Απαράδεκτοι στην ΕΡΤ - Συνδέθηκαν με τη...ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ευθαρσώς!

10


Απαράδεκτη και ντροπιαστική η φράση που ακούστηκε από ρεπόρτερ της ΕΡΤ .Δύο μέρες πριν από την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, το μεσημβρινό δελτίο της ΕΡΤ3 συνδέθηκε με τα
σύνορα όπου ετοιμάζονταν για κινητοποίηση οι αγρότες. Το ρεπορτάζ θα μετέφερε ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρανδεινός, ο οποίος με το που βγαίνει στον αέρα λέει ευθαρσώς : ''Συνδεόμαστε από τα σύνορα της Νότιας με τη ΒΟΡΕΙΑ Μακεδονία, θα έλεγα καλύτερα'', διορθώνοντας την παρουσιάστρια που ορθώς προλόγισε πριν συνδεθεί μαζί του ότι θα συνδεθούμε με το Τελωνείο των Ευζώνων στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.

H ...ελεύθερη ΕΡΤ ,πάντως, αν και έχουν μεσολαβήσει 2 μέρες, ούτε τοποθετήθηκε με ανακοίνωση ούτε ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για το αισχρό γλωσσικό ατόπημα που προσβάλλει την Ιστορία.




Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί απαράδεκτο το σχόλιο. Αλήθεια δεν είναι; Αυτό δεν ψηφίστηκε στην βουλή; Θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου αυτο θα ειναι το νεο ονομα γιατι ειναι απαραδεκτο; Καλο ειναι ως δημοσιογραφοι να μην παιρνετε πολιτικες θεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συριζαία να φανταστώ; Ψηφίστηκε χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού, δηλαδή με αντιδημοκρατικές μεθόδους, για τις οποίες ορκιζόταν η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτον, δεν έγινε σήμερα αλλά δύο μέρες πριν την ψήφιση, και δεύτερον, δεν νομίζω πως τα κανάλια πρέπει να αναφέρονται στα Σκόπια με αυτή την ονομασία.Είναι τουλάχιστον λυπηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ειναι και στην ετ3 που υποτιθεται πως θα επρεπε να εχουν μεγαλυτερη ευαισθησια σε αυτο το θεμα. Συμφωνω με το σχολιο πως τα καναλια (αλλα και ολοι μας, απο τον πιο επισημο μεχρι και τον τελευταιο πολιτη) θα πρεπει να το αποφευγουμε τον ορο Μακεδονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν δεν είπα ότι συμφωνώ. Είπα ότι αυτό ψηφίστηκε. Δεύτερον Μανώλη όλοι ξέραμε ότι θα ψηφιστεί. Και συμφωνούμε ή όχι αυτή θα είναι η επίσημη ονομασία ενός κράτους άρα τί σημαίνει ότι τα κανάλια δεν πρέπει να αναφέρονται στα Σκόπια με αυτή την ονομασία; Εμείς θα τα λέμε όπως θέλουμε και ο υπόλοιπος κόσμος Βόρεια Μακεδονία; Αυτό είναι στρουθοκάμηλος κόσμος. Επίσης για τον 9:20 έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία που σημαίνει ότι οι εκλεγμένοι βουλευτές ψηφίζουν. Εάν είχαμε άμεση δημοκρατία θα πηγαίναμε στις κάλπες κάθε εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν και τα δημοψηφίσματα Μαρία...Αλλα ξεχασα, αυτα ειναι χρήσιμα μονο οταν μας συμφέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΤ....το πλυντηριο των Ελληνων..το καναλι της εκαστοτε κυβερνησης με διορισμενους ψευτοκουλτουριαριδες (αριστεριστες) που το πληστον δεν εχει ιδεα απο τηλεοραση και τεμπελιαζει παιρνωντας καθε μηνα τον μισθο που πηγαζει απο την δικια μας τσεπη , αδιαφορους και σκληρα κολλημενους στα πιστευω τους χωρις καθολου φιλοτιμο και ορεξη για δουλεια ....αντε μην γραφω κανενα εικοσιτετραωρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ για το δημοψήφισμα. Αλλά πιστεύει κανείς ότι θα το τολμούσαν; Ανίκανοι είναι όχι χαζοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να δούμε τα κανάλια πως θα προφέρουν τους γείτονες από εδώ και πέρα...
    Οι ΠΑΣΟΝΔ 100 χρόνια να το πάλευαν δεν θα έκλειναν την συμφωνία λόγο του ονόματος και αυτοί οι αλήτες όχι μόνο την έκλεισαν αλλά τα Σκόπια τα έκαναν και βόρεια Μακεδονία σε μηδέν χρόνο.
    Σειρά παίρνουν η Βουλγαρία και η Αλβανία που έχουν και αυτοί κάτι λίγα να παίρνουν και μετά η Θράκη που εκεί αν τα βρουν με τους Τούρκους καήκαμε.
    Από τον Ψευτοσύριζα όλα να τα περιμένεις.
    Στο καλό και να μας γράφουν σε μερικούς μήνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !