Aυτό το πρόσωπο επιστρατεύει ο ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Έρχεται στον ΑΝΤ1 και θα κάτσει σε διευθυντική θέση στο πρόγραμμα!

Η κα. Στέλλα Λίτου αφήνει τη Ρουμανία, όπου είναι διευθύντρια προγράμματος του PRO_TV και επαναπατρίζεται για χάρη του ΑΝΤ1. Με θητεία στο BBC είχε αναλάβει στον Alpha, Υπεύθυνη Ψυχαγωγικού, όταν ο Γερμανός Τέβες Χένινγκ αναχώρησε για την πατρίδα του. Ήταν η περίοδος που οι "Γερμανοί" έφυγαν από το managment του καναλιού της τότε Κάτζας. Πριν από αυτό, η κυρία Λίτου κατείχε τη θέση της Παραγωγού Ανάπτυξης του Alpha, καθλως και στο ΣΚΑΪ.

Τώρα την καλεί ξανά η πατρίδα πίσω και το γραφείο της ετοιμάζεται στο Μαρούσι. H ίδια έχει παραιτηθεί από τη θέση της στη Ρουμανία; Όχι ακόμα, αν και οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Τι ρόλο θα αναλάβει;

Δίπλα στον Τζώρτζη Ποφάντη ή σε ανώτερη θέση; Θα αναλάβει διευθυντική θέση με τίτλο υψηλότερο από αυτόν του διευθυντή προγράμματος. Ο κ. Κυριακού ασχολείται κυρίως με τις διεθνείς επενδύσεις του ομίλου και θέλει να ενισχύει τις διοικητικές θέσεις του ομίλου στην Ελλάδα, ώστε να γίνεται καλύτερος προγραμματισμός και ανάπτυξη. Η θέση της Στέλλας Λίτου θα εμπεριέχει τον όρο "development".

 Όσο για τον Τζώρτζη Ποφάντη, το νέο έτος έχει μπει με το δεξί για τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1. Οι σειρές πηγαίνουν πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης, αν και ακόμα βέβαια τα βαριά χαρτιά των καναλιών δεν έχουν βγει στον αέρα.



gossip-tv.gr-Στέφανος Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !