''Ο ΑΝΤ1 ήθελε να συνεχίσω αλλά εγώ όχι''

2

Ήταν στο ΠΡΩΙΝΟ και η παρουσία του θεωρείται επιτυχημένη. Ωστόσο, δεν είναι πια μέλος της εκπομπής καθώς αποφάσισε, παρά το ότι ο ΑΝΤ1 τον ήθελε, να αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό, που φέτος είναι στον Alpha με διπλό ρόλο...


«Είχα αποφασίσει πως δεν θέλω να συνεχίσω στο Πρωινό και τρίτο χρόνο. Το κανάλι βέβαια ήθελε να συνεχίσω. Είχα την πρόταση από τον Alpha και επειδή μου αρέσει να αλλάζω και να μη μένω στάσιμος επέλεξα να φύγω. Στη Ναταλία δεν είναι πάνελ, αλλά ένας πιο αναβαθμισμένος ρόλος. Κάνω και ενημερωτικά θέματα, έχω τη δυνατότητα να κάνω θέματα που μου αρέσουν, αλλά και συνεντεύξεις που θέλω. Δεν θα πω ότι δεν ήταν ωραίος ο ρόλος μου στο Πρωινό, εκεί έμαθα το lifestyle, όμως επειδή εκεί ήταν hard core gossip κάποιες φορές αισθάνθηκα λίγο άβολα. Κάποιες φορές δεν ήμουν ο εαυτός μου στο Πρωινό και αυτό με ενοχλούσε. Με τη Φαίη Σκορδά τελευταία φορά μιλήσαμε στη γιορτή του Γιαννάκη. Σίγουρα δεν ήμασταν όπως όταν βλεπόμασταν κάθε μέρα, αλλά δεν εισέπραξα κάποια αρνητική διάθεση. Μπορεί να υπήρχε κάποια πικρία, αλλά δεν εκδηλώθηκε στη σχέση μας. Από την πλευρά μου την έχω μέσα στην καρδιά μου. Το λέω ειλικρινά και της χρωστάω πολλά».

Αυτά δήλωσε μιλώντας στα ''Παραπολιτικά''

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οκ δεν νομιζω να τον παρακαλαγανε κιολας να συνεχισει. Παντως, για το σκληρο γκοσσιπ που λεει, απο ολους αυτος ηταν ο χειροτερος. Δεν νομιζω να τον αναγκαζε κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεσα στα λαθη του αντ1 περσυ ηταν και που ηθελε να συνεχισεις. Παντως αμα δε του αρεσε το σκληρο γκοσιπ ας μην το εκανε αν και φαινοταν οτι το εκανε αβιαστα και πολλες φορες ηταν ιδιαιτερα αντιπαθης και κιτρινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !