''Πέτα τη φριτέζα'': Υπέγραψαν για νέα επεισόδια - Τι εξετάζει ο ΑΝΤ1

3

Μακρύ ορίζοντα εξασφάλισε το «Πέτα τη φριτέζα», που εξελίσσεται σε ένα από τα πλέον
επιτυχημένα προγράμματα του ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Μπέζος και ο Φάνης Μουρατίδης θα «τρώγονται» πάνω από το μάτι της κουζίνας έως και το τέλος Ιουνίου. Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πορεία της κωμικής σειράς, που στάθηκε επάξια «απέναντι» σε δυνατά χαρτιά του ανταγωνισμού, και υπέγραψαν ήδη ανανέωση της σειράς με αριθμό επεισοδίων έως το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο η «Φριτέζα» να μην… πεταχτεί, αλλά να συνεχίσει και την προσεχή σεζόν. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν,όπως γράφει στη Real η Ναταλία Ανδρικοπούλου, τον Απρίλιο.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά εδώ που τα λέμε ψιλό σαχλό είναι. Εκεί στον Αντ1 απορώ πήγαν και πέταξαν τόσα λεφτά για ριαλιτυ ενώ θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις σειρές του με αυτά και να είναι ακόμα καλύτερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άψογο ειναι! Κωμωδια, με απαραίτητες δοσεις σουρρεαλισμου, που θυμίζει παλιές καλες εποχές Mega! Και οσο θα περναει ο καιρος θα ανεβαίνει κι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε γενικες γραμμες ειναι ενα αξιοπρεπες σιριαλ. Πρωτο γιατι θεματικα εχει ενδιαφερον η αναζητηση μιας χαμενης ταυτοτητας και δευτερο γιατι μεσω αυτου πραγματοποιει μια αλληγορια για την πολιτικη κατασταση στη χωρα. Ενα αλλο θετικο σημειο ειναι τα εξωτερικα γυρισματα και η αναδειξη τοπιων απο την ελληνικη υπαιθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !