ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV: Σημείωσε άνοδο το αδελφάκι του ΑΝΤ1

6
οι ταινίες και οι σειρές έφεραν κοινό!


Να διπλασιάσει το μερίδιό του στο δυναμικό κοινό 18-54, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα το Μακεδονία TV. Ειδικότερα, σε λιγότερο από τρεις μήνες μετάδοσης του νέου του προγράμματος το Μακεδονία ΤV σημείωσε μερίδιο 1,7%, καταγράφοντας αύξηση 0,9 ποσοστιαίων μονάδων το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2018, σε σχέση με τη χρονική περίοδο Ιανουάριος – Αύγουστος 2018, όπου δεν είχε ξεπεράσει κατά μέσο όρο το 0,8%.

Η αυξητική πορεία του σταθμού αποδεικνύεται και με την ενίσχυση του μεριδίου του κατά μισή μονάδα τόσο στο σύνολο της ημέρας όσο και στη ζώνη 17:00-00:00, όπου και μεταδίδονται βραβευμένες ξένες τηλεοπτικές σειρές, για πρώτη φορά στη χώρα μας εκτός συνδρομητικών υπηρεσιών streaming. Πιο συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο στην εν λόγω ζώνη το Μακεδονία TV συγκέντρωσε μερίδιο 2,5%.

Κοιτάζοντας ταυτόχρονα, δε, μερικά από τα πιο δυνατά του προγράμματα, προκύπτει πως τον μήνα Νοέμβριο η σειρά ,«Chicago Fire», σημείωσε στην απογευματινή ζώνη 6,7%. Αντίστοιχα, οι σειρές της prime time, «Suits» και «The Blacklist», όπως και η σειρά «Satisfaction» της late prime ζώνης έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον. Η ενίσχυση του Μακεδονία TV είναι εμφανής σε όλα τα κοινά, αλλά εντονότερη σε εκείνα των ηλικιών 18-24 και 45-54.

Typologies

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ανεβαίνει χάρη στο MEGA και πρέπει να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως βέβαια και άλλα κανάλια που τσίμπησαν νουμεράκια εξαιτίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To μακεδονία έχει καταπληκτικό πρόγραμμα μετά τις 5 το απόγευμα. Καταπληκτικές ξένες σειρές, που πριν το μακεδόνια, μπορούσαμε να βλέπουμε μόνο σε συνδρομητικά κανάλια σαν το fox και το fox life. Θα ανέβει κι άλλο, ειδικά αν αφαιρέσουν τελείως το τηλεμάρκετινγκ το πρωί και το μεσημέρι και το πάρει είδηση ο κόσμος τι ωραίο πρόγραμμα έχει. Μπράβο, συνεχίστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 8.47, καμία σχέση με το mega. Τελείως διαφορετικό πρόγραμμα, πιο πολύ μοιάζει με ελεύθερη έκδοση του συνδρομητικού fox, και είχε αρχίσει να ανεβαίνει πριν κλείσει το mega. Όταν ο ant1 προσπάθησε να το κάνει σαν το mega παίζοντας παλιές σειρές του ant1 πήγαινε άπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και δεν παρακολουθώ τις συγκεκριμένες σειρές, οφείλω να πω ενα μπράβο διότι αυτή την εβδομάδα μια απο τις σειρές που προβάλλονται στην απογευματινή ζώνη έφτασε μέχρι και 9% και όχι 6,7 περνοτας αλλά κανάλια οπως της ΕΡΤ και το Open.Ελπίζω πως στο β μισό θα προστεθούν και αλλά προγράμματα.Πανελλαδικο κανάλι είναι και σεν έχει ούτε μία ζωντανή εκπομπή, τόσα νέα παιδιά εκτός του Φουρθιωτη φυσικά. Η Ράλλη θα ήταν ιδανική επιλογη καθώς έκανε τα μεγαλύτερα τοτε. νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ufo, δεν νομίζω να θέλουν να βάλουν ζωντανές εκπομπές, πόσο μάλλον lifestyle εκπομπές. Θέλουν να κάνουν θεματικό κανάλι με σειρές και ταινίες. Όπως είπε κι από πάνω θέλουν να κάνουν ένα ελεύθερο FOX, όχι ένα ελεύθερο E! Entertainment.
    Είναι πανελλαδικό κανάλι θεματικού περιεχομένου, όχι γενικού. Όταν γίνει κι ο διαγωνισμός των θεματικών αδειών και πάρει άδεια μάλλον θα αλλάξουν και το όνομα του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν τελικά πάρει και την ταινιοθήκη του μεγκα τότε θα ανέβει πολύ περισσότερο και μπορεί κάποια κανάλια να έχουν και πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !