"The 2Night Show": Ποιο πρόσωπο-έκπληξη από το "Καφέ Της Χαράς" έρχεται απόψε στο show;

0

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Απόψε, Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 22:45, στο «The 2Night Show» o Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει τον ηθοποιό Παύλο Ευαγγελόπουλο. Σε μια απολαυστική συνέντευξη, μιλάει στο Γρηγόρη για την αποχή του από την τηλεόραση, τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του και εξηγεί τους λόγους που δεν έκανε οικογένεια και παραμένει αιώνιος εργένης. Τέλος, αποδέχεται την πρόκληση να παίξει ένα παιχνίδι μνήμης με τον Γρηγόρη. Θα τα καταφέρει;



Επίσης, στο «The 2Night Show» έρχεται η Λίλιαν Αρχοντή, που τη γνωρίσαμε ως  «Φιόνα, μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστάνου» από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου & Ελένης».
Μαζί της η κόρη της, Χριστίνα Αρχοντή, η αγαπημένη σε όλους μας «Μπουλίτσα» από το «Καφέ Της Χαράς». Η Λίλιαν, σε μια εξομολογητική συνέντευξη, μιλάει για τη σχέση λατρείας που έχει με την κόρη της και αναφέρεται στο πως κατάφερε να τη μεγαλώσει μόνη της. Η Χριστίνα από την πλευρά της, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της, παραδέχεται με ειλικρίνεια ότι έχει πέσει θύμα bullying και περνάει τα δικά της μηνύματα μέσα από την εκπομπή.


Ο  Γρηγόρης υποδέχεται και τον Γιώργο Τσαλίκη. Τι του έχει ετοιμάσει όμως στο καμαρίνι αναμονής; Τι θα κάνει ο Γιώργος, όταν ένας πλανόδιος προσπαθήσει να του πουλήσει ρολόγια και κολόνιες; Θα «τσιμπήσει» ή θα καταλάβει ότι  πρόκειται για φάρσα;
Ο αγαπητός τραγουδιστής τάσσεται υπέρ του Μάρκου Σεφερλή στη διαμάχη  του που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με την Έλενα Ακρίτα. Κατακρίνει την κριτικό και αποκαλύπτει στον Γρηγόρη την επικοινωνία που είχε με την Έλενα Τζαβαλιά καθώς και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται εκείνη και ο σύζυγος της το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Το πλατό της εκπομπής ομορφαίνει και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Τι την περιμένει στο καμαρίνι; Πως θα αντιδράσει, όταν μια ενοχλητική και ψυχαναγκαστική κυρία της αλλάζει διαρκώς θέση; Τι συμβουλή θα της δώσει η Αλεξάνδρα;
Το όμορφο μοντέλο μιλάει για το γάμο της με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, τη διαφορά ηλικίας και απαντά στα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τις  πολλές πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.



Απόψε στις 22:45 στον ANT1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !