Τι απαντάει η Ελένη Φουρέιρα στην πρόταση για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του X-Factor;

 Η διάσημη ποπ σταρ μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και όχι μόνο, και ήθελε τους υπεύθυνους του Open να έχουν προτείνει στην Ελένη Φουρέιρα μια θέση στην κριτική επιτροπή του X-Factor, μιας και το La Banda που επρόκειτο να συμμετάσχει βρίσκεται ακόμη «στον αέρα».

 «Πρέπει να ρωτήσετε τους υπεύθυνους από το κανάλι, όποτε γίνει... εννοείται!» ήταν η απάντησή της στην ερώτηση για το αν θα τη δούμε τελικά στο μουσικό talent show συγκροτημάτων, ενώ για τη φημολογούμενη πρόταση για το X-Factor είπε: «Αφού συζητάμε για το La Banda, τι θα κάνω; Θα πάρω όλα τα reality shows; Δεν γίνεται! Αν έχεις μιλήσει για ένα πρότζεκτ, να μιλάμε για άλλα πρότζεκτ; Είναι λίγο αντιεπαγγελματικό νομίζω!».


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η διάψευση για την πρόταση που δέχθηκε η Ελένη Φουρέιρα έγινε από τις αδελφές Ράντη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», όπου ξεκαθάρισαν πως ουδέποτε η τραγουδίστρια δέχθηκε πρόταση ώστε να συμμετέχει στο X-Factor, ενώ αντίθετα, επιβεβαίωσαν πως υφίσταται η συνεργασία της με τον σταθμό για άλλο τηλεοπτικό project.

Δεν υπάρχουν σχόλια: