Ο Σταρόβας επιστρέφει στο THE 2NIGHT SHOW! (photos)

0

και μιλά για όλα


Απόψε, στις 23.45 ,ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται - μετά από πολύ καιρό - στο «The 2Night Show» τον Δημήτρη Σταρόβα. Σε μια απολαυστική συνέντευξη, ο Δημήτρης Σταρόβας μιλάει για τη ζωή του και τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar» ως κριτής, απέναντι από τον Ευθύμη Ζησάκη. 


Στο «The 2Night Show» έρχεται επίσης ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής, Mike. Τι του έχουν ετοιμάσει όμως οι «Μύγες»; Πώς θα αντιδράσει ο τραγουδιστής στα καυστικά τους σχόλια;


Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει τον Θοδωρή Μαραντίνη. Τι του επιφυλάσσουν όμως οι «Μύγες» και σε αυτόν; Τι θα συμβεί όταν συγκριθεί με τον Χρήστο Μάστορα; Στη συνέντευξή του με τον Γρηγόρη, ο Θοδωρής Μαραντίνης, αναφέρεται στους ONIRAMA και την 18χρονη πορεία του στη μουσική. Μοιράζεται άγνωστες πτυχές της ζωής του και μιλάει για τη σχέση λατρείας που έχει με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους γιους του. 



Καλεσμένη του Γρηγόρη είναι και η Οξάνα Τσιορίτσι Αποστολίδη. Γεμάτη δύναμη και μεγαλείο ψυχής, μιλάει για το τροχαίο ατύχημα στη Μολδαβία που της σημάδεψε τη ζωή και για το πώς κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της, ενώ οι γιατροί δεν της έδιναν καμιά ελπίδα.

THE 2NIGHT SHOW απόψε στον ΑΝΤ1

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !