Οι μέρες του "Survivor" πλησιάζουν και μαζί του έρχεται και το "Survivor Πανόραμα" με το σχολιασμό του παιχνιδιού και τη φιλοξενία όσων αποχωρούν.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος "Στη Φωλιά των Κου-Κου" αποκάλυψε όχι μία, αλλά δύο υποψήφιες για τη θέση της παρουσιάστριας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα: Μπάγια Αντωνοπούλου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η πρώτη επιλογή του σταθμού και η δεύτερη επιλογή του Αντζούν Ιλιτζαλί.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι αυτή που θα επιθυμούσε ο ΣΚΑΙ για να αναλάβει το Survivor Πανόραμα. Πάμε όμως τώρα να δούμε ποια είναι η εκλεκτή του Ατζούν. Έχει να γίνει μάχη στήθος με στήθος. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος και συνέχισε:

«Το Survivor Πανόραμα είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΙ και ήθελε να έχει μια δημοσιογράφο και όχι τόσο παρουσιάστρια, όπως ας πούμε ήταν πέρυσι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο Τούρκος ο οποίος ούτως ή άλλως από πέρυσι είχε δείξει την προτίμηση του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σου λέει αφού η κοπέλα το ξέρει το πράγμα, ήταν εκεί, για ποιον λόγο να μην το κάνει, αφού θα μπορεί να πει και μερικά δικά της πράγματα από την εμπειρία που έζησε.» συμπλήρωσε.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρα το γεγονος πως δεν θεωρω τοσο σωστη επιλογη τη Μπαγια για το survivor πανοραμα, χιλιες φορες Μπαγια παρα Σπυροπουλου. Αφου βλεπουμε η Σπυροπουλου δεν το εχει! Με το ζορι παρουσιαστρια; Ελεος!