UPDATE: Δείτε τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα(18/54) στη χθεσινή μάχη της Prime time...

10
%252C.02120
Συνεχίζεται η μάχη στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες, 28/1/2019:

Πρόγραμμα 18-54

MASTER CHEF 25,1

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 18,7
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 21,4

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 21,3
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 22,0

POWER OF LOVE 13,5


ΜΙΑ ΖΩΗ 6,6

CRIMINAL MINDS 6,4
CRIMINAL MINDS 9,6


* Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το power of love μπορεί και χαμηλότερα και τα αξίζει. Το ΣΟΙ αν και έχει υποχωρήσει αρκετά σε σχέση με τα νούμερα που μάζευε, κρατιέται. Η Φριτέζα σε καλή φάση μπορεί και καλύτερα. Το Τατουάζ αν δεν είχε το 11-12 να ανεβάζει ποσοστά χωρίς αντίπαλο εκείνη την ώρα, θα το κλαίγαμε. Το μάστερ σεφ κάνει περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ant1,Alpha και Star πηγαινουν μια χαρα κ ειναι πολύ κοντά σε ποσοστά.Είναι πολύ καλό που εχει μεγάλη πτώση το Power of love γιατί πέρα απο φτηνοδουλειά, έχει απίστευτα χαμηλή αισθητικη.Οσο για το Τατουάζ, θεωρώ οτι το να κάνει 17-18 την πρώτη ωρα στο δυναμικό, δεν το λες και για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα κανάλια ευχαριστημένα εκτός ΣΚΑΙ. Περιμένουν το Survivor να τους σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Skai είναι σίγουρος ότι ο τηλεθεατής θα τον τιμήσει στο survivor όταν προθερμαίνει την prime time με το σκουπίδι που λέγεται Power Love; Γιατί αν πετάς στη μούρη του τηλεθεατή πατσαβούρες πολυ απλά θα στις ανταποδώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκεί στον ANT1 είναι ώρα να πάρουν το Τούρκικο και να του αλλάξουν ώρα αν δεν θέλουν να το κόψουν. Πόσα επεισόδια έχει ακόμα άραγε;; Δε θα με χαλάει καθόλου αν δω μονοψήφια στο Power of love. Χθες έκατσα και είδα το Master Chef και κατάλαβα γιατί ο Σκαρμούτσος έφυγε. Από το Power of love χίλιες φορές να δεις αυτό πάντως αν δε σου αρέσουν τα ελληνικά σίριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Άλφα πάνω από 20 αφού είναι δεν μας χαλάει...
    Το Σταρ Μία χαρά και πρώτο,η Φριτέζαρα πετάει,Οι έρωτες αν ήταν σε άλλο κανάλι σε άλλες ώρες θα έπαιζε και μετά τις 12 το βράδυ μπας και έπαιρνε τα νούμερα που πρέπει.
    Τι άλλο αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το POL μια χαρά τα πάει. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός εκείνη την ώρα και μην ξεχνατε οτι γίνεται ακριβώς οτι και με το Survivor 2 και MSR 2. Πάντα ο 2 κύκλος δεν είναι πιο πάνω απο τον πρώτο. Ξεκάθαρο! Να δούμε τώρα τι θα κάνει στην μεσημεριανη ζωνη, γιατι το Pol δεν θα ειναι εκείνη την ώρα μόνο στον ΣΚΑΙ αλλα και στο OPEN. Προσωπικά πιστεύω ότι με τον καιρό το ριαλιτι μπορεί και να περάσει την Καγιά! Κουρασε πολύ αυτή!! Συμπέρασμα ότι στο β μισό νικητής θα είναι ο ΣΚΑΙ. Όσο και αν σας χαλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η καινούρια σειρά του Star The Sinner, πόσο έκανε χθες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:04 τουλάχιστον εγώ έχω nickname εσυ? Όλο ανώνυμους βλέπω εδώ μέσα ( σίγουρα εσύ είσαι). Κοροιδευεις τώρα αλλά θα με θυμηθεις απο την επόμενη εβδομάδα, αυτό σου λέω μόνο. Αντε που σε χαλανε τα προγράμματα του ΣΚΑΙ εσένα, ποιοτικε άνθρωπε! Αυτό μας έλειπε τώρα να μας κοροιδευουν και οι ανώνυμοι πο@στ@@@ς! Αμαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !