"Κόλαση" το "Πρωινό" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η συνέντευξη, τα σχόλια και το μήνυμα - φωτιά...

4

Η δήλωση που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο "People":

«Τίποτα δεν μου χαρίστηκε και τίποτα δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατο. Σε κανέναν δεν δίνεται κάτι για τα ωραία του μάτια», έφερε μεγάλη ένταση στο "Πρωινό". Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βγήκε από τα ρούχα του κι ενώ ο σχολιασμός κορυφωνόταν, ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό της Φαίης Σκορδά.

«Πού είναι η διάρκεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Μία εκπομπή την είχε λόγω καλών σχέσεων και μία επειδή την αντάλλαξε με τη συμμετοχή της στο Survivor. Εγώ φεύγω, πάω να ξαναδώ τα ωραία μάτια της Σπυροπούλου. Εδώ δεν υπάρχει καμία σωτηρία, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Αν μου έκανε αυτή τη δήλωση θα της έλεγα: «Σοβαρά μιλάς; Αλήθεια τώρα το λες αυτό;»

Πώς ξεκίνησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ήταν μοντέλο προσώπου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μετά την βλέπουμε στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού. Εκεί υπάρχει η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία ξαφνικά εξαφανίζεται. Μετά υπάρχει μια απότομη ανέλκυση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha και όσο προχωρούν τα πράγματα φεύγουν συνεργάτες εν μία νυκτί και ο σταθμός τη στηρίζει για χρόνια. Κι έρχεται τώρα η Κωνσταντίνα και λέει ότι δεν της ήρθαν ουρανοκατέβατα. Με ποιο κάστινγκ πέρασε η Κωνσταντίνα; Με ποιο δοκιμαστικό; Με ποιο βιογραφικό;», είπε έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο ότι είναι καλή, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν ήταν καλή», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Και κάπου εκεί ήρθε το μήνυμα - φωτιά στο κινητό της Φαίης Σκορδά…


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμφωνώ σε αυτά που λένε αλλά αν έχουν τις μπάλες ας πούνε για όλες αυτές που μπήκαν έτσι στην τιβι. Αλλά δεν τους παίρνει. Εγώ τους βαρέθηκα η αλήθεια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω η Σκορδα αγια.Ξεχασε στο Αλτερ που τους ξεφτιλιζε ολους με τα κουτσομπολια,τις βυζομαχιες που εκανε και να μη πουμε για τα Ελληνικα της.Εχει καταστρεψει την Ελληνικη γλωσσα.Τωρα βα μην το παιζει αγια,γιατι δυστυχως δεν πειθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σκορδά δείχνει μεγάλη εμμονή με την Κωνσταντίνα. Με κάθε ευκαιρία καρφιά , υπονοούμενα. Αν έχει τα κότσια να σχολιάσει ανάλογα και τον καναλάρχη. Στην τελική χτυπάει μια γυναίκα με τρόπο τόσο απαράδεκτο που την έχει κάνει στα μάτια μας συμπαθής και θύμα. Αν νομίζουν ότι θα κάνουν νούμερα με επιθέσεις μάλλον δεν τα καταφέρνουν , χτες στο σύνολο η εκπομπή έκανε 14% και η Τατιάνα 22%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !