Συνεχίζει τη θεαματική πορεία του στους πινάκες τηλεθέασης ο ΑΝΤ1

11
Χτες ,Παρασκευή, είχε 6,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι και 11,6 μονάδες στο prime time! Συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η εξαιρετική πορεία του ΑΝΤ1 στις μετρήσεις τηλεθέασης και μάλιστα αρχίζει να αυξάνει τη διαφορά του με εντυπωσιακό τρόπο από τους ανταγωνιστές του .

Χτες ,Παρασκευή συγκεκριμένα, ήταν πρώτος στο σύνολο της ημέρας στο δυναμικό κοινό (18-54 ) με 19,7 % και στο prime time με 24,2% με τη διαφορά του από το δεύτερο κανάλι να είναι 6,4 μονάδες στο σύνολο και 11,6 στο prime time, μια από τις μεγαλύτερες διαφορές που έχουν καταγράφει από την αρχή της σεζόν στο σύνολο του ανταγωνισμού .

Η πορεία αυτή έχει ξεκινήσει τις τελευταίες 12 ημέρες με τον ΑΝΤ1 να τερματίζει πρώτος περισσότερες από 10 φορές . Ο ΑΝΤ1 έχει σημειώσει συνεχόμενες πρωτιές στην τηλεθέαση και την προηγούμενη εβδομάδα και αυτές οι πρωτιές του συνεχίστηκαν και την τρέχουσα εβδομάδα . Σχεδόν όλα τα προγράμματα του σταθμού σημειώνουν πρωτιές στις ζώνες τους ενώ την παράσταση έχουν «κλέψει» οι σειρές μυθοπλασίας του σταθμού.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μετά από πέντε μήνες βρέθηκε δώδεκα μέρες πρώτος. Και μάλιστα ενώ δεν έχει ξεκινήσει το survivor και έχασε και την πρωτιά από το star τις ημέρες του master chef. Εντάξει θα μας τρελάνετε. Και μην ξεχνάμε ότι τα Σαββατοκύριακα είναι τρίτος ή τέταρτος εάν θυμάμαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρολο που το μαστερ σεφ ηταν πρωτο στην prime time ο αντ1 ηταν πρωτος στο συνολο της ημερας σε ισοπαλια με το σταρ.επισης ολον τον ιανουαριο ηταν νο1 ο αντ1 οχι μονο 12 μερες.και απ τα περσυνα μονοψηφια του αντ1 τωρα στην κορυφη ναι ειναι μια επιτυχια για τον αντ1 φετος παρολο τον ανταγωνισμο..πανε στην κατηγορια τηλεθεαση και δες τα νουμερα ολου του μηνα.σαββατοκυριακο ειναι ετσι και αλλιως νεκρες τηλεοπτικες μερες ποιος νοιαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αντ1 Αν δεν έκανε σφάλματα θα ήταν πρώτος από την αρχή.
    Το Σ/Κ Πρέπει να το ανοίξει πλήρως και να βάλει ακόμη και σειρές Μεσημέρι και βράδυ και εκπομπές ζωντανές.
    Το Μάστερ του του το χαλάει αλλά οκ είναι αρκετά δυνατό για να το κοντράρει.
    Όπως και να έχει μπράβο του και ας ξύπνησε αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μπορω να καταλαβω βγηκε ο αντ1 λιγες μερες πρωτος και το κανετε κατευθειαν θεμα δηλαδη ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο αλφα ηταν νο1 για ποσους μηνες δεν ειδα πολλες αναφορες γι αυτο βγηκε ο αντ1 πρωτος λιγες μερες και το κανετε θεμα δεν μας ενδιαφερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pan550 δεν σε ενδιαφερει λες αλλα εχεις κανει ηδη δυο σχολια στο θεμα. Απο τη στιγμη που ειχε καιρο να βρεθει στη πρωτη θεση για συνεχομενες μερες, νομιζω αποτελει τηλεοπτικη ειδηση και καλα κανουν στο site και το επισημαινουν. Αν τωρα σε καποιους δεν τους αρεσει, δεν ειναι αναγκη να κανουν κλικ και να διαβαζουν την συγκεκριμενη αναρτηση,ας προχωρησουν στην επομενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pan550 αφού δε σε ενδιαφέρει τι σχολιάζεις ? Προσπέρασε το . Δεν είναι κείμενο του σάιτ είναι δελτίο τύπου του καναλιού που το φιλοξενουν τα σάιτ και το συγκεκριμένο το είδα σε πολλά σάιτ σήμερα. Απλά ο σταθμός ανέβηκε και θέλησε να το επικοινωνήσει. Ας μη ταραζομαστε για δουλειές άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Steve 13 δεν νομίζω ότι είναι δελτίο τύπου του σταθμού. Εάν ανατρέξεις στο προηγούμενο Σάββατο υπήρχε παρόμοιο άρθρο. Επίσης εάν όντως ισχύει αυτό που λες είναι κατά την γνώμη μου ακόμα χειρότερο. Γιατί ένας τόσο μεγάλος σταθμός που κλείνει τριάντα χρόνια σε λίγο δεν νοείται να πανηγυρίζει για δώδεκα μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε γνωρίζω τι πολιτικές ακολουθεί ένα κανάλι πάντως είναι σε πανικό εγώ βλέπω όλη τη χρονιά. Πάντως γενικά βγάζει δελτία τύπου κάθε φορά που πάει κάτι καλά
    Δεν ξέρω τι είναι καλό και τι κακό ούτε το κρίνω . Πάντως τα δελτία τύπου τα βγάζουν και για να μπαίνουν στα σάιτ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλοί τηλεθεατές παθιάζονται τόσο πολύ για το αν είναι πρώτος ο ΑΝΤ1,αν θα είναι και τη Δευτέρα πρώτος ή αν ήταν πρώτος 10 μέρες ή 10 μήνες;Περίεργα πράγματα......
    Προφανώς είναι δελτίο τύπου και είναι επιλογή του τμήματος επικοινωνίας κάθε σταθμού να παινευτει για την όποια επιτυχία του,για να κερδίσει τις εντυπώσεις.Εκτος αυτού έχουμε δει και δελτία τύπου που πανηγυρίζουν για τα νούμερα που κάνουν εκπομπές σε συγκεκριμένα κοινά (πχ γυναίκες 18-25). Προσπαθώ να θυμηθω για ποιο πρόγραμμα ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !