Νίκος Μουτσινάς: Αποκαλύπτει για την τελευταία χρονιά στον ANT1 και τη μεταγραφή στο OPEN TV!

3

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλά στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα για τη συνεργασία του με το Open και την επιτυχία της εκπομπής «Για την παρέα», αποκαλύπτει για την τελευταία χρονιά στον ΑΝΤ1, αλλά και πως κατάφερε να αφήσει πίσω του δύσκολες στιγμές και να γίνει πιο αισιόδοξος.

Ξεκινώ με τη συνεργασία σου με το Open. Πώς προέκυψε; 

Έληξε το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Ήταν με οψιόν +1 (προοπτική ανανέωσης ενός ακόμη έτους). Μιλήσαμε και μου είπαν πως δεν έχουν κάτι για μένα για τη σεζόν που ξεκινούσε.

Κάνω μια παρένθεση. Σε πείραξε όταν σ’το ανακοίνωσαν;

Όχι. Γιατί είναι ωραίο και δημιουργεί ασφάλεια το να γνωρίζεις πως ένα κανάλι θα σε πληρώνει κι ας μη δουλεύεις έχοντας ένα συμβόλαιο, όμως στο τέλος της ημέρας κάνεις πίσω και δεν προχωράς καθόλου. Είμαι παγίδα. Ναι μεν σου δημιουργεί οικονομική ασφάλεια, αλλά επαγγελματικά είναι ασύμφορο. Γιατί να κάτσω σε ένα κανάλι που δεν υπάρχει τρόπος να με αξιοποιήσουν; Μου είπαν λοιπόν πως δεν συνεχίζουμε. Έμεινα ελεύθερος και έπειτα από μια εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο από το Open.

Ήταν δύσκολη η τελευταία χρονιά σου στον ΑΝΤ1;

Όχι, γιατί έκανα τα «Παλικάρια» που μου άρεσαν πάρα πολύ. Στεναχωρήθηκα με τα πηγαινέλα του σίριαλ, τις αλλαγές εννοώ, που δεν του έκαναν καλό, ενώ ήταν μια πολύ ωραία σειρά. Με πολύ ωραίο καστ. Πέρασα μαγικά. Δεν άξιζε στο σίριαλ αυτή η κατάληξη. Ήταν μια σειρά που είχε τα φόντα να πάει για τρία χρόνια. Δεν βγήκε, δεν πειράζει. Ήταν μια χαρά η τελευταία χρονιά στον ΑΝΤ1.

Οπότε δέχθηκες τηλεφώνημα από το Open…

Μου έστειλε μήνυμα ο Θέμης Μάλλης, που προηγουμένως είχε μιλήσει με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη. Στη συνέχεια συναντήθηκα και με τους δύο. Θα σου κάνω τώρα μια παρένθεση. Από τον Φεβρουάριο είχα ξεκινήσει NLP, που μου έδωσε φοβερή δύναμη. Έφευγα από ένα πένθος τριών χρόνων που με είχε καταβάλει σωματικά και ψυχολογικά…

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι αλλά τα παλικάρια εκαναν 80 επεισοδια. Δεν είναι δα και λιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά η σειρά θα μπορούσε να είχε πάει κ για δεύτερη σεζόν,αν δεν την είχαν κακομεταχειριστει στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνο απόλυτα τα παλικάρια ήταν μια άρτια παραγωγή, αλλά αν συνέχιζαν δεν θα μας χαρίζει φέτος άπειρες στιγμές γέλιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !