Νίκος Μουτσινάς: Τα καρφιά του στο STAR...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, το απόγευμα της Πέμπτης.

Εμμέσως πλην σαφώς ο παρουσιαστής του Open άφησε να εννοηθεί το Star πως απαγορεύει -ή δεν δίνει εύκολα άδεια- στα πρόσωπα του σταθμού να δώσουν συνεντεύξεις ως καλεσμένοι στα άλλα κανάλια. Αφορμή στάθηκε η πρόταση του Νίκου Μουτσινά στη Ζενεβιέφ Μαζαρί να εμφανιστεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του.

 Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως την περίοδο της πρωτοκαθεδρίας των ριάλιτι του συγκεκριμένου καναλιού, δηλαδή του MasterChef την περασμένη σεζόν και του GNTM φέτος, ελάχιστες είναι οι φορές που πρόσωπα των συγκεκριμένων projects εμφανίστηκαν ως καλεσμένοι σε «αντίπαλες» εκπομπές. Ανάμεσα στις σχεδόν μοναδικές, μα και  πολυσυζητημένες εξαιρέσεις, ήταν η εμφάνιση της Έλενας Χριστοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη αλλά και του Δημήτρη Σκουλού στην Ελεονώρα Μελέτη.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ καλά κάνει το Star και κάθε κανάλι που πληρώνει τα πρόσωπα που πουλάνε να θέλει να τα εκμεταλλευτή στις δικές του εκπομπές ...Και εν κατακλείδι τόσα χρόνια γιατί δε καλούσε τη κ Ζενεβιε τόσες εκπομπές είχες τώρα που έγινε gif στο Fb σε έπιασε η στεναχώρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσωπα να πηγαίνουν μόνο σε εκπομπές του ίδιου καναλιού που βγαίνουν από το παιχνίδι και μόλις τελειώνουν τις εμφανίσεις εκεί τότε μόνο να πάνε σε αντίπαλα κανάλια,σε περιοδικά και παντού.
    Έτσι είναι το σωστό.
    Για ένα χρόνο που τα έχουν αποκλειστικά και δεμένα με το συμβόλαιο δεν το γουστάρω γιατί είναι εκμετάλλευση και κερδίζουν χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !