Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το νέο σίριαλ- Πρεμιέρα 31 Ιανουαρίου

2

Η ΕΡΤ επανέρχεται δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία με την τηλεοπτική μεταφορά του
αντιπολεμικού μυθιστορήματος του Στράτη Μυριβήλη ,«Η ζωή εν τάφω». Η πολυαναμενόμενη σειρά εποχής, σε σενάριο-σκηνοθεσία Τάσου Ψαρρά, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στις 22:00. Αντιπολεμική δραματική σειρά, 16 επεισοδίων παραγωγής 2018-2019.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:  
Έπειτα από την ερωτική επιστολογραφία του Αντώνη Κωστούλα, εθελοντή στρατιώτη στη Μεραρχία Αρχιπελάγους, με την τρυφερή Μυρσίνη, δασκάλα του Παρθεναγωγείου Μυτιλήνης, ακολουθούμε τα βήματα των πολιτικών εξελίξεων που μας οδηγούν στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και γενικότερα διαπλέουμε σε μια διαχρονική ματιά των απάνθρωπων συνθηκών και της καταστροφικής ματαιότητας κάθε πολέμου.

Μία υπέροχη, ευαίσθητη ερωτική ιστορία, που μεγαλώνει όπως «μια παπαρούνα» στα ζοφερά χαρακώματα.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν σε πολλά σημεία της Ελλάδας και κυρίως στη Μυτιλήνη, τη Μακεδονία και την Αττική.

Το casting συνθέτουν μεγάλα και καταξιωμένα ονόματα του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως Δημήτρης Μοθωναίος (Αντώνης Κωστούλας), Γιάννης Μπέζος (Στρατηγός Ιωάννου-Μπαλαφάρας), Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη (Μυρσίνη), Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Άντζω), Νίκος Πουρσανίδης (Στράτης Μυριβήλης), Γιώργος Αρμένης (Θύμιος Κωστούλας), Δημήτρης Ήμελλος (Φαναριώτης), Ερρίκος Λίτσης (ταμίας), Ηλιάνα Μαυρομάτη (Στυλιανούλα), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Λεωνίδας). 

Παίζουν ,επίσης, οι ηθοποιοί: Γιώργος Σουξές, Νίκος Αλεξίου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ρεγγίνα Παντελίδη, Μαρία Κίτσου, Τάκης Βαμβακίδης, Άρης Αντωνόπουλος, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Δημήτρης Λιόλιος, Άρης Μπαλής, Στέλιος Καλαϊτζής, Πηνελόπη Σεργουνιώτη, Δημήτρης Πασσάς, Δημήτρης Σαμόλης, Στέλιος Ξανθουδάκης, Μάρθα Μπούρχα, Μαρία Σταυράκη, Λευτέρης Παπακώστας, Θάλεια Σταματέλου, Παναγιώτης Μποτίνης, Ράνια Οικονομίδου, Έκτορας Λιάτσος, Σωτήρης Τσακομίδης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Κωνσταντίνος Γώγουλος.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Τάσος Ψαρράς.  

Παραγωγός: Γιώργος Κυριάκος.
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Παπαδάτος.

Σκηνογραφία: Σπύρος Λάσκαρης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος.

Ενδυματολόγος: Ιουλία Σταυρίδου.

Εκτέλεση παραγωγής: View Master Films.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η σειρα αυτη θα ανταποκρινεται σε κοινο μορφωμενο ψαγμενο που πραγματικά σπανια θα ανοιξουν την τηλεόραση. Αναφέρομαι σε αυτο το 6 η 7% που ενδεχεται να κάνει. Οι υπόλοιποι <> ας χαριζουν 20αρια σε σκουπιδια τυπου power of love και σοι πακετα τατουαζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ΕΡΤ!!!
    Η Σειρά θα είναι μόνο για λίγους.
    Τα ιδιωτικά κανάλια ας παίρνουν μαθήματα μπας και κάποτε ξυπνήσουν και φτιάξουν καμιά σειρά της προκοπής και βάλλουν στο πρόγραμμά τους.
    Eποχής,Ιστορικές,θρησκευτικές,πολεμικές,μυθολογία όλα αυτά τα είδη χρειάζονται να γίνονται σειρές η ταινίες και να παίζονται στην Ελληνική tv.

    Θερμή παράκληση όσοι & όσες βλέπετε ξένες σειρές εποχής η ταινίες να την δείτε όπως κι εγώ άλλωστε που λατρεύω αυτό το είδος.
    Καλές είναι η επιστροφή,Μουρμούρα,Γυναίκα,Τατουάζ και οι ξένες top σειρές δέστε κι αυτήν(Αν όχι από το ίδιο το κανάλι μπορείτε και από web....).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !