Καταιγιστικές εξελίξεις απόψε στο #tatouaz: Η Τατιάνα και ο Τόνυ περνούν δύσκολες ώρες, καθώς το μωρό τους βρίσκεται σε κίνδυνο!

0

Τι θα συμβεί απόψε στην πετυχημένη δραματική σειρά του ALPHA;

Συγκεκριμένα, απόψε:
Ο Τόνυ και η Τατιάνα αγωνιούν για το μωρό τους και κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη θα έχει η περιπέτεια αυτή, που ξεκίνησε με το σατανικό σχέδιο του Στρατηγού. Η Μαργκώ βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στη κλινική, μπερδεύοντας περισσότερο την κατάσταση, με την επιθετική της στάση. Στο μεταξύ, ο Νικόλας κάνει εκ νέου πρόταση γάμου στην Αθηνά, μόνο που δεν μπορεί να ξεφύγει από το προκαθορισμένο πλάνο της προηγούμενης. Η Μαργκώ πηγαίνει στην Αίγινα και η τυχαία συνάντησή της με τον Παύλο θα οδηγήσει σ’ έναν ακόμα καβγά ανάμεσά τους. Κι ενώ ο Ορφέας είναι ακόμα άφαντος, ένα διπλό φονικό που δείχνει να έχει σαν αιτία την απιστία μιας γυναίκας, συγκλονίζει την κοινωνία. Κάποια απ’ τα στοιχεία «δείχνουν» τον Γενάρη, αλλά ο Σέκερης διατηρεί τις αμφιβολίες του. Η Σάσα καταφέρνει να μπει στο σπίτι του Αλέξανδρου, αλλά ξαφνικά επιστρέφουν όλοι!!

Η Σάσα βρίσκεται στο σπίτι του Αλέξανδρου και κρύβεται για να μην την δει κανείς! Στο μεταξύ, η Τατιάνα και ο Τόνυ περνούν δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, με το μωρό τους να βρίσκεται σε κίνδυνο στη θερμοκοιτίδα. Ο Αλέξανδρος ξεκαθαρίζει στην Ελένη ότι δεν πρόκειται να «χαριστεί» στον Φίλιππο αν συνεχίσει να μην αποδίδει στην εταιρία του. Η Αθηνά βοηθά τον Σέκερη στην μετακόμιση και οι δυο τους μπλέκονται σε κωμικές καταστάσεις! Η Μαργκώ με την Άννα βγαίνουν για φαγητό και κάνουν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης! H Ελένη λέει ένα ψέμα που αφορά στον Ορφέα και ο Παύλος με την Μάρθα απορούν με το τι συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Αλέξανδρος ανακαλύπτει ότι η Σάσα ενοχλεί την Όλγα! Κάποιος μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ελένης ενώ είναι μόνη της…

Όλες οι εξελίξεις απόψε στις 21:50 στον ALPHA!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !