Το tvnea κλείνει την πρώτη του 10ετία! Η απρόσμενη επιτυχία και η συνέχεια...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Σήμερα, το tvnea.com κλείνει 10 χρόνια και αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό.Τα χρόνια είναι πολλά και κανείς σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ένα site χωρίς διαφήμιση, χωρίς μεγάλα ονόματα από πίσω, και χωρίς βοηθητικά sites να παραθέτουν ενεργά links κατάφερε να κερδίσει την προτίμησή σας και να αποτελεί μία από τις πρώτες σας επιλογές.

Το tvnea.com χαρακτηρίζεται από αντικειμενικότητα και αυτό φαίνεται όταν όλοι οι συντάκτες μπορεί να εκφράζουμε μία τελείως διαφορετική άποψη για ένα τηλεοπτικό θέμα και αυτό αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν "γραμμές" που πρέπει να τηρούμε και να αρθρογραφούμε σύμφωνα με αυτές. 

Η μόνη "γραμμή" που πρέπει να ακολουθούμε είναι ο σεβασμός στα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων αλλά και η αποφυγή της κιτρινίλας. 

Βρίσκομαι στο tvnea.com 7,5 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου του 2011, και δεν σταμάτησα ποτέ να έχω όρεξη και μεράκι για το tvnea.com. Εδώ και τρία χρόνια έχω και τη στήλη μου "Mediatown", που μέσα από αυτήν μπορώ να γράφω όσα νιώθω για αυτό που λέγεται "media" και "τηλεόραση". Η αποδοχή σας είναι τεράστια και αυτό μόνο συγκινητικό μπορεί να θεωρηθεί. 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αρχισυντάκτη μας, Γιώργο Πασχαλίδη, που είναι ο αρχηγός που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει και ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στον Μανώλη Τσιχλάκη που είναι η επιτομή του ομαδικού πνεύματος. Όσο και να σας φανεί περίεργο δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, παρά τις όποιες διαφωνίες μπορούν να προκύψουν..

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε έναν χρόνο από τώρα που θα γιορτάζουμε τα 11 μας χρόνια, και να είστε σίγουροι πως αυτό θα γίνει...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καταρχας καλό μήνα Χρόνια Πολλά και καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα και χρόνια πολλά Άγγελε !!!!

    Πως περάσανε τόσα χρόνια χαμπάρι δεν πήρα.

    Τόσα χρόνια φίλοι γίναμε και έχουμε φτιάξει καλό παρεάκι (μάλλον εσείς το φτιάξατε...) που περνάμε τέλεια όλα αυτά τα χρόνια.

    Μικροί μεγάλοι γίναμε ομάδα!!!!!

    Συνέχισε έτσι όπως και όλοι σας.

    Σας ευχαριστούμε πολύ πάρα πολύ για όλα!

    Στο TVNEA Γερνάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά στο team του tvnea.....και η συνέχεια είναι δεδομένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !