Τεράστια η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα του ΑΝΤ1 -Μαζεύτηκαν 211.000 ευρώ!

0

Φέτος, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», συνέβαλε με έμπρακτο τρόπο στη βελτίωση
της ποιότητας της ζωής των παιδιών στα «Παιδικά Χωριά SOS» για ένα καλύτερο παρόν αλλά και μέλλον.

Οι Έλληνες τηλεθεατές πρωτοστάτησαν στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 καθώς από την πρώτη στιγμή άνοιξαν την καρδιά τους και μοίρασαν χαρά και παραπάνω δύναμη σε παιδιά που την ονειρεύονται. Καθημερινά, κατάφεραν να κάνουν την αγάπη, πράξη με την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 81.045 κλήσεις και SMS στο 19820, συγκεντρώνοντας €211.528 και εξασφαλίζοντας 186.000 γεύματα για τα παιδιά και 20.000 ώρες μαθησιακής υποστήριξης για τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα «Παιδικά Χωριά SOS». Όλοι οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, αγαπημένοι πρωταγωνιστές και συντελεστές εκπομπών στήριξαν την πρωτοβουλία του σταθμού και βρέθηκαν στις δομές και τα σπίτια των «Παιδικών Χωριών SOS», προσφέροντας δώρα, χαμόγελα, αγκαλιές ,και ελπίδα στα παιδιά που μεγαλώνουν και ονειρεύονται σε αυτά. Επί πλέον, συνομίλησαν και με τους υπευθύνους και ενημερώθηκαν για τις πολλαπλές δράσεις και το πολύτιμο έργο τους.

Πιο αναλυτικά, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη και συνάντησε παιδιά τα οποία μένουν σε ένα από τα 12 σπίτια του Οργανισμού. Τα παιδιά υποδέχτηκαν την ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Η Επιστροφή» ,με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους έπαιξε με τα παιδιά, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές μαζί τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους.

Με τη σειρά της η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 ,Ρίτσα Μπιζόγλη, επισκέφθηκε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Κυψέλη. Η κ. Μπιζόγλη συνομίλησε με τον υπεύθυνο του Κέντρου Στήριξης, κ. Νίκο Ντάμπαλη, και ενημερώθηκε για όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος επισκέφθηκε επίσης ένα σπίτι στα «Παιδικά Χωριά SOS». Έφερε μαζί του πολλά γλυκά και δώρα αλλά και την τρομερή του διάθεση κάνοντας τα παιδιά να γελούν και να διασκεδάζουν παίζοντας μαζί του.

Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Μαρία Σαράφογλου, επισκέφθηκε τον Ξενώνα Βρεφών SOS στο Μαρούσι, όπου φιλοξενούνται βρέφη από 1 μηνός μέχρι παιδιά 5 ετών, που έχουν υποστεί κακοποίηση ή σοβαρή παραμέληση. Παρών ήταν ο πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS, Κωνσταντίνος Συρίγος, με τον οποίο η κ. Σαράφογλου συνομίλησε εκτενώς.

Ταυτόχρονα, στο εορταστικό πλατό της εκπομπής «CELEBRITY ROUK ZOUK» με τη Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκαν για να ενισχύσουν και να στηρίξουν παίζοντας τα «Παιδικά Χωριά SOS» οι πρωταγωνιστές της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», Μαριάννα Τουμασάτου, Ευαγγελία Μουμούρη, Παναγιώτης Νάτσης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Ντόρα Μακρυγιάννη, Θανάσης Πατριαρχέας, Σοφία Πριόβολου, Κώστας Καζανάς και Γιάννης Αθητάκης.

Αντίστοιχα, στη διπλή εορταστική εκπομπή, «STILL STANDING SPECIAL», η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε τους πρωταγωνιστές των θεατρικών παραστάσεων ,«Η Νεράιδα και το Παλικάρι» και «Μαριχουάνα Στοπ», αλλά και τους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή» και «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Ειδικότερα, μέρος έλαβαν οι ηθοποιοί: Μαρία Κορινθίου, Μαρία Ιωαννίδου, Σταύρος Νικολαΐδης, Μαριέλλα Σαββίδου, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Νίκος Ζωιδάκης, Αντώνης Βασάλος, Ιωάννα Ρούβαλη καθώς και οι: και οι Αντώνης Βλοντάκης, Τατιάνα Μελίδου, Ευγενία Ξυγκόρου, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Βίκτωρας Πέτσας, Μιχάλης Συριόπουλος, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μαριέλα Δουμπού, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Κοσκορέλλος και Χρήστος Ζαχαριάδης.

Ο ΑΝΤ1, για μία ακόμη χρονιά, κατόρθωσε, με τη βοήθεια και την προσπάθεια όλων, να στηρίξει ξανά παιδιά και να τους εξασφαλίσει τη διατροφή και την εκπαίδευσή τους. Από κοινού, καταφέραμε να κάνουμε την αγάπη, πράξη. Από κοινού, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά του σήμερα, ένα καλύτερο αύριο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !