Επιστρέφει η... στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη;

0

όλο το ρεπορτάζ για τις επαφές 

Την τηλεοπτική της επιστροφή συζητά αυτό το διάστημα η Τζένη Μπαλατσινού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει στο tinasmess.gr η Τίνα Μεσσαροπούλου, η παρουσιάστρια του Jenny- jenny ετοιμάζει μια ανάλογη εκπομπή σαν κι αυτή που είχαμε δει από τη συχνότητα του MEGA.



Το κανάλι που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον δεν είναι άλλο από τον ΑΝΤ1 που φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω αναφορικά με τη ενεργοποίηση της ζώνης του Σαββατοκύριακου, αν και μετά από τόσες αναβολές και ματαιώσεις εκπομπών, είναι δύσκολο να έχει κανείς εμπιστοσύνη στο εν λόγω κανάλι. Mάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού ήταν στον ΑΝΤ1, μετά το MEGA, με την ίδια εκπομπή το 2016, αλλά είχε κοπεί τον Οκτώβριο λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης.

Οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή ουσιαστικά για να ξαναβγεί η εκπομπή, η οποία θα είναι και πάλι μαγνητοσκοπημένη, εξωτερική παραγωγή και καθ’ όλα πληρωμένη από τις διαφημίσεις μέσω της τοποθέτησης προϊόντων όπως άλλωστε συνέβαινε τόσο με την εκπομπή “Jenny- Jenny” όσο και με την αντίστοιχη εκπομπή “Dot.” που βγαίνει από τον ΣΚΑΪ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Τζένη Μπαλατσινού είχε δεχθεί πρόταση για την ίδια εκπομπή και από το OPEN στις αρχές της σεζόν αλλά δεν κατέληξε τελικά σε συμφωνία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !