ANT1: Πρωτιές με πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα...

21

Σαρώνει σε τηλεθέαση ο ΑΝΤ1

Συνεχίζεται η εξαιρετική πορεία του καναλιού στις μετρήσεις τηλεθέασης . Χτες ,Παρασκευή, συγκεκριμένα ήταν πρώτος στο σύνολο της ημέρας στο δυναμικό κοινό (18-54 ) με 18,7% και στο prime time με 22,6% ,με τη διαφορά του από το δεύτερο κανάλι να είναι 3,8 μονάδες στο σύνολο και 5,4 στο prime time.

Η πορεία αυτή έχει ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας με τον ΑΝΤ1 να τερματίζει πρώτος την Δευτέρα, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Ο ΑΝΤ1 είχε σημειώσει συνεχόμενες πρωτιές στην τηλεθέαση και την προηγούμενη εβδομάδα. Τα περισσότερα προγράμματα του σταθμού σημειώνουν πρωτιές στις ζώνες τους ενώ την παράσταση έχουν «κλέψει» οι σειρές μυθοπλασίας του σταθμού.

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ασε μας ρε φιλε που σαρωνει με τις σαχλαμαρες του ο αντ1..οτι βολευει τον καθενα λεει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αντ1 εχασε πιστεύω φετος την μαχη της πρωτιας. Φετος ειναι η χρονια του σκαι και αλφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξύδι, ξυδάκι, δάκ(ρ)υ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην 1η θέση είναι αυτή τη στιγμή. Για να δούμε όμως όταν να μπουν και τα αλλά προγράμματα σε ΣΚΑΪ και STAR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποκτά ενδιαφέρον να περνάει σε άλλον παίκτη η "μπάλα". Αυτό βγάζει από το βόλεμα κάποιους που νομίζουν ότι σέρνουν τον τηλεθεατή με χαλκά από τη μύτη προσφέροντάς του τα ίδια και τα ίδια. Η τράπουλα ανακατεύεται. Όσες αφρίζουν με τις ανακατατάξεις, ξυδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παροδικη ανοδο. συγξυριακη, με κανονικο προγραμμα αλφα, με μαστερ σεφ κ σαρβαιβορ θα καταρρευσει το προγραμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πίκρα σήμερα δεν έχει σύνορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αν η άνοδος είναι συγκυριακή ή όχι, μένει να αποδειχτεί από την ερχόμενη εβδομάδα και έπειτα. Το μόνο που θα πω είναι, μακάρι η μυθοπλασία σε κάθε κανάλι να πηγαίνει ανέλπιστα καλά και τα ριάλιτι τύπου Power of Love και Survivor να εξαφανιστούν κυριολεκτικά και μεταφορικά απο την ελληνική πραγματικότητα. Όσο συνεχίζουν, τόσο η ελληνική τηλεόραση θα βρίσκεται στο έλεος του trash και της σκαρταδούρας. Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωπω παπαγαλάκια σήμερα ξου ξου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτο κανάλι δε θα συνεχίσει να είναι αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι έχει ανέβει πολύ σε σχέση με πέρυσι και έχει ένα σταθερό κοινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μυθοπλασια is back!!!
    Τιποτα δεν ειναι τυχαιο!
    Μπραβο σε ΑΝΤ1 και ALPHA!
    Ο ΣΚΑΙ θα παρει οτι του αξιζει...
    Τριτοτεταρτη θεση οπως ηταν και προ τουρκοσπορου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πώς γίνεται να είναι η χρονιά του Σκάι δεν καταλαβαίνω; Του άλφα ναι, του σταρ ναι, του Αντ1 ναι (δεδομένης της μεγάλης ανοδου), αλλά του Σκάι (χωρίς ακόμη να έχουμε δει το survibor φυσικά);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο αντ1 ηταν 3ος και 4ος εως τωρα και στην ημερα κ στην πραιμ. Ας τελειωσει ο γεναρης ( που ετσι κι αλλιως ειναι ο πλεον ασημαντος),και ναι τοτε θα ισχυει ο βαρυγδουπος τιτλος των τεσσαρων ημερων!εδω ο αντ1 εχανε κι απτο σταρ που εχει 50% προγραμμα σε σχδση με τους λους. Αν και τον φλεβαρη ειναι πρωτος η δευτερος, ειναι αθλος. Τα υπολοιπα, απλως ευσεβεις προσωπικοι ποθοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μας αρεσει δεν μας αρεσει αντικειμενικα αυτες τις μερες ειναι πρωτος ο Αντ1..Δες δελτιο πολυ πρωι πρωινο Φαιης παιχνιδια μυθοπλασιες..Ετσι ειναι η τηλεοραση σημερα το ενα καναλι αλλοτε το αλλο καναλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εζησα να δω το καναλι Αντ1 να πανηγυριζει που πετυχε πρωτια στο νεανικο κοινο για 3 συνεχομενες μερες και για 2 την προηγουμενη εβδομαδα...αλλα απο την αλλη λογικοι οι πανηγυρισμοι,ειχε να συμβει αιωνες.θα πω μονο οτι ερχεται 5 ημερες την εβδομαδα survivor,διπλο τατουαζ και master chef...αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χαχαχαχα η 4:55 μ.μ. έχει στερέψει τη χοληδόχο κύστη της σήμερα. Ζητείται επειγόντως μετάγγιση.
    Καλό Σαββατοκύριακο αγάπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσο κι αν ενοχλεί, και ξέρετε πολύ καλά ο Ποφαντης δεν είναι στη συμπάθειά μου, το κανάλι ανέκαμψε εδώ και αρκετό καιρό και αυτή τη στιγμή είναι στη πρώτη θέση. Θα δείξει όμως, ας δούμε πώς θα πάει η συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για ένα ιστορικό κανάλι όπως είναι ο ΑΝΤ1 είναι αστείο να πανηγυρίζει επειδή κάποια εβδομάδα πέρασε πρώτος. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και όταν αναπτυχθεί πλήρως ο ανταγωνισμός. Το ίδιο αστείο είναι να τσακωνόμαστε και εμείς για τα κανάλια. Θα επέτρεπε να καταλαβαίνουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι μόνο καλός, γιατί έτσι θα βλέπουμε καλύτερα προγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενταξει για λιγες μερες ηταν αυτο.Δεν χρειαζονται πανηγυρια.Περιμενετε να ξεκινησει ο Σκαι και το star και μετα βλεπουμε.Δηλαδη οι αλλοι σταθμοι τι επρεπε να κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπραβο στον αντ1 και μακαρι να συνεχιστει αυτο και επι τη εμφανισει του μαστερ σεφ του survivor και του face μαζι με τις σειρες του αλφα. Ας μη προτρεχουμε αλλα ειναι αξιο λογου ενα καναλι που περσυ βυθιστηκε στο 2 και το 3 στην prime time να ναι στο 20 και το 18 φετος. Η φριτεζα ειναι υπεροχο σιριαλ αλλα και ο αλφα εχει κανει καλες επιλογες. Τα σκουπιδια του τουρκου δε θα τα σχολιασω καν γιατι σεβομαι οτι υπαρχει κοσμος που τα βλεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πανηγύρια για 5 ημέρες δεν λέει.
    Εδώ ο Αντ1 πανηγυρίζει για μία ημέρα που μία εκπομπή είναι πρώτη με διαφορά και δεν θα πανηγυρίσει και για το σύνολο? ας είναι και 5νθήμερο μην τρελαθούμε.
    Καθίστε να ξεκινήσει ο Άλφα ξανά που έχει κάνει ένα διάλειμμα με τις σειρές του,Ο Σκάι,το Σταρ τότε ελάτε ξανά μετά από ένα μήνα και πείτε για πανηγύρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !