Εξέλιξη! 6 φορές τη βδομάδα SURVIVOR - Κλείδωσε η πρεμιέρα

6

Στην τελική ευθεία προετοιμασίας το ριάλιτι επιβίωσης που επιστρέφει σύντομα... πολύ σύντομα στο τηλεοπτικό τοπίο ,αλλά με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους. Κατ’ αρχάς στην αγωνιστική αρένα του καινούργιου κύκλου θα βρίσκονται αντιμέτωποι Έλληνες με Τούρκους.
Για τον λόγο αυτό και ξεχάστε τις ομάδες «Μαχητών» και «Διασήμων» ,καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η εταιρεία παραγωγής Acun Medya αποφάσισε να μην υπάρχουν «διάσημοι» αλλά μία ομάδα από την κάθε πλευρά και που τα μέλη της μπορεί να μην είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό αλλά σκοπεύουν να γίνουν μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Βέβαια, όλο και μπορεί να επιλεγεί κάποιος «διάσημος», δηλαδή κάποιο πρόσωπο που να είναι ήδη γνωστό από την επαγγελματική πορεία του αλλά δεν θα υπάρχει… επίσημα ομάδα «διασήμων».  Έτσι οι Έλληνες και Τούρκοι τηλεθεατές, αφού αυτόν τον κύκλο του «Survivor» θα παρακολουθούν συγχρόνως και στην Τουρκία, θα βλέπουν τι γίνεται ανάμεσα στις δύο ομάδες τόσο στην συγκατοίκησή τους όσο και στις μάχες με την άλλη ομάδα.

Τις επόμενες ημέρες θα «κλειδώσει» και ο τελικός αριθμός των διαγωνιζομένων της κάθε ομάδας με πιο πιθανό να είναι 14, ενώ υπάρχει σκέψη να βάλουν έναν ακόμη, αυξάνοντας τον αριθμό σε 15 μέλη ανά ομάδα. Πάντως στην Τουρκία έχουν ήδη επιλεγεί 30 υποψήφιοι και πολύ σύντομα θα επιλεγούν αυτοί που τελικά θα πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο. Και είναι πράγματι πολύ σύντομα καθώς η ανακοίνωση των Τούρκων διαγωνιζομένων που θα επιλεγούν θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο καινούργιος κύκλος του Survivor είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

Μία ακόμη αλλαγή που προγραμματίζεται από την τουρκική εταιρεία παραγωγής είναι το ριάλιτι να προβάλλεται έξι ημέρες τη βδομάδα, με κάθε επεισόδιο να είναι λιγότερη ώρα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν που τα επεισόδια ήταν… μπεν-χουρικής διάρκειας! Οι τελικές αποφάσεις θα «κλειδώσουν» αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη ,που έχει προγραμματιστεί συνάντηση του τούρκου παραγωγού Acun Ilicali με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ αλλά όπως φαίνεται από την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το «Survivor» επιστρέφει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο βάζοντας στην αγωνιστική αρένα Έλληνες και Τούρκους και σκοπό να κερδίσει τη «μάχη» της τηλεθέασης για ακόμη μία σεζόν.

Γρηγόρης Μελάς - Newsit

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιστεύω ότι θα κάνει καλύτερα νούμερα από το δεύτερο λόγω ελλαδος Τουρκίας αλλά όχι σαν το πρώτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα την γνωμη μου ισως στην αρχη να κανει ψηλα νουμερα αλλα οσο περναει ο καιρος θα πεφτουν. Ειναι παρα πολυ 4 με 4μισι μηνες επι 6 μερες την εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοσμος δεν ειναι χαζος, ακομα κ στα πιο σκουπιδια βρισκει κατι, οταν θα τον κεντρισει κατι. Μην προεξοφλειτε επιτυχια, ειναι πολυ δυσκολο απεναντι σε σταρ κ τατουαζ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλο ρισκο ο σκαι να βασιστει τοσο πολυ σε αυτο το κουρασμενο φορμά... θα παθει ζημια απο τον ανταγωνισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι για χόρταση ρε παιδιά! Άκου εκεί 6 φορές την εβδομάδα.
    Ο περισσότερος Κόσμος έχει κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια και δεν είναι χαζός.
    Ωραίες οι Χώρες και καλό είναι να μπούνε και άλλες μέσα στο παιχνίδι όχι μόνο η Τουρκία που θα έχει και πολύ περισσότερο ενδιαφέρον όπως και νούμερα πολύ υψηλά.
    Για μένα απλά να έδειχναν μόνο αγωνίσματα και έπαθλα και παρά να μας δείχνουν πως σφάζονται και πως ζουν μέσα στην καλύβα και τι κάνουν.
    Δύο φορές η τρεις φορές την εβδομάδα παραπάνω δεν λέει.
    Το ποιο ενδιαφέρον ποιο είναι οι καλύβες και τι γίνεται εκεί η τα αγωνίσματα? εγώ λέω το δεύτερο εσείς?
    Όταν θα αρχίσει ριπλέι από cosmotetv και θα βλέπω μόνο αγωνίσματα ενώ τα άλλα που μας δείχνουν τα προσπερνάω...Όπως έκανα και με νομάδες και με τα προηγούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει στο ΣΚΑΙ μαλλον δεν εχουν καταλαβει ακομα γιατι το πρωτο Survivor,ειχε τοση επιτυχια.Ηταν επειδη ειχε στη πλειοψηφια εκκεντρικες προσωπικοτητες και σχετικα αργη εξελιξη.Επισης,επαιζε 3-4 φορες την εβδομαδα,και οχι 5-6.Τελος,τοτε η εξελιξη του παιχνιδιου ειχε ενα μυστηριο,πλεον σε καθε Survivor,ξερουμε πως θα εξελιχθει.Τωρα το Ελλαδα-Τουρκια,εχει εναν κινδυνο.Αν κερδιζουν για παραδειγμα συνεχεια οι Τουρκοι,οι Ελληνες τηλεθεατες θα αλλαζουν καναλι στα επαθλα,και το αναποδο θα γινεται στη Τουρκια.Επισης,αυτος ο ανταγωνισμος μεταξυ χωρων ειναι κουραστικος.Ελπιζω,οι ομαδες να ειναι μεικτες και να παραμεινει το στοιχειο Διασημοι-Μαχητες.Ετσι,τουλαχιστον θα προωθηθει η φιλια μεταξυ των χωρων και οχι η εχθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !