHA ,μετά τη Μενεγάκη, έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και τα νούμερα που εισπράττει καθημερινά ο σταθμός είναι μονοψήφια.
Έτσι, με συνοπτικές και γρήγορες διαδικασίες, ο σταθμός αποφασίζει το ένα από τα δύο ''αγκάθια'' να φύγει, και τη θέση του να πάρει επανάληψη της σειράς, ΤΟ ΣΟΪ. Αναφέρομαι ,βεβαίως, στο ''Total Dreamer'' ,που ήρθε στην Ελλάδα αλλά δεν έπεισε κανέναν. Τα νούμερα κυμαίνονταν στο 4 και στο 5%, με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το επίσης αγκάθι ΤΙ ΛΕΕΙ; ,ο ALPΗA  να χάνει αισθητά αλλά και ο Φερεντίνος να παραλαμβάνει ένα κακό lead in.Από Δευτέρα, λοιπόν, το TOTAL DREAMER δεν θα βγει στον αέρα αλλά αντ' αυτού θα δούμε το - χιλιοπαιγμένο - ΣΟΪ.

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν έπεισε κανέναν ναι. Μόνο στην Ελλαδα βέβαια. Και πάντα στην Ελλάδα ότι δεν κάνει τηλεθεαση απο την πρώτη εβδομάδα, κοβεται. Μια σειρά καλογυρισμενη και πετυχημένη στο εξωτερικό δεν θα μπορέσουμε ποτέ να δούμε σε ένα μεγάλο κανάλι. Τα ίδια και τα ιδια λες και δεν τους ξέρουμε τώρα θα τους μάθουμε . Τόση προώθηση, διαφήμιση για το τίποτα. Τέλος πλεον η τηλεόραση. Μόνο το Μακεδονία TV σέβεται τους τηλεθεατές και αξίζει πραγματικά γιατί δεν κόβει τις σειρές του και φέτος σκίζει το κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως η προβολη ελληνικης ταινιας θα εφερνε καλυτερα νουμερα . Λιγο χαζη σκεψη μεν καλυτερη απο επαναληψη σειρας . Η συγκεκριμενη ζωνη εδω κ χρονια εχει πολλα πρπβληματα κ αδυνατει να κρατησει κοινο . Ασχετο η Ελιφ στο Σταρ στο γενικο συνολο πως παει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε βέβαια με την ελληνική ταινία η την επανάληψη του Σοι το πετυχαίνον σίγουρα το 15%. Να μην δουμε μια λατιν σειρά σε ενα γνωστό κανάλι. Έλεος! Ευτυχώς υπάρχει και το διαδίκτυο. Απαραδεκτοι εκεί στον Alpha!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι γκρινιαζετε μερικοι δεν το καταλαβαινω. Αφου εκανε 3 και 4% λογικο δεν ηταν να κοπεί; Μπορει να το δειχνει τα ξημερώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:48 τοσο εκανε και το τουρκικο στο star την πρωτη εβδομάδα αλλά το κανάλι το στήριξε το σηριαλ. Ο Alpha πήρε μία σειρά και στην πρώτη εβδομάδα την σταμάτησε. Καλά θα ήταν εαν προβάλλονταν τα ξημερώματα αλλά το κοίταξα και αυτο δεν πρόκειται να συμβεί. Τι περίμεναν δηλαδή να κάνει απο την πρώτη εβδομάδα, η ιστορία δεν άρχισε καν, μετά έχει πιο ενδιαφέρον. Την έβαλαν και αυτοί απέναντι απο μπεκατωρου και καγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλασσικά... τι περιμένεις.Μόνο η ερτ και ο μακεδονια τιβι έχουν πρόγραμμα που αξίζει.Και το Ισπανικό VIS A VIS στην ΕΡΤ-1 κάνει 5% αλλά δεν το κόβουν.Και τα υπέροχα προγράμματα της μακεδονία τιβι κάνουν 3% αλλά τα δείχνει.Κρίμα.Έχουμε ό,τι μας αξίζει...power of love...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. UFO Πέστα!!!

    Εδώ πόσες σειρές έχουν εκατομμύρια τηλεθεατές κι εδώ δεν πιάνουν με τίποτα.
    Τα κανάλια μια ζωή σφάλματα κάνουν.

    Προκαλώ τα κανάλια να κάνουν δυνατές κωμωδίες και να παίζουν το μεσημέρι και ύστερα πιάνουν δεν πιάνουν??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ufo τωρα που ειπες μακεδονια tv,η σειρα ερωτας ξερεις αν προβαλλεται ακομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναμενόμενο ότι θα κοπεί δυστυχώς ...Όχι επειδή η σειρά δεν ήταν καλή μια χαρά ήταν αλλά λόγω τηλεθέασης Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι από τη μια ήταν λογικό να κοπεί από τη ζώνη αυτή αλλά μπορούσαν να την μεταφέρουν ή αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα ή τα πρωινά του σαββατοκύριακου (6 με 8 )που δεν έχει τίποτα εκείνη την ώρα ή μάλλον έχει επαναλήψεις παλιών σειρών Απορώ με τον Αlpha δηλαδή που δεν το σκέφτηκε καν παλιά πάντως αυτό έκανε αν μια σειρά (ξένη κυρίως )δεν πήγαινε καλά την μετακινούσε σε κάποια άλλη ζώνη είτε πολύ νωρίς είτε πολύ αργά ..Τώρα τι στο καλό έπαθαν !? Πρέπει να σέβονται τον τηλεθεατή δηλαδή έστω και αυτό το 5% που ξεκίνησε να βλέπει την σειρά αυτή..Όσο αφορά τα νούμερα τηλεθέασης λογικό να κάνει χαμηλά νούμερα γιατί δεν παίρνει καλό lead in με το ξεχνάμε αυτό έπαιρνε ένα lead in από την Τσολάκη 5-6-7% τι περίμεναν δηλαδή να σκίσει !?Το lead in ενός προγράμματος είναι σημαντικό ότι και να λέμε τώρα δεν λέω υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια όπως πχ ο Μουτσινάς αλλά είναι λίγες ..Για μένα έπρεπε να την αφήσουν λίγο ακόμη πχ 1 μήνα και μετά βλέπουμε ..Ελπίζω να την δείξουν κάνα καλοκαίρι τουλάχιστον έστω και το ξημέρωμα .. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο συγχαρητήρια σε όποιο καταφέρει να το διαβάσει όλο (αν τα καταφέρει δηλαδή )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. UFO έχεις δίκιο μπορούσαν να το είχαν στηρίξει τουλάχιστον και όχι να το κόψουν πριν καλά καλά ξεκινήσει και μάλιστα εντελώς ..Με αυτή την λογική γιατί δεν κόβουν και την Τσολάκη που κάνει τα ίδια νούμερα πάνω κατω π.χ την Παρασκευή η σειρά έκανε 5,1 νομίζω και η Τσολάκη 5,7 σιγά την διαφορά δηλαδή ..Την εκπομπή της Τσολάκη γιατί δεν την κόβουν δηλαδή και την αφήνουν (το λέω αυτό παρόλο που δεν μου αρέσει να κόβονται προγράμματα ακόμη και αν δεν τα βλέπω )αλλά θέλω να είμαι δίκαιη όμως αυτό δεν θα ήταν το λογικό (σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει )!?Αλλά αυτή την στηρίζουν συνέχεια από την αρχή της χρονιάς παρόλο που η εκπομπή πάει από το κακό στο χειρότερο σε τηλεθέαση εννοώ πριν έκανε πχ 10-11% αν θυμάμαι καλά και τώρα μόνο 5-6% ..Απλά βρίσκεται στο πρόγραμμα για να βρίσκεται και παίρνει στο λαιμό της με το 5-6% την απογευματινή ζώνη του καναλιού για 2 ώρες σχεδόν αυτό εκεί στο alpha δεν το βλέπουν ή κάνουν τα στραβά μάτια για να κάνουν το χατίρι της Τσολάκη ..!? Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω ...Η προτίμηση του καναλιού στην Τσολάκη είναι σχεδόν σκανδαλώδης άμα πάει με τις συμπάθειες το πράγμα άστο τελος παντων...Συγγνώμη μου πάντως ελπίζω να καταφέρεις να το διαβάσεις..😊😊😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγγνώμη για την φλυαρία μου εννοούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχει βρει κάποιος επεισόδια του total dreamer στο διαδίκτυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέλω πίσω ήταν πολύ Νόρις για να το κόψετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λες και η Μενεγάκη κάνει παραπάνω αλλά δεν την κόβουν είναι total dreamer🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το θέλουμε πίσω 5 επεισόδια total dreamer και το κόψατε έλεος πια το θέλουμε πίσω🙏🙏🙏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξέρει κανείς που μπορώ να το δω online?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !