Θοδωρής Αθερίδης: Απαντά στο ερώτημα αν η τηλεόραση θα «πεθάνει» ποτέ;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Θοδωρής Αθερίδης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις» και μιλά για το αν η τηλεόραση θα επιβιώσει υπό τις νέες τεχνολογικές συνθήκες, αλλά και αν αγχώνεται
Ο γνωστός ηθοποιός σε ερώτηση που του τίθεται για το η τηλεόραση θα επιβιώσει με τις πλατφόρμες, τύπου Netflix να κερδίζουν έδαφος απαντά στο περιοδικό Τηλέραμα:
«Σίγουρα! Δεν ξέρω σε ποια ακριβώς μορφή, πάντως θα παραμείνει ένα ισχυρό μέσο, καθώς διαθέτει και τον τομέα της ειδησεογραφίας. Έπειτα, η τηλεόραση ως συσκευή έχει πια φτάσει τις 50 ίντσες, κάτι που βελτιώνει και την κινηματογραφική εμπειρία. Οπότε, η τηλεόραση δεν θα πεθάνει, θα αλλάξει απλώς, σύμφωνα με τη νέα τεχνολογία που κάνει ιλιγγιώδη άλματα».
Για το αν αγχώνεται, απαντά λέγοντας:
«Καθόλου! Εγώ από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα είχα ως βάση μου το θέατρο, ο οποίο ανέκαθεν θεωρούσα πολύ ισχυρό καλλιτεχνικό βήμα, που προσέφερε άμεσα και αληθινά χρήματα. Την τηλεόραση την εκτιμούσα μεν, αλλά τη θεωρούσα ένα μέσο όπου εάν μου άρεσε κάτι το έκανα, αλλιώς το απέρριπτα, χωρίς πολλή σκέψη. Με αυτόν τον γνώμονα λειτουργούσα πάντα, με αυτόν και τώρα, το «Μην Ψαρώνεις» μου άρεσε ως ιδέα, γι’ αυτό είπα «ναι» αλλιώς θα την απέρριπτα όπως άλλες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !