Σάσα Σταμάτη για τις ατάκες από Σωκράτη – Κυριακή! «Ντροπή! Μην ακούω τέτοια το 2019»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Η Σάσα Σταμάτη υποδέχθηκε σήμερα στο Ooh la la τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και την Κυριακή Τσανικίδη, με τους οποίους μίλησαν, όπως ήταν απολύτως φυσικό, για τον φετινό κύκλο του Power of Love.

Η γνωστή παρουσιάστρια τους ζήτησε να σχολιάσουν τα όσα έγιναν χθες στο Gala σχετικά με τις κατηγορίες παικτών κατά του Παύλου Παπαδόπουλου.

Μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν ήταν οι παρακάτω…

Σ.ΕΛ.ΓΚ: Προσέξτε τι θα πείτε για τον Παύλο γιατί είναι Πόντιος και είναι η αδυναμία της Κυριακής οι Πόντιοι γενικά.

Σ.ΣΤ.: Συγγνώμη, αλλά αν ο Παύλος άγγιξε την κοπέλα έτσι…

Σ.ΕΛ.ΓΚ: Αν η κοπέλα τη βρίσκει;

Σ.ΣΤ.: Παιδιά, ντροπή. Αυτά δεν πρέπει να ακούγονται ούτε τηλεοπτικά, συγγνώμη.

Κ.ΤΣ.: Μπορεί να την έπιασε λίγο παιχνιδιάρικα…

Σ.ΣΤ.: Μην ακούω από γυναίκες “παιχνιδιάρικα”. Μην ακούω τέτοια το 2019.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στειλτε αυτο το βιντεο στον καβατζικη θα φωναζει τη δευτερα 40 λεπτα. Στα σοβαρα τωρα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο ομως απο ατομα τετοιου νοητικου επιπεδου οποτε ας μην κραξουμε. Ομως ειναι κριμα νεα παιδια να κανουν πλακα για το ξυλο η να το περνανε σα φυσιολογικο και να γελανε. Και να τους δινουν τηλεοπτικο βημα. Ποσο πατος ρε σασα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αληθεια ειναι οτι διαφωνω με τα φεμινιστικα κινηματα στην υπερβολη τους πολλες φορες,δηλαδη θεωρω πως μια γυναικα η οποια συνηθιζει να βριζει σαν νταλικερης,εχει μια αθλια συμπεριφορα και γενικοτερα για να το πω κοσμια δεν εκπεμπει την οποια τρυφεροτητα,ειναι λογικο να μην δεχτει και την αναλογη τρυφεροτητα,ομως απο αυτο το σημειο,μεχρι το να ακουω(γιατι δεν εχω δει τι εχει γινει,με το περιστατικο αυτο)την εκφραση ''τη βρισκει'' εχει μεγαλη αποσταση.Ειναι δυνατον να ακουγεται η εκφραση ''μπορει να τη βρισκει'';Με τι;Με το ξυλο;Ε βεβαια....αυτα λεγονται και ξεσαλωνουν οι φεμινιστριες μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9 και 17 ακριβως αλλα εγω δε θα μεινω ειδικα στη γυναικα . Τι παει να πει αυτο δηλαδη βια σε ανδρα σε παιδι και μεταξυ ανδρων η γυναικων δεν υπαρχει? ειναι απαραδεκτο να ακουγονται τετοιες εκφρασεις στην τιβι αλλα και γενικα στη ζωη . Ακου τη βρισκει η και η αλλη η βιολα να λεει οτι μπορει να ταν χαδακι . Γι αυτο εγραψα μεταξυ σοβαρου κι αστειου για τον καβατζικη. Συμφωνησα με το να μη δινουμε βημα σε καθε καρυδιας καρυδι γιατι τετοια μαργαριταρια θα ακουγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω,το θεμα αφορά και τις δυο πλευρες.Και γινεται ακομη χειροτερο και πιο εντονο οταν ακουγονται κάτι τέτοια απο ηλίθια άτομα.Επιεικως ηλίθια....μην πω τιποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !