Επιβεβαίωση του TVnea.com: Στο ΣΚΑΪ το "Λόγω Τιμής" - Οι νέες αποκαλύψεις της Μ.Παπαοικονόμου!

16

Είκοσι δύο χρόνια μετά, η σειρά "Λόγω Τιμής" επιστρέφει ανανεωμένη στις οθόνες μας. Μαζί και όλη η παρέα των φοιτητών από την Πάτρα: Ο Μάνος, η Ηρώ, η Μάνια, ο Μιχάλης, η Αθηνά, ο Άρης και ο Βασίλης. Η σεναριογράφος της θρυλικής σειράς, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, μίλησε στο περιοδικό "People" και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

«Δεν χαθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν φίλοι, βγαίναμε, κάναμε παρέα. Πολλές φορές το ρίχναμε στις συζητήσεις μας σαν ιδέα. Κάποια στιγμή είπα “εντάξει, λοιπόν, θα κάτσω να γράψω το Λόγω Τιμής είκοσι χρόνια μετά”. Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Έχουν γραφτεί ήδη τα πρώτα επεισόδια, ενώ η σειρά θα είναι χωρισμένη σε κύκλους. Στον πρώτο θα δούμε δώδεκα συνολικά επεισόδια. Ήθελα να κάνω κάτι που θα είναι πολύ φροντισμένο, πάνω στα αμερικανικά πρότυπα τηλεοπτικών σειρών. Αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι θα μπούμε για γυρίσματα το Μάρτιο, η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα βγει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Οκτώβριο του 2019», ανέφερε η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι η σειρά θα βγει στον αέρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τους συντελεστές της να βρίσκονται ένα βήμα πριν από τις οριστικές υπογραφές. «Όλο αυτό το διάστημα τέσσερα κανάλια διεκδικούσαν τη σειρά. Ήθελα να γίνει μια αξιοπρεπής δουλειά και, το πιο σημαντικό, να έχει το χρόνο της. Καθυστερήσαμε να συμφωνήσουμε με κάποιο κανάλι καθαρά για οικονομικούς λόγους. Θέλαμε τα πάντα να γίνουν σωστά, με τις πρόβες και τα γυρίσματα όχι μέσα σε δύο ημέρες αλλά σε επτά και φυσικά τα εκτός έδρας, για να ξεκουραστεί και το μάτι του τηλεθεατή. Όλα αυτά είναι πολυδάπανα, όπως καταλαβαίνετε, γι’ αυτό και στριμώχτηκαν αρκετά τα οικονομικά της ομάδας», συμπλήρωσε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

-> Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε το ρεπορτάζ του tvnea (δες εδώ)


Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αληθεια λυπηρο.Το Λογω τιμης στον Σκαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TOΣΟ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ? Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ. ΤΟ ΣΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ 40%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε 10% δε θα κάνει στο Σκάι γιατί είναι ριαλιτοκάναλο και ο κόσμος το έχει συνδέσει με αυτό οπότε θα χαντακωθεί η σειρά και είναι κρίμα. Άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι οι σειρές δεν πάνε στο συγκεκριμένο σταθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλη μια φορα που καποιος εχει ταξει στο αφεντικο του ΣΚΑΙ οτι θα φερει 40άρια καποιο προγραμμα...

    Καλά σαράντα, που λένε και στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είναι καλή η σειρά και με σύγχρονη, και όχι 90s, αισθητική μια χαρά θα πάει. Σιγά τις πολλές σειρές που έχει κάνει ο σκαι και έχει αποδειχθεί κιόλας ότι δεν ταιριάζουν με τον σταθμό. Ουσιαστικά μόνο το αδιάφορο όσο έχω εσένα φέτος, άντε και μια κάκιστη ελληνοκυπριακή δραματική που δεν θυμάμαι ούτε τον τίτλο στην προ-survivor εποχή. Έχει φανεί τα τελευταία χρόνια ότι δεν υπάρχουν ταμπέλες πια, ούτε τηλεθεατές-οπαδοί καναλιών, ούτε μικρά και μεγάλα κανάλια. Αν κάτι είναι καλό θα βρει το κοινό του το 2018. Ο Μουτσινάς, ας πούμε, σκίζει σε σταθμό του 6%-7%. Ο σκαι της ενημέρωσης και των ντοκιμαντέρ έκανε με το survivor μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες έβερ και έπιασε κορυφή, το σταρ από τις ειδήσεις lifestyle και κανάλι ταινιών έχει κανονικό δελτίο που πάει καλά, δυνατή πρωινή ζώνη και ριάλιτι που σκίζουν, ο άλφα πάλευε σχεδόν 15 χρόνια στη μυθοπλασία με λίγες καλές στιγμές μέχρι να έρθει η μουρμούρα και πλέον έχει πλήρες πρόγραμμα με σειρές που σκίζουν και πρωταγωνιστεί, ο αντ1 ψάχνεται και το μέγκα έκλεισε. Όλα αλλάζουν πολύ εύκολα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγα μη χτυπαει και 60%...χαλαρωστε λιγο.Προσωπικα ναι με χαλασε,γιατι οντως αξιζε να παραμεινει στο mega αυτη η σειρα και απο τη στιγμη που εκλεισε θα ηθελα να την δω εστω διαδικτυακα ή απο κάποιο κανάλι με εξισου μεγαλη ιστορια στη μυθοπλασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ant1 δεν ψαχενται,εχει πολυ καλο αρχειο με σειρές(σε αντιθεση με το Σκαι)απλως οι λαθος κινησεις του απο περυσι τον εφεραν σε αυτη τη θεση.Ηθελε να γυρισει σελιδα και να πουλησει ηλιθιοτητες οωπς ο Σκαι και το πληρωνει ακομη αυτο.Ο Σκαι εκανε επιτυχια με το survivor 1 το δευτερο όμως επεσε πολυ και επιπλεον εδωσε μια ταυτοτητα(εστω και αυτη των reality)στο σταθμο,γιατι πρωτο καναλι ενημερωσης ποτέ δεν ηταν,και ντοκιμαντερ πολλοι επελεγαν να δουν αλλού.Ο alpha οντως δεν ειχε μυθοπλασια και το πετυχε αυτο σε χρονια που ο ανταγωνισμος δεν ειναι δυνατος στη μυθοπλασια απο τα υπολοιπα καναλια(φετος κατι γινεται),οποτε και αυτο θα πρεπει να προβληματισει κάποιους.Πάντως σιγουρα δεν θα ηταν το ίδιο απο το να παιξει η σειρά σε κάποιο καναλι με καλή μυθοπλασια στο ιστορικο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον Alpha έπρεπε να πάει η σειρά. Είναι το μόνο κανάλι στη μετά Mega εποχή που έχει κρατηθεί μακριά απο τη ριαλιτομανία των τελευταίων χρόνων και έχει χτίσει μια ζώνη απο τις 20.00 το απόγευμα ως τα μεσάνυχτα με μυθοπλασία που του φέρνει 25αρια.

    Ο Σκαι έχει χαρακτηριστεί πλέον ως ριαλιτοκάναλο και δύσκολα με 2-3 μεμονωμένες σειρές να αλλάξει αυτό. Όπως και να έχει βέβαια προφανώς η Παπαοικονόμου έψαχνε το όσο το δυνατόν καλύτερο budget και τις καλύτερες συνθήκες για την παραγωγή και τις βρήκε στον Σκαι οπότε περί ορέξεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αλφα έπρεπε να την είχε άιντε!
    Αφού ο Σκάι έχει θέμα με τα νούμερα των σειρών τι με την πείρε?
    Ο Σκάι κακώς επενδύει σε σειρές.
    Αν την πατήσει και βγάζουν 8-11% τι θα κάνουν στον Σκάι θα μαλλιοτραβηχτούν για την βλακεία που κάνανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αντ1 προφανώς και έχει ένα τεράστιο αρχείο σειρών, είναι σταθμός με ιστοριά 30 ετών και δομές. Την τελευταία διετία όμως ψάχνεται και έχουν γίνει πολλά λάθη, αν και φέτος υπάρχουν σειρές του που μου αρέσουν αρκετά, τουλάχιστον συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, όπως φριτέζα και επιστροφή. Ο σκάι μέχρι πριν 2-3 χρόνια έπαιζε πρωί-βράδυ ενημέρωση σ' ένα στούντιο κι ακόμα βρίσκεται μεταξύ ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Να δούμε με την δημιουργία του σκαι24 πώς θα εξελιχθεί περαιτέρω ο κανονικός σκαι. Πάντως για το λόγω τιμής νομίζω και οι δημιουργοί έκαναν καλά αφού πήραν τις καλύτερες συνθήκες για να δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα και ο σταθμός πήρε ένα δυνατό χαρτί για να χτίσει κοινό μυθοπλασίας, σε συνδυασμό με τις άλλες σειρές που ακούγεται ότι θα γίνουν. Έτσι κι αλλιώς ουσιαστικά φέτος έγινε από το κανάλι η πρώτη σοβαρή προσπάθεια για μυθοπλασία, αν και το όσο έχω εσένα δεν είναι κάτι το ιδιάιτερο και χάνεται και λίγο στο πρόγραμμα μέσα στα σόου. Στον άλφα σίγουρα υπάρχει έτοιμο κοινό για σειρές, αλλά νομίζω τα πράγματα είναι πολύ πιο ευμετάβλητα πια κι αν κάτι αξίζει θα βρει το κοινό του όπου και να παίζει έστω και πιο δύσκολα. Όντως, η άνοδος του άλφα συνδυάστηκε με την πτώση μέγκα-αντ1 και έχει στηριχθεί κυρίως σε 2 σειρές, σόι και μουρμούρα, που παίζουν τόσες σεζόν και κρατάνε ακόμα δυνατά. Όταν θα αρχίσει η πτώση σε αυτά, και τατουάζ που φέτος παίζει 8(!) επεισόδια την εβδομάδα, είναι το θέμα πώς θα αντικατασταθούν. Θα ήθελα να δω και (κωμικές) σειρές άλλου τύπου με πιο πρωτότυπη θεματολογία από όλα τα κανάλια και από νέους δημιουργούς, πέρα από τα φορμά, τους ''παλιούς'' δημιουργούς και τις ''οικογενειακές'' σειρές δωματίου, που μπορεί να είναι η εύκολη λύση, αλλά νομίζω δεν θα έχουν και ιδιαίτερη διαχρονικότητα. Επίσης, για μένα το ιδανικό είναι ένα πρόγραμμα που να συνδυάζει σειρές και σόου/ριάλιτι και όχι 100% σειρές ή ριάλιτι. Όταν λέμε ριάλιτι/σόου, προφανώς εννοώ τύπου survivor/voice/master chef και όχι power/game of love.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.39
    Δεν διαφωνω σε πολλα μαζι σου,γιατι δεν φανατιζεσαι.Ο Σκαι δεν μπορει να ανταπεξελθει στη μυθοπλασια και δεν νομιζω να το καταφερει.Και στην ενημερωση όσο και να προσπαθησε υστερουσε.Για τον alpha συμφωνω ουτε αυτο ειναι καναλι με ιστορια στη μυθοπλασια,απλως βρηκε εδαφος τα τελευταια χρνόνια και εχτισε ενα κοινο.Για τον ant1 επισης συμφωνω εχει μεγαλη ιστορια που δεν συγκρινεται.Θα ηταν ωραιο να υπηρχε τετοιο καναλι αλλά δεν νομιζω να υπαρξει.Τα παλαιοτερα χρονια τα καναλια ηταν πιο πλουσια(οχι μόνο οικονομικα,αλλά και σε προγραμμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι είναι. Έχουν περάσει οι εποχές των 2-3 σειρών κάθε βράδυ με ένα επεισόδιο την εβδομάδα, κυρίως στο μέγκα, και της δυνατότητας να παίζει το survivor πχ 2 φορές την εβδομάδα με μικρότερης διάρκειας επεισόδια και να υπάρχει ένα πιο πολύπλευρο πρόγραμμα. Πλέον με 2-3 σόου/ριάλιτι με 3-4 ώρες διάρκεια το κάθε επεισόδιο ή 2-3 σειρές που ξεζουμίζονται με πολλά επεισόδια την εβδομάδα εις βάρος της ποιότητας κάθε κανάλι χτίζει πρόγραμμα. Αν και για να είμαστε δίκαιοι, ακόμα και από τις ''χρύσες'' εποχές των 30 σειρών τη σεζόν πολύ λίγες έχουν κερδίσει τη διαχρονικότητα και άφησαν στίγμα και δεν χάθηκαν στο χρόνο, όπως πολλές ''πατάτες'' που έχουν ξεχαστεί. Κι ο αντ1 10-15 χρόνια τα έχει βγάλει με τις επαναλήψεις του Ρώμα και ο άλφα άνετα στο μέλλον θα παίζει μουρμούρα-σόι αντίστοιχα με επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνω τωρα για να γεμισουν προγραμμα και γιατι δεν υπαρχουν ονοματα πραγματικα ταλαντουχα και μεγαλα και γιατι τα οικονομικα ειναι ασχημα,βγαζουν ενα χάλια προγραμμα και πουλανε οτι πιο φτηνο(ποιοτικα)στον κοσμο.Γι'αυτο και πολλοι δεν παρακολουθουν τηλεοραση τα τελευταια χρονια.Να σου πω και στο παρελθον ισως υπηρξαν πατατες(αναλογα και τα γουστα του καθενος)που επαιξαν στην τηλεοραση,ομως μεσα στις πατατες ξεχωριζαν τα ομροφα προγραματα που ηταν κατα πλειοψηφια πολυ περισσοτερα.Ο alpha ηδη σε στασεις εργασιας,καλοκαιρια,γιορτες παιζει ''Σοι'' και ''Μουρμουρα'',φαντασου στο μελλον τι θα κανει.....Και ο ant1 παιζει τις σειρές του Ρωμα οντως,ειναι αυτο που λεμε ομως δεν βγαινει κατι αξιολογο.Ισως ειναι και οι σειρές που κάνουν νουμερα,οποτε εχουν απωτερο στοχο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απλά ίσως όταν γίνονται 30 σειρές είναι πιο εύκολο να κάτσουν 2-3, ένω όταν γίνονται 5 μειώνονται οι πιθανότητες, ειδικά με τον τρόπο που γίνονται πλέον, δηλαδή χαμηλά κόστη, πολλά επεισόδια, φορμά, ίδιοι και ίδιοι δημιουργοί με μανιέρες κι όχι νέοι με φρέσκιες ιδέες και κώδικες του 2018. Τα κανάλια πάνε στα σιγουράκια για να μην ρισκάρουν μεγάλη χασούρα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τόσα χρόνια δεν έχει φτάσει στα γραφεία τους κάτι διαφορετικό, εκτός αν όλοι οι νέοι δημιουργοί έχουν απογοητευτεί, δεν ασχολούνται πια με την ελληνική τηλεόραση ή έχουν φύγει στο εξωτερικό λόγω κρίσης. Άλλωστε, δεν νομίζω ότι την τελευταία δεκαετία έχει υπάρξει σειρά που θα μνημονεύεται μετά από χρόνια, εκτός ίσως από το νησί. Υπάρχουν πλέον και τόσες ξένες σειρές σε κινηματογραφικό επίπεδο και με εύκολη πρόσβαση που κάνουν τις ελληνικές να μοιάζουν ακόμα χειρότερες. Βέβαια και στο netflix που έχουν εμφανιστεί και αρκετές ευρωπαικές σειρές, ελληνικές δεν έχουν υπάρξει ακόμα, αν και έχει γραφτεί ότι κάτι μπορεί να γίνει, ενώ ετοιμάζει και η cosmote tv δικές της σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα και αυτες οι 5 που γινονται πλεον δεν ειναι καλές.Εκει ειναι το θέμα.Δυστυχως μόνο τα ίδια και τα ίδια βλεπουμε τα τελευταια χρόνια,ειναι σαν ενας φαυλος κύκλος της τηλεορασης,που όμως δεν αλλάζει προς το παρον.Κατά τα άλλα συμφωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !