Έκπληξη! Βγαίνει τον επόμενο μήνα η κωμική σειρά του ALPHA με Ντορέττα - Καβογιάννη!

6

όλο το ρεπορτάζ



O ΑLPHA  ,βλέποντας πως το κεφάλαιο ''μυθοπλασία'' του απέφερε κέρδη και πρωτιά ,επιμένει στα σίριαλ, κι έτσι, πέραν των υπαρχόντων σειρών, οι ιθύνοντες έχουν δώσει το πράσινο φως σε μια νέα πρόταση, που θα λέγεται ''Κρατάς μυστικό;''. Σε αυτή έχουν συμφωνήσει δυνατά ονόματα ,όπως η Μαρία Καβογιάννη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Βίκυ Παπαδοπούλου κ.ά., και τη σκηνοθεσία θα κρατήσει ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Κι ενώ το σίριαλ στήνεται με σκοπό να βγει από τον Οκτώβριο του 2019, δηλαδή από τη νέα σεζόν, ήρθε η ανατροπή! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο MYtv, ο σταθμός άλλαξε σχέδια, κι έτσι το ''Κρατάς μυστικό;'' έρχεται...τον επόμενο μήνα!Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα γράφει ο δημοσιογράφος, παρά το ότι δεν έκλεισε ακόμα όλο το καστ, οι αναγνώσεις των σεναρίων έχον αρχίσει, ενώ ο σταθμός έδωσε εντολή ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν άμεσα και το σίριαλ να βγει στον αέρα μες στον Φεβρουάριο.Τέλος να πούμε πως προορίζεται για 1 ή  2 φορές τη βδομάδα...

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Άλφα μας κάνει και τον αγαπάμε ακόμη περισσότερο!
    Για να δούμε ποια ημέρα θα είναι...Μήπως θα είναι η Παρασκευή? αν πάει από Δευτέρα με Πέμπτη είναι οι Ναυαρχίδες του σταθμού και αν πάει σε μία από αυτές της 4ρις ημέρες πρέπει να ελαττώσει το Τατουάζ η να κόψει μία ημέρα από Μουρμούρα η Σόι (Αυτά τα δύο να ελαττωθούν χλωμό το κόβω) η θα μπει νωρίτερα.Και αν είναι δύο ημέρες η Παρασκευή και Κυριακή θα είναι ιδανικές ημέρες (Σάββατο ο Περισσότερος κόσμος έξω είναι η κάνει κάτι άλλο).
    Την αναμένουμε με χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα το ''Σοι'' παρ'οτι ξεκινησε πολυ πιο αδυναμα απο τη ''Μουρμουρα''(με διαφορά 1 χρόνου),δεν νομιζω να ελλατωθει,τα παει πολυ καλα και το ''Σοι'' και η ''Μουρμουρα'' και στις επαναληψεις.Αυτη η σειρά με Καβογιαννη και Ντορεττα δεν ξερω πως θα τα παει αλλά όποτε ειδα την Ντορεττα σε κωμωδια δεν μου αρεσε(λιγοστες φορές ήταν εξαλλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σειρά θα είναι κατι σαν την μουρμουρα και το σοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε βλέπω σειρές αλλά αν παίζει η θέα καβογιαννη Ναι θα κάτσω να τη δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλη αυτή η έκπληξη από πού προκύπτει; Στην παρουσία προγράμματος τον Σεπτέμβριο δεν είχαν πει ότι θα βγει αυτή η σειρά στο δεύτερο μισό της χρονιάς; Τόσα άρθρα δεν έχουν γραφτεί για το καστ και τους ηθοποιούς που έχουν δεχτεί πρόταση; Ο δημοσιογράφος πού άκουσε ότι ήταν να βγει του χρόνου τον Οκτώβριο και ότι το κανάλι διέταξε να αρχίσουν γυρίσματα αμέσως; Ότι να ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σίριαλ προοριζόταν για Οκτώβριο 2019 και ΟΧΙ νωριτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !