''Μην ψαρώνεις'': Οι πρώτες φωτογραφίες με όλο το team! Ονόματα-έκπληξη και μια μεταγραφή

11

Στο β' μισό της σεζόν ο ΑΝΤ1 ,βλέποντας πως ως προς τη Μυθοπλασία ,κέρδισε το στοίχημα, θα συνεχίσει να στηρίζει αυτή την τυπολογία προγραμμάτων ,κι έτσι, εντάσσει ακόμη ένα σίριαλ στο πακέτο του. Το ''Μην ψαρώνεις'' ,λοιπόν, είναι η νέα κωμωδία που ετοιμάζεται με πρωταγωνιστές τους Λεκάκη-Αθερίδη. Ωστόσο, και το υπόλοιπο team αποτελείται από εξ ίσου σημαντικά ονόματα, που ,μάλιστα, κάποια είναι έκπληξη!

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ο σκηνοθέτης του νέου αυτού σίριαλ, που βγαίνει Φεβρουάριο,  ανήρτησε πριν από λίγο τις πρώτες φωτογραφίες από τη συνάντηση των συντελεστών για τη λεγόμενη πρώτη ανάγνωση των σεναρίων, κι έτσι, είδαμε και ονόματα έκπληξη.

Πέραν ,λοιπόν, των βασικών πρωταγωνιστών, στο team εντάχθηκαν η Φαίδρα Δρούκα , ο Δημήτρης Μαυρόπουλος ,ο Τάσος Παλαντζίδης ,η Φιόνα Γεωργιάδη ,που από το OPEN πάει στον ΑΝΤ1 
( όπως σας γράψαμε δεν συνεχίζει πια στον ''Πρίγκιπα'' ), αλλά και η...Μαρία Ιωαννίδου!





Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για να μην λέτε οτι πεταω κακίες δεν θα πω κάτι μεχρι να δω τη σειρά.Όμως με Φιονα Γεωργιαδη,Δρουκα,Μαυροπουλο και τόσα αγνωστα προσωπα.....δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πιέρος από την μια λαλακία στην άλλη. Καλά εκεί στον ΑΝΤ1 τι πίνουν;;; Το καστ μιλησε. Δεν θα πάει... Η Φριτέζα θα παραμείνει η καλύτερη σειρά με διαφορά φέτος, με την γυναίκα να ακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς είστε πολύ μπροστά βγάλατε και πόρισμα πριν το δείτε. Αντι να λέμε που ο Αnt1 Και ο alpha πάνε να βγάλουν ελληνικές σειρές εσείς το κοντό και το μακρύ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλαρώστε μερικοί. Πώς κρίνεται κάτι που δεν είδατε; Και οι Φριτέζα δεν έχει γνωστά και πολλά γνωστά πρόσωπα όπως και η Επιστροφή. Δηλαδή τι φάση , θα πρέπει να βλέπουμε τους ίδιους συνέχεια; Και μετά λέτε ότι βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και στη γυναίκα χωρίς όνομα συμμετείχαν άγνωστα πρόσωπα και στο πέτα τη φριτεζα στην επιστροφή και ομως απέδειξαν πόσο ταλέντο έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι για να σας καρφώσω λίγο, το δεύτερο μήνυμα που απευθύνεται στον Πιέρο, είναι από γνωστό σκηνοθέτη...χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μαυρόπουλος και η Δρούκα έχουν συμμετάσχει σε κάποιες από τις καλύτερες κωμικές ελληνικές σειρές όλων των χρόνων της ελληνικής τηλεόρασης ρε παιδιά. Γιατί να μη πάει η σειρά, ο ίδιος σκηνοθέτης έχει κάνει και το Ταμάμ που πήγε πολύ καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε η γυναικά και η φριτέζα δεν έχουν πολλά γνωστά ονόματα όμως είναι η πιο πετυχημένες σειρές φέτος στον ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε τωρα μην λεμε οτι θελουμε,δεν ξερω ποιος ειναι ο γνωστος σκηνοθετης εγω παντως δεν ειμαι της δουλειας και μιλαω σαν τηλεθεατης.Η ''Φριτεζα'' τα περισσοτερα προσωπα που ειχε ηταν γνωστα ηδη,Ποιον δεν ξεραμε την Μιγδου;τον Μουρατιδη;τον Μπεζο;το μισο καστ της ''Ραχουλας'';την Μποτση;ακομη και τον μουαγκιε ξεραμε που ειχε παιξει στα κλεμμενα ονειρα.Το ιδιο και στην ''Επιστροφη'' με λιγο περισσοτερα αγνωστα προσωπα ενταξει(κατι που συνηθιζει ο σκηνοθετης να κανει),οπως τα παιδια της πρωταγωνιστριας,ο φιλος της κορης της και οι υπαλληλοι της εταιριας.Ολοι οι υπολοιποι ειναι γνωστοι.Χαλαρωστε ρε παιδια δεν προεξοφλησα κάτι,απλως η Γεωργιαδη οπου παιζει μου βγαζει μια ανευρη,αοσμη και αχρωμη ηθοποιο.Επισης δεν μου αρεσει η Δρουκα και ο Μαυροπουλος κατα τα άλλα οι πρωταγωνσιτες ειναι καλοι.Αμεσως να πεσετε πανω σε ενα σχολιο....ελεος!Λεκακη και Αθεριδης θεωρω πως θα σωσουν τη σειρά και τους θεωρω καλό διδυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και όσο για τη ''Γυναικα χωρις ονομα''προσωπικα την μόνη που δεν ηξερα ηταν η πρωταγωνιστρια,Ντορα Μακρυγιαννη(που οντως δικαιωσε τη σειρά και τα πηγε καλά)και άλλα 2-3 ατομα,πάλι οι περισσοτεροι ηταν γνωστοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και δεν αναφερθηκα στο σκηνοθετη της σειράς που εκτος απο το ''ταμαμ'' εκανε και το ''Κανε γονεις να δεις καλό'' και κανει οντως αξιοπρεπεις δουλειες.Ανφερθηκα σε ηθοποιους(Δρουκα,Μαυροπουλο,Γεωργιαδη)που ακομη και σε επιτυχημενες δουλειες οπως λετε,να εχουν παιξει,δεν εκαναν αυτοι την διαφορα.Προσωπικα θεωρω οτι βλεπουμε τα ίδια και τα ίδια σε θέμα concept οχι ηθοποιων,αν οι ηθοποιοι ειναι καλοί ναι ενταξει,επισης η Δρουκα,ο Μαυροπουλος και η Γεωργιαδη)ουτε 2 χρονια αποχης δεν εχουν κάνει,αρα τα ίδια θα δουμε πάλι...Τελοσπαντων ειπα τη γνωμη μου,μπορειτε να διαφωνειτε,αλλά οχι να μας λέτε οτι λέμε και οτι θελουμε.Γνωμη μας ειναι,αν θελετε μόνο συγκεκριμενα σχόλια να το πειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !