ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ:Ο ΑΝΤ1 παίρνει την εκδίκησή του-Τα λάθη του ALPHA-H πρώτη ''Ώρα'' φέρνει διψήφια-YFSF στην καλύτερη version-Έκπληξη το ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ-Χαστούκι το PoL- Έρχεται διακαναλική μάχη

23

TΙΒΙ- ΜΠΑΛΟΘΙΑ ξανά μαζί σας, για έναν τηλεοπτικό σχολιασμό όπως μόνο εκείνη ξέρει!

 Διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του 2019, κι επομένως, και του β' μισού της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Το πρώτο μισό έκλεισε με νικητή τον ALPHA , κάτι που εξ αρχής και έλεγα και πίστευα. Όπως επίσης μίλαγα εξ αρχής και για τεράστιο άλμα του ΑΝΤ1. Δεν έρχομαι ως Κασσάνδρα σήμερα, απλώς το επισημαίνω έτσι για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, που κατ' εμέ φαίνονταν εξ αρχής πού θα πάνε...

                                            

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πρώτη: Ο ΑΝΤ1 ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ 

Όπως σημείωσα και στον πρόλογο, η εκτίμησή μου με το ξεκίνημα της σεζόν ήταν πως ο ALPHA θα έκλεινε πρώτος. Ακόμη, εκτιμούσα πως το μπαλάκι μετά από ένα σημείο θα παίζεται μεταξύ ΑΝΤ1 κ' ALPHA.  

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, το κανάλι του Αμαρουσίου παίρνει την εκδίκησή του, αποδεικνύοντας με το δικό του σκαμπανέβασμα πολλά, αλλά κυρίως τα εξής δύο: πρώτον ,πως ο τηλεθεατής όσο κι αν στηρίζει χρόνια ένα κανάλι, σε κλάσμα δευτερολέπτου το ξεχνάει και πάει σε άλλα λημέρια, και δεύτερον, πως το κοινό ξαναγυρνά στις επιλογές του εφόσον βρει ερέθισμα, και δεν γυρνά ες αεί την πλάτη. Εν ολίγοις, απεδείχθη πόσο δύσκολο σπορ είναι η τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 ,λοιπόν, μετά το βύθισμα στο 9 και στο 10, κατέβηκε αυτή τη σεζόν με ένα μίγμα ενδιαφέρον (πλην εξαιρέσεων φυσικά), που ''έλεγε''-κατ' εμέ - ευθύς εξ αρχής πως θα ήταν σωτήριο.  

Έτσι κ' έγινε. Σταδιακά το 10 έγινε 13 και το 13 πήγε στο 18, και από το 18 το κανάλι μπήκε ξανά στο τηλεκοντρόλ, με αποκορυφώματα τόσο το 28άρι της ''Επιστροφής'' πριν από 3 επεισόδια και τα εντυπωσιακά νούμερα της νέας του σειράς, οσό και την πρεμιέρα του YFSF που έφερε το αξιοζήλευτο 31,2- τέτοια νούμερα γενικά και ειδικά στο prime time, ούτε που θυμούνται πότε ήρθαν τελευταία φορά. Πολλοί προεξοφλούσαν μια ακόμη αποτυχία, αγνοώντας πως δεν γίνεται από τον πάτο να πας απότομα στην κορυφή, αν πρώτα δεν περάσεις από τη μέση του βουνού.  

Σίγουρα κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς το Survivor δεν ήρθε ακόμα, το Masterchef ελκύει μεγάλη μερίδα, και φυσικά ο ΣΚΑΪ ,πλην του ριάλιτι ,δεν έβγαλε ακόμα κανένα άλλο πρόγραμμά του. Όμως, στη δεδομένη στιγμή ,και με την πρωτιά που όπως όλα δείχνουν φαίνεται να παίρνει ο ΑΝΤ1  για τον μήνα Ιανουάριο, δεν μπορώ να μη μιλήσω για εκδίκηση -τηλεοπτική πάντα!  

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_δεύτερη: ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ALPHA  

Ο ALPHA ,όπως ήδη επισημάνθηκε, βρέθηκε στην κορυφή για το πρώτο μισό της σεζόν κ' όχι άδικα. Κλείνοντας τ' αφτιά στις σειρήνες που λέγονται ριάλιτι, και συνεχίζοντας πιστά στον τομέα της Μυθοπλασίας, κατάφερε να ξεχωρίσει ,καθώς οι σειρές του αποτελούν ακόμη και σε επανάληψη τη...σωσίβια λέμβο του τηλεθεατή ,ενώ και το υπόλοιπο πρόγραμμα ,με τη σωστή δομή, πήρε την ψήφο του κόσμου.  

Όμως, ο Ιανουάριος δεν φάνηκε να είναι με το μέρος του, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει απώλεια νίκης ή διάβρωση ποιότητας. Ο σταθμός έχασε πολύ μεγάλα νούμερα λόγω λαθών σημαντικών. 

Πρώτον, καθυστέρησε πάρα πολύ να επαναφέρει το πρόγραμμά του μετά τις Γιορτές ,τη στιγμή π.χ. που ο ΑΝΤ1 κατέβηκε στην αρένα σχεδόν πρώτος(τα νέα επεισόδια ξεκίνησαν από 8/1). Έτσι, ο κόσμος έψαξε γρήγορα το ''φρέσκο'' σε άλλο κανάλι. Εν συνεχεία, το λάθος να φέρει το GREY' S ANATOMY κόστισε εξ ίσου ακριβά καθώς το 22.00-24.00 με ΤΑΤΟΥΑΖ ήταν 2ωρο ανάσας για τον σταθμό,  ενώ η κατ' εξακολούθησιν δραματική πορεία της μεσημβρινο- απογευματινής ζώνης συνεχίστηκε περισσότερο με την έλευση του ''Total Dreamer'', που ήδη αποτελεί παρελθόν. Ακόμη , το λάθος που έκανε εξ αρχής με το BAKE OFF ,που αντί να δημιουργήσει σχεδόν καθημερινή συνήθεια με τον κόσμο  μιας και είναι διαγωνισμός, το...πέταξε απλά μια Κυριακή, έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο την Κυριακή(27/1), που με ένα σόου λαμπερό απέναντι (ΑΝΤ1), ο κόσμος που ούτως ή άλλως δεν δέθηκε και ποτέ με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού ζαχαροπλαστικής, το ''ξέχασε'' πλήρως δίνοντάς του ένα 11!

Τα λάθη του ALPHA ,εν ολίγοις, ήταν αυτόν τον μήνα κομβικά , και εννοείται αποτυπώθηκαν στην τηλεθέαση. Διακρίνω άγχος πάντως, και η (αναγκαία) λύση λέγεται...σύνολο. Θα δείξει!

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τρίτη: Η...ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΨΗΦΙΑ ΣΤΟ OPEN!  

Όταν πρωτοξεκίνησε το Open , σε μια από τις αφιερωμένες σε αυτό μπαλοθιές μου είχα επισημάνει πως η ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7 δεν με πείθει, ενώ αντίθετα η ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5.30 εμφανίζεται με καλύτερη δομή, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, που δεν κουράζει, κι ένα δίδυμο που δένει. Έρχομαι σήμερα 3 μήνες μετά ,και βλέπω πως η...πρώτη ''Ώρα'',εκείνη των Γιακουμή -Κάτζου, είναι και η μόνη – μαζί με τη Φαίη φυσικά - από την ενημέρωση του καναλιού που φέρνει διψήφια στο Open

Η καλή χημεία του διδύμου ,αποτυπώνεται στον φακό, ενώ τόσο το ότι και οι δύο είναι τηλεοπτικά ευχάριστοι σε αυτό το κόνσεπτ όσο και ο εναλλακτικός και πιο απλοϊκός σχολιασμός τους ,έδειξαν πως η ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5.30 θα περπατήσει. Βαγγέλης Γιακουμής και Αμαλία Κάτζου ανοίγουν το πρόγραμμα στις 05.30 το ξημέρωμα, ώρα που ο ανταγωνισμός δεν έχει ξεδιπλωθεί κι αυτό είναι στα υπέρ τους, και το αποτέλεσμα είναι άθλος. Σε ένα κανάλι με ημερήσιο μ.ο. 7%, οι δυο παρουσιαστές φτάνουν σε νούμερα διπλάσια, σχεδόν καθημερινά, καταφέρνοντας με μια μικρή ομάδα από πίσω να γίνουν η επιλογή του τηλεθεατή για τα πρώτα νέα της ημέρας- αυτό ,πιστέψτε με, θέλει πολλή δουλειά! 

ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τέταρτη: YFSF ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ VERSION ΤΟΥ!  

Για 5η σεζόν είναι φέτος στον αέρα του ΑΝΤ1 το σόου μιμήσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου, YFSF. Τα μηχανάκια της AGB χτύπησαν κόκκινο το βράδυ της Κυριακής, χαρίζοντας στο κανάλι πρωτιά με 31,2. Το YFSF επέστρεψε και θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι στην καλύτερη version του

Ο σταθμός εγκαινίασε ένα νέο υπερσύγχρονο στούντιο, και το αποτέλεσμα που εισέπραξε ο κόσμος ήταν άψογο. Η χρήση led και 3d γραφικών έφεραν στο πρόγραμμα έναν φρέσκο αλλά και νεανικό χαρακτήρα ,που ταξίδευε κυριολεκτικά τον τηλεθεατή, και που μεταμόρφωνε το πλατό σε παραμύθι- δεν είναι τυχαίο ακόμη και το αποτέλεσμα σε επίπεδο εκτέλεσης της κάθε μίμησης, καθώς τα εφέ έκαναν τις μεταμφιέσεις πιο ολοκληρωμένες και επ' ουδενί φτωχές.  

Εν συνεχεία, έκπληξη θα έλεγα ήταν και η κριτική επιτροπή, καθώς και οι 4 είχαν ήδη χημεία και ο καθένας από την πλευρά του στάθηκε επάξια σε αυτό που κλήθηκε να κάνει. Μεγαλύτερη έκπληξη για μένα βέβαια ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση. Πολλοί (ανάμεσά τους κ' εγώ) περίμεναν δύο ''ξύλινες'' παρουσίες, αλλά ,αντίθετα ,τα πειράγματα που έκαναν, το χιούμορ μεταξύ τους  αλλά και οι εύστοχες τοποθετήσεις τους, νομίζω ακυρώνουν τελικά πανηγυρικά κάθε τέτοια σκέψη . Και το αξιοσημείωτο είναι πως η επιτροπή συστάθηκε κυριολεκτικά...στο παρά 5! Φανταστείτε να είχαν και χρόνο δηλαδή...  

Υ.Γ.: Για τη Μαρία Μπεκατώρου, δεν χρειάζονται πλέον κριτικές! Είναι όλο πάνω της, το απολαμβάνει, το απογειώνει, την ανεβάζει ,και το ανεβάζει. Ο χαρακτήρας της...ένα πια με το σόου! 

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πέμπτη: ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 

Επέστρεψε μετά από μεγάλο διάλειμμα και μεσα από άλλο τηλεοπτικό σταθμό, τον ΑΝΤ1 , το ιστορικό ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ, που σίγουρα άφησε τη δική του σφραγίδα στον ALPHA. Το πρότζεκτ επανήλθε με πινελιές ανανέωσης, και (ευτυχώς ) με τον ίδιο ηθοποιό στο σπικάζ.  

Σίγουρα ο ΑΝΤ1 πήρε μεγάλο ρίσκο, όχι γιατί το κόνσεπτ έχει κουράσει,αλλά γιατί μεσούσης της σεζόν και με έναν ανταγωνισμό πολύ βαρύ (σαρωτικό SHOPPING,σαρωτικός Μουτσινάς), δύσκολα να πέρναγε τη βάση του 10. Το ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ,όμως, έκανε την έκπληξη. Το πρότζεκτ αμέσως από την πρεμιέρα έφερε διψήφια και μάλιστα ικανοποιητικά, και μέρα με τη μέρα αυξάνει τα ποσοστά του (έφτασε σε μ.ο. ακομη και το 20), αποδεικνύοντας πως η απόφαση του σταθμού ήταν σοφή. 

Άλλωστε, πέρασε και το SHOPPING STAR, που τα 30άρια του έχουν πάει περίπατο και πια αρκείται σε 17άρια. Ποιος να τους το 'λεγε- και στον ΑΝΤ1 και στο STAR!  

#MΠΑΛΟΘΙΑ_έκτη: ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟ POWER OF LOVE  

Ξανά στις οθόνες μας (το ''γιατί'' δεν το έχω απαντήσει) το ''κοινωνικό πείραμα'' POWER OF LOVE. 12 γυναίκες κ' άντρες, που μάλλον κινούνται στα όρια της απελπισίας και της αποτυχίας, ξεδιπλώνουν κάθε βράδυ τα σώψυχά τους μπας κι αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον η ζωή τους, και μπας κι αποκτήσει τηλεθέαση κι ο σταθμός, που μέχρι τώρα ισορροπεί μεταξύ 12 και 14. 

Δυστυχώς τα νούμερα του ριάλιτι είναι χαστούκι (ναι, και για τον ΣΚΑΪ γιατί ήθελε πρωτιά )για την κρίση του κοινού, που μάλλον κοιμάται ύπνο βαθύ, και έτσι αυτό χειραγωγείται από τους ψευτοέρωτες του Φαλήρου. Φανταστείτε να ήταν κι αληθινοί τι θα γινόταν...  

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_έβδομη: ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ 

Πάντως, μιας και είμαι στα του ΣΚΑΪ, μα να αλλάξουν μέρα στον Παπαδόπουλο; Βλέπετε, ό,τι υποδείξει ο Τούρκος είναι (ακόμα) ευαγγέλιο ,κι έτσι, αφού συμβιβάστηκαν (άλλη λύση δεν είχαν),είπαν να του κάνουν το χατήρι αλλά να στείλουν και ανακοίνωση – δικαιολογία- ύμνο στα υψηλά νούμερα του ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ,μπας και σώσουν καταστάσεις. Αμ δε...

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_όγδοη: ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ!

Μπορεί ο ALPHA και ο ΑΝΤ1 να παίζουν στο β' μισό μπάλα με τις εξαιρετικές σειρές τους (παρεμπιπτόντως, τα υψηλά νούμερα των σίριαλ και των δυο σταθμών είναι ελπιδοφόρο μήνυμα), αλλά στον αντίποδα ο ΣΚΑΪ και το STAR συνεχίζουν με ριάλιτι.To ...υπόγειο ριάλιτι του STAR, Masterchef ,έκανε ήδη την εμφάνισή του και σάρωσε ενώ σε λίγες μέρες ξεκινά και το άλλο τηλεοπτικό ...σούσουρο, το Survivor, και νομίζω πως ,εξαιρουμένων των σειρών (Επιστροφή, Τατουάζ κ.λπ.), θα έχουμε ξανά μια μάχη διακαναλική μεταξύ ριάλιτι με μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς τηλεθέασης, με μηδαμινό ενδιαφέρον κατά τα λοιπά...



Αυτά από την ΤΙΒΙ- ΜΠΑΛΟΘΙΑ , που της λείψατε, κι ελπίζει να σας έλειψε κι αυτή!
Ραντεβού την άλλη Τρίτη...

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παροδικη ανοδος. Με τα νεα προγράμματα του σκαι και με το σταρ θα αλλαξουν πολλα. Φετος ο αντ1 ειχε τοσες πολλες νεες σειρες και δεν καταφερε να ειναι πρωτος. Αυξησε τα νουμερα του αλλα δεν ηταν πρωτος παρολο που με τοσες νεες σειρες και νεο προγραμμα θα μπορούσε να ειναι αν και τα 17 - 20 για τις σειρες δεν νομιζω να ηταν αυτο που περιμεναν. Εδω το σοι νια παμφθηνη στουντιακη σειρα στην επαναληψη εκανε 27αρια και ηταν πρωτο απο νεο πρόγραμμα. Επισης και το βοις ειχε κανει πανω απο 30 και νομιζω και ο Παπαδοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης νομιζω ηταν το μονο καναλι που φετος εκοψε σειρες (Έγκλημα και Πάθος και Κανε γονεις να δεις καλο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα πρωτο καναλι αυτη τη στιγμη ειναι ο ΑΝΤ1 αωνυμε. Τρεμει λιγο ο ΣΚΑΙ η μου φαινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελάω απλά. Ας μπει στον ανταγωνισμο και το survivor και μετα τα λέμε παιδια. Τιποτα δεδομενο. Κι ο ΑΝΤ1 χάλια ξεκινησε και ειναι πρωτος τωρα. Ένα προγραμμα δε μπορει να αλλάξει και παρα πολλά ακόμα και με 30αρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εμπάθεια και η πίκρα δεν προσφέρονται για καθαρή σκέψη είναι αλήθεια. Μετά τα περσινά μονοψήφια αγαπητή 12:36 τα 17 - 20 και 25 του Ant1 ήταν παραπάνω από αυτά που περίμεναν ξέροντας ότι πρέπει να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη του τηλεθεατή σιγά σιγά. Με τις υγείες σας ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία η στήλη σου Μανώλη. Μπράβο. Συμφωνώ για τον αντ1 θέλει υπομονή όταν στην πραιμ ταιμ είσαι στο 3 να πας ακόμα και στο δέκα. Βέβαια θα δούμε πως θα πάει και με το survivor που έχει κάποια δυναμική παραπάνω απ' τους μαϊντανούς του power of love. Κάνε μια πρόβλεψη πως βλέπεις τη μάχη survivor your face? Εμένα μαρεσε πολύ το face και το Μαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Μαρία γιατί έκοψε το χορό στην βαθμολογία; Όσο για τα υπόλοιπα μιλάμε από εβδομάδα. Που όλα τα κανάλια θα έχουν όλα τα προγράμματα τους σε εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρόγραμμα από το οποίο έχασε λεφτά φέτος ο ANT1 και νομίζω ακόμα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο για αυτό είναι το Nomads. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μισό έχει ανεβάσει τα νούμερα του στις περισσότερες ζώνες και μέχρι τώρα τουλάχιστον τα νέα του προγράμματα πηγαίνουν καλά και του ανεβάζουν το μέσο όρο. μένει να δούμε την αντίδραση του κόσμου όταν αρχίσει το Survivor από ποιά προγράμματα θα πάρει κόσμο κι αν αυτός ο κόσμος συνεχίσει να το βλέπει ή επιστρέψει στα προγράμματα που ήδη έβλεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -Όλα υπέροχα στις μεταμορφώσεις αλλά με κόψανε τον χορό της Μαρίας στο τέλος.
    Η Μαρία είναι θεάρα!!!! η επιτροπή σαν πρόσωπα είναι εξαιρετικά,εκείνος ο Σταρόβας πολύ σοβάρεψε και ο Μαζώ ήταν χάλια Η Ντενίση μία χαρά και ο Γεωργούλης πλακατζής ενώ περίμενα να το κάνει ο Σταρόβας.
    -Αν και άργησε να πάρει μπροστά ο Αντ1 μπράβο του.
    -Ο Άλφα να με πεις ζωντανές εκπομπές να είχε οκ ε όχι να μου κόβει Μανώλη μας τις σειρές στις γιορτές που για μένα είναι τεράστιο φάουλ αυτό από όλα τα κανάλια.
    -Για το ώρα Ελλάδος το είπα,είναι το καλύτερο δίδυμο και έπρεπε να είναι μέχρι τις 10.
    -Το κάτι ψήνεται καλό προς το παρόν μετά μπορεί να χάσει γιατί μπορεί να κουραστεί ο Κόσμος με τόση ίντρικα...
    Για Σκάι μακρυά και αγαπημένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλο λάθος του Alpha που έκοψε τον "Total Dremaer" όταν δεν δίνεις χρόνο σε μία ξένη σειρά που δεν είναι και τούρκικη άλλοα Βραζιλιάνικη που δεν βλέπουμε και συνέχεια στην Ελλάδα , είσαι απαράδεκτος και δεν κανείς καλό προγραμματισμό. Μόνο στις ελληνικές μπουρδες που δεν βλέπονται θέλετε τα κανάλια να δίνουν χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο αντ1 και οι οπαδοι του ειχε παντα την ταση να πανηγυριζει προωρα και βιαστικά...φυσικα κ ανεβηκε κ αλοιμονο να μη γινοταν.αν στο τελος φλεβαρη και μετα την εισοδο syrvivor-αρβυλα εξακολουθει κ εχει ιδια ποσοστα,θα μιλαμε για νικη...αν ειναι και παλι 3ος τα λογια θα ειναι περιττα...κ οσοι τωρα κραζουν ξαφνικα τα προιοντα του τουρκου μαλλον ξεχνουν ποσες φορες ενδιαφερθηκε σ αυτα τα 2 χρονια ο αντ1 εκ των υστερων να κλεισει συμφωνια μαζι του...αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να διώξουν τον Ποφάντη. χαντακώνει το κανάλι με τα τούρκικα και την άρνηση στο Λιάγκα. Όταν φέρει ο Κυριακού τη Ρουμάνα διευθύντρια, θα εκτιναχθεί το κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαφωνω καθετα για το YFSF.Η μπεκατωρου ειναι μακραν η πιο αντιπαθητικη και εκνευριστικη παρουσια στην τηλεοραση και δεν θα επρεπε να υπαρχει.Θα μπορουσε να το παρουσιαζει καποιο αλλο προσωπο(π.χ. Μακρυπουλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οτι καποιοι θα κατσουν να δουν syrvivor ελλαδα τουρκια απο την στιγμη που κατακρινουν το τουρκικο το ant1 με ξεπερνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμένα μου αρέσει πολύ η Μπεκατωρου στο yfsf. Είναι κομμένο και ραμμένο πάνω της. Διαφωνώ με το ότι κάποιοι παραληρουν, αποκαλώντας την Μαράκι. Έλεος ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ την αποκάλεσα Μαράκι και δε νομίζω ότι παραληρω. Και το έκανα γιατί είναι η μόνη παρουσιάστρια που βγάζει μια οικειότητα και φαίνεται καλό παιδί και γλυκό. Γνώμες είναι αυτά. Εδώ υπάρχουν άτομα που έχουν πρότυπο τη Σκορδά και την αποκαλούν φαιουλα, που είπε τα παιδιά με σύνδρομο down downtown. Ήταν υπέροχη στο yoyr face και το stil standing της πάει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Steve 13 ναι, μπορεί εσύ να το είπες εδώ. Δεν το παρατήρησα και δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε εσένα, έστω και αν κατ' αποτέλεσμα φάνηκε να σε "στοχοποιω". Γενικά μίλησα (και για άλλες πολλές αναρτήσεις και τα σχόλια κάτω από αυτές). Πράγματι, είναι πολύ καλή η Μαρία. Έχουμε ξανασυνομιλησει εδώ και συμφωνούσαμε στα περισσότερα, ας μη χαλάσουμε τις καρδιές μας τώρα. Όσο για τη ΣΚΟΡΔΑ, έχεις απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς θεου δε λογομαχουμε απλα ηθελα να στο εξηγησω για ποιο λογο την αποκαλω ετσι και γενικα να εξηγησω την αποψη μου για τη συγκεκριμενη. Καλα εκανες και ειπες την αποψη σου απλα ειπα να κανουμε διαλογο καλο απογευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το οτι καποιοι χαιρονται με σταθμους που θα βαζουν καθε βραδυ επι 3 ωρες το ιδιο προγραμμα !!! πραγματικα με ξεπερναει. και μαλιστα εξαιτιας τους και αλλοι σταθμοι οπως πχ το σταρ θα κανουνε με μαστερ σεφ το ιδιο. Η μοδα αυτη μονο καλο δεν κανει στους τηλεθεατες. χανεται καθε ποικιλια. ισοπεδωση. ο ατζουν θελει με 3 προγραμματα να γεμιζει ολη την μερα.και καποιοι εδω μεσα λυσανε να μας συμβει αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνώ με τον Steve 13 για το Μαράκι. Είναι όπως είπε και η Ντενιση ότι πιο κανονικό σε παρουσιαστρια υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Επίσης συμφωνώ και με τον 5:22. Δεν πρέπει να χαιρόμαστε που ένα κανάλι προσπαθεί να γεμίσει τις ώρες του με δύο προγράμματα. Καλό είναι οι τηλεθεατές να έχουμε επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπάμε Μιμή Ντενιση. Αξιοπρεπεστατη, με ήθος, χωρίς να προσβάλει κανέναν παίκτη με την κριτική της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βρε Μανώλη, για Κάτζου γράφε κι ότι λειτουργεί σαν εκπρόσωπος τύπου του σύριζα. Το καλοκαίρι με τη φονική φωτιά στο Μάτι, που τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είχαν εξαφανιστεί από τα πάνελ, καλούσαν αυτή τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οντως,ο Αντ1 εχει κανει rebound τον τελευταιο μηνα,φυσικα δεν ειναι ολα ροδινα.Το nomads ηταν αποτυχια που στοιχισε πολυ,κοπηκαν 2 σειρες,το Σ/Κ ακομα ειναι νεκρο,κτλ κτλ.Στο ΣΚΑΙ,τωρα,οι τηλεμαραθωνιοι κουραζουν,παιχνιδια που θα επρεπε να ειναι με το ζορι 2ωρα,ειναι 3ωρες+,και αυτο ειναι που εχει φερει καμψη στο σταθμο.Το OPEN την παλευει μονο λογο Μουτσινα,οσο για τον ALPHA/STAR ειναι σε διαρκη καθοδο/στασιμοτητα.Κανενας σταθμος δεν φαινεται να εχει εκματαλλευτει το κλεισιμο του MEGA,καθως ολοι κυμαινονται σε ποσοστα 10%-15% στο συνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !