Τι δουλειά έχουν ,αλήθεια, στην ΕΡΤ οι τηλεπωλήσεις;

9
Έτσι, ξαφνικά, τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε και στην ΕΡΤ τηλεπωλήσεις, διαφημίσεις τηλεπροϊόντων αν τα λέω σωστά. Αυτά με τα περίεργα νερά, τις θαυματουργές βρύσες, τα έξυπνα τραπεζάκια και τα μίξερ που τα αλέθουν όλα.

Γιατί η ΕΡΤ έβαλε αυτές τις διαφημίσεις; Γιατί πουλάει έτσι το διαφημιστικό της χρόνο; Γιατί μπαίνει στο ίδιο κάδρο με τα ιδιωτικά κανάλια; Και μάλιστα όσων είναι Β Εθνική. Σε λίγο δηλαδή μπορεί να αρχίσει κι εκείνα τα παιχνίδια, με τις 090 γραμμές, που ψάχνουμε να βρούμε τη... δύσκολη λέξη στην «κρεμάλα»;

Αν θέλει να δείχνει τηλεπωλήσεις η ΕΡΤ, εντάξει, δικαίωμά της. Αλλωστε μία χαρά προϊόντα μπορεί να είναι όλα αυτά. Ας παίρνει (και) από εκεί έσοδα. Αλλά δεν θα πληρώνουμε εμείς ανταποδοτικό τέλος για να βλέπουμε θαυματουργά, όπως τα λένε, φίλτρα νερού.

Πηγή: e-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βασικά τέτοιες διαφημίσεις παίζουν σε όλα τα κανάλια (όχι μόνο β εθνική), οπότε γιατί όχι και στην ερτ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκίνησαν από τοπικά κανάλια να παίζουν και κατέληξαν στα κρατικά τι να πεις.
    Αν δείτε δίπλα στην Ιταλία μόνο σε τοπικά,περιφερειακά,δορυφορικά και σαν το Έψιλον το παλιό παίζονται ενώ εδώ σε όλα.
    Υπάρχουν και κανάλια καθαρά τηλεπωλήσεων,ας κάνουν ένα κι εδώ που να παίζει όλη ημέρα τέτοιες μπούρδες!
    Η Μόδα από ποια χώρα ξεκίνησε ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ανησυχητικό είναι ότι αυτά τα προϊόντα είναι ανώνυμα δεν έχουν πιστοποιήσεις και αν ήταν όντως τόσο καλά θα πουλούσαν και στο εξωτερικό.
    το ότι παίζονται αυτές οι διαφημίσεις και στην ΕΡΤ είναι απαράδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πληρώνεται για νά τις προβάλλει; Εάν έχει έσοδα από αυτές καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρια την ερτ την πληρωνουμε για να εχει προγραμμα επιπεδου, οχι να παιζει σκουπιδια. Ειναι κατι νομοθετημενο, δεν μπορει ο καθενας μας να πει αν ειναι καλο ή κακο. Ειναι συνταγματικη τους υποχρεωση να εχουν καλη ποιοτητα προγραμματος. Και το να παιζουν παραπλανητικες διαφημισεις ειναι απλα τρας tv.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 6:56 συμφωνώ απόλυτα, αλλά όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα των εσόδων-εξόδων και οι διαφημίσεις είναι χαμηλές οι γνωστοί ''κατήγοροι΄΄ λένε ότι η ΕΡΤ δεν παίρνει διαφήμιση.Πρέπει λοιπόν να αποφασίσουμε αν θέλουμε μια τρας ερτ με κέρδος σαν το σκαι ή μια ερτ με ζημία αλλά με ποιότητα.Προτιμώ το 2ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Miku, συμφωνω, αλλα ετσι δεν παμε μπροστα. Εδω ο κοσμος γκρινιαζει για την eurovision, αλλα δεν εχει θεμα με τα τεραστια ποσα που δινει η ΕΡΤ για τα ποδοσφαιρα. Σε αλλες ευρωπαικες χωρες, τα κρατικα καναλια δεν παιζουν καν διαφημισεις. Οκ, ειμαστε φτωχη χωρα, οποτε ειναι λογικο να εχουμε διαφημισεις, αλλα να μην ειναι τετοιου επιπεδου...Σε λιγο θα παιζουν και 090 με δικαιολογια το κερδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις χώρες που δεν έχει διαφημίσεις είναι πολύ μεγαλύτερο το τέλος υπέρ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.Εμείς δίνουμε 3 ευρώ το μήνα ανά παροχή δεη , δηλαδή 36 ευρώ το χρόνο.Δες τι δίνουν στην Ε.Ε.:https://gr.euronews.com/2013/06/14/antapodotiko-telos-ert-kratikes-tileoraseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !