3 κανάλια...στα πόδια του MEGA! Όλο το ρεπορτάζ

0

Το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πλειστηριασμού των
περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος, ιδιοκτήτριας εταιρείας του πάλαι ποτέ Μεγάλου Καναλιού. Οι τράπεζες που παρακολουθούν από κοντά τη συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποκλείουν το όλο θέμα να έχει ολοκληρωθεί ακόμη και μέσα στον Μάρτιο.

Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνεται ραγδαία αύξηση του ενδιαφέροντος για την ταινιοθήκη και το σήμα του Mega και δευτερευόντως για τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία, που πρόκειται να βγουν σε πλειστηριασμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο ''Secret'' των ''Παραπολιτικών'', το πιο ζωηρό ενδιαφέρον προέρχεται από τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Open, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος επενδύει πάρα πολλά στην απόκτηση του Mega. Απολύτως λογικό, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα ενίσχυε κατά πολύ το τηλεοπτικό προϊόν του, που μέχρι και σήμερα κινείται σε χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης, εξέλιξη που, εκ των πραγμάτων, προβληματίζει τον επιχειρηματία. 
Φαίνεται, όμως, ότι και ο μεγαλομέτοχος των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star, Γιάννης Βαρδινογιάννης, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την ταινιοθήκη και το σήμα του Μεγάλου Καναλιού. Ο ίδιος γνωρίζει από πρώτο χέρι το συγκεκριμένο προϊόν και θεωρεί ότι σε περίπτωση που καταφέρει να αποκτήσει την ταινιοθήκη, θα μπορέσει να ενισχύσει περαιτέρω τα δύο κανάλια που ήδη διαθέτει. Ως γνωστόν, την πρόθεσή του να συμμετάσχει στη διαδικασία πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος έχει εκφράσει και ο εφοπλιστής ,Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος έχει καταθέσει φάκελο στο ΕΣΡ, διεκδικώντας τη μία από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !