Τη φετινή σεζόν η Ευαγγελία Αραβανή παρουσιάζει στο Open το PEOJECT RUNWAY, που ενώ ξεκίνησε με πολύ καλά νούμερα ,στην πορεία το κοινό δεν επιλέγει το σόου.

Η παρουσιάστρια, σε συνέντευξή της στο περιοδικό, ''Gala'' , μιλά ανοικτά για την πορεία του σόου...

Πώς περνά ως παρουσιάστρια και για πρώτη φορά κριτής;  

«Στην αρχή το φοβόμουν επειδή ακριβώς θα είχα και τον ρόλο του κριτή. Δεν έχω συνηθίσει να κρίνω άλλους ανθρώπους. Μου ήταν δύσκολο γιατί θα έπρεπε να επισημάνω και κάποια αρνητικά, χωρίς ωστόσο να φέρω σε δύσκολη θέση ή αμηχανία κάποιον».

Το γεγονός ότι ηγείται ενός concept που δεν έχει φέρει την αναμενόμενη τηλεθέαση την απογοητεύει;  

«Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να βλέπεις ότι αυτό που κανείς δεν πάει καλά. Με ενδιαφέρουν τα νούμερα, όμως δεν είναι το άλφα και το ωμέγα. Δεν θα κρύψω ότι υπάρχει μια στενοχώρια, κυρίως επειδή πρόκειται για μια πολύ ωραία δουλειά, που όμως δεν έχει την ανάλογη ανταπόκριση. Πάντως εκείνο που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να γίνεται σωστά η δουλειά, να υπάρχουν σωστοί συνεργάτες. Την αποτυχία ή την επιτυχία δεν την κάνει ένας άνθρωπος».

Με ποια κριτήρια επιλέγει μια δουλειά;  

«Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ ο κύριος στόχος μου. Με ενδιαφέρει να υπάρχει εξέλιξη από τη μια δουλειά στην άλλη, αλλά πρώτα απ' όλα σκέφτομαι αν αυτό που κάθε φορά μου προτείνουν μου ταιριάζει και μπορώ να αντεπεξέλθω. Αν δεν το πιστεύω, δεν θα το κάνω απλώς για να υπάρχω στην τηλεόραση».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το ποιο καλο reality